detroytred написав:До речі, твій спів про депо показує що? Що капітал зростав без твоєї праці. Зростав. За рахунок праці ... інших.
Капітал завжди потребує щоб а - він мав власника б - ним хтось керував...
Таксі також капітал , якщо я дам тобі в оренду машину вартістю в 20000 доларів замість твого велосипеда з рюкзаком глово - це збільшить твої можливості заробити і не просити милостиню під церквою. І що ти замість того щоб мені подякувати -почнеш маркса згадувати і розповідати що все що ти заробиш - твоє? При цьому Я тобі більше скажу.. Я віддав на депо -мені банкіри заплатили ти взяв кредит - ти заплатив банкірам Виходить що працювали банкіри а не ти зі мною... але в мен хоч є капітал....
І до чого цей спів?
До конкретного прикладу --- ТВІЙ капітал зростає БЕЗ ТВОЄЇ ПРАЦІ.
detroytred написав:ТВІЙ капітал зростає БЕЗ ТВОЄЇ ПРАЦІ.
1 Я не маю депозитів, бо мені мало капіталу, тому на фуфло типу дайте нам свої гроші під 15% при інфляції в 5% - я посміхаюсь і вкладаю туди де отримаю більше. А більше я отримую там де його контролюю. Правда рівні контролю як і прибутковості - різні.. От є вкладено в 2016 - 25000 і реінвестовано ще 15000 - з віддачею в 1000/місяць А є два вкладення одне 40000 в 2022 - віддача менше 400 друге 40000 в 2024-2025 - віддача 1000 місяць.... і те і те в таксі просто в різні моделі і те і те потребує контролю..
Але мене інше цікавить а що тебе вкурвлює те що я маю різні варіанти для вкладень , але тримаю при собі в той час коли в тебе також є що вкласти (наприклад продай свою трьохкімнатну, купи хатинку в селі і отриману різницю кудись вклади...) але в тебе або мізків(економічних практичних знань катма) або пята точка жим-жим... от ти так і живеш ніяк не вибравши куди тобі до розумних чи красивих... на розумного не тягнеш(фуражка заважає) а красивим але бідним - також не вийде, бідних жінки в твоєму віці не поважають...
detroytred написав:Предметом було --- умова, що в такому випадку робота повинна бути хоббі.
якщо людина з задоволенням займається тридцять років і це заняття приносить крім морального ще й матеріальне задоволення - можна назвати це хоббі? Бо наприклад я знаю пацанів, працюють з металом, ковалі художньої ковки.... Фізично пашуть в рази більше від мене ( я б їх молоти в гарячих умовах, навіть не піднімав би).. а вони кажуть що це хоббі.
то як ти й далі будеш до термінів чіплятись.. Якщо розкласти мій бізнес То найбільше я отримав з будівництва і там мені більше всього подобалось працювати . але там зашкальні напряги і дуже довгі терміни обороту капіталу... Тому можна будівництво -де я втратив найбільше здоровья - назвати моїм хоббі А торгівлю/оренду - де мої затрати мізерні - роботою Було ще таксі 10 років тому, але там добре коли співлкуєшся, а спілкування потребує певної поваги серед співрозмовників, а таку повагу важко отримати від якогось сопляка який не вміє з першої фрази визначати статус людини...
budivelnik написав: Так все просто Перше - вони знають (мама дочка) скільки їм прийде в руки станом наприклад на перше число Друге - вони знають що мають право залізти наперед ... з обовязковим поверненням в наступний період Третє - вони знають , що на суму яку вони не зможуть повернути- їх все одно обмежать в подальшому.
вродь це суть. Решта вже в кожного своє. Уточню, чи все так. допустим жінка отримує 1 числа 30. Може зайти в кредит до 40, але наступного 1 числа буде 20?...
А як щодо несакціонованих витрат? Нецільового використання. Коли вже заговорили про жінок. На нижніх рівнях піраміди, жінка з регулярними шкідливими звичками + з маломальськими потребами в косметиці і шмотках випадає в осадок на раз два. Купу студенток при нормальній підтримці батьків живе впроголодь на мівіні і кредитці. Чи це вже Вас не інтересує? Хочеш ходити голодна но з сережкою в носі? То ходиш.
budivelnik написав: Так все просто Перше - вони знають (мама дочка) скільки їм прийде в руки станом наприклад на перше число Друге - вони знають що мають право залізти наперед ... з обовязковим поверненням в наступний період Третє - вони знають , що на суму яку вони не зможуть повернути- їх все одно обмежать в подальшому.
вродь це суть. Решта вже в кожного своє. Уточню, чи все так. допустим жінка отримує 1 числа 30. Може зайти в кредит до 40, але наступного 1 числа буде 20?...
А як щодо несакціонованих витрат? Нецільового використання. Коли вже заговорили про жінок. На нижніх рівнях піраміди, жінка з регулярними шкідливими звичками + з маломальськими потребами в косметиці і шмотках випадає в осадок на раз два. Купу студенток при нормальній підтримці батьків живе впроголодь на мівіні і кредитці. Чи це вже Вас не інтересує? Хочеш ходити голодна но з сережкою в носі? То ходиш.
detroytred написав:Предметом було --- умова, що в такому випадку робота повинна бути хоббі.
якщо людина з задоволенням займається тридцять років і це заняття приносить крім морального ще й матеріальне задоволення - можна назвати це хоббі? Бо наприклад я знаю пацанів, працюють з металом, ковалі художньої ковки.... Фізично пашуть в рази більше від мене ( я б їх молоти в гарячих умовах, навіть не піднімав би).. а вони кажуть що це хоббі.
то як
То так. Є дійсно робота-хоббі.
А от твої в прапорщики навіть після срочки, потім в стройконтору чи як вона там, потім в будівництво, потім магазин і т.д. Тобто стрибки, аби десь заробити... І це все під визначенням "я важко працював 30 років".
В твоє намагання видати оце зараз за хоббі навіть малюк не повірить. Жгі ще про манку та 40 тис. на трьох.
це все дурне. І омлет підсмажити і виростити помідори може кожен. Головне творчості поменше. Робиш, все строго по інструкції і не вимахуєшся. Тут питання в іншім. Да, в нас порівняно з заходом мало культури збагачення за одне покоління. Но це ж не все. Там ще вміють і передавати нажите. Мажорів вони плодять менше нашого.
budivelnik написав:Було ще таксі 10 років тому, але там добре коли співлкуєшся, а спілкування потребує певної поваги серед співрозмовників, а таку повагу важко отримати від якогось сопляка який не вміє з першої фрази визначати статус людини...
budivelnik написав:на розумного не тягнеш(фуражка заважає) а красивим але бідним - також не вийде, бідних жінки в твоєму віці не поважають...
Все ж таки лікуй свій комплекс нестачі поваги (прапорщика-куска). Ти з ним так і залишився.