|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуРосія почала вихід з конвенції про запобігання катуванням
Диктатор Володимир Путін вніс до Держдуми проєкт про денонсацію Європейської конвенції із запобігання катуванням та нелюдським і принизливим покаранням. Після виходу з конвенції Росія більше не буде зобов'язана допускати міжнародних інспекторів до своїх в'язниць. Скарги від російських ув'язнених до Європейського комітету щодо запобігання тортурам більше не розглядатимуться.
![]() andrijk777
Я кидав багато прикладів, по яким були відкриті кримінальні впровадження, розстрілу мирних громадян в Чернігівській області І ці факти стали відомі саме тому, що Чернігівська область була звільнена А якби не була, то на широкий загал це не було б відомо Ти вже помилявся, що Путін не нападе, зараз знову помиляешься Це у тебе принципова позиція не товаришувати зі здоровим глуздом ? Востаннє редагувалось pesikot в Пон 08 вер, 2025 17:20, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуkatso
1 Де таке кажуть бізнесмени? 2 В нас є зарплати у 8000 грн для напівпяноговесь день двірника і 200 000 грн для сеньора програміста.... Які є важелі в бізнесменів щоб а - змусити сеньора працювати за 8000 грн чи б - заплатити двірнику 200 000 грн
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українусорі, не буду зараз бігати по всіх повідомленнях і шукати точні цитати. Але не робіть вигляд, що не розумієте, що я маю на увазі. такого в принципі ніхто не пропонував. Ви знову маніпулюєте, видаючи свої фантазії за правду. katso за три роки середня зарплата за даними вакансій виросла на 67%: Миска рису?
![]() Понад половина з 2 млн: Стерненко заявив, що більшість FPV-дронів від держави непридатні для бою
![]() Український волонтер Сергій Стерненко заявив, що до 60% FPV-дронів в ЗСУ, які закуповуються за державним замовленням, не придатні до застосування на передовій чи потребують серйозного перероблення. За оцінками спільноти волонтера, понад половина з 2 млн FPV-дронів, закуплених за держзамовленнями, лежать непридатними на складах. Стерненко написав у своєму Telegram-каналі 8 вересня, що це веде до втрати мільярдів гривень з державного бюджету. ![]() За словами активіста, цьому є дві причини: логістика займає від 1 до 6 місяців, а назви дронів, які необхідно закуповувати, напряму дає Міністерству оборони Генеральний штаб ЗСУ. "А які в них характеристики чи чому мотори не тією стороною прикрутили — це не цікавить Генштаб. Тут або величезна корупція, або безпросвітна тупість. Або два в одному, не знаю. Та виправляти це потім доводиться нам", — заявив Стерненко. ![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуfox767676
ось ще один провидець.
|
|