|
А-Банк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 29 лис, 2024 13:54
Хочу купити товар в Алло і використати розстрочку "Плати частинами" від Абанку. Прочитав і перепитав на гарячій лінії, що зараз погашення з кредитки буде без комісії. Хтось робив останнім часом такі речі, як працює?
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1064 раз.
- Подякували: 4869 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: П'ят 29 лис, 2024 22:52
Искатель написав:Хочу купити товар в Алло і використати розстрочку "Плати частинами" від Абанку. Прочитав і перепитав на гарячій лінії, що зараз погашення з кредитки буде без комісії. Хтось робив останнім часом такі речі, як працює?
конкретно нічого відповісти не можу, але... гаряча лінія тут занадто cool мені вони з одного й того ж питання завжди щось зовсім несхоже розповідають 
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1868 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 30 лис, 2024 10:08
Пользовался аналогичной летней акцией ОЧ с кредитки без комиссии. Все корректно. До сих пор снимается без комиссии. По аналогу моно
-
arkavs
-
-
- Подякував: 861 раз.
- Подякували: 54 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 гру, 2024 13:48
Это что-то новое... А-банк отказался выдавать деньги в банкомате УкрГазБанка  Ответ банкомата УкрГазБанка: отказ, свяжись с банком-эквайером. В выписке А-банка: слишком подозрительный банкомат. Фиг тебе, а не твои деньги. П.С. Снял в банкомате Пумба по соседству. #щеОднеЗеленеЛайно
-
Driver
-
-
- Подякував: 75 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 гру, 2024 04:05
Подскажите пожалуйста, на погашение ОВДП на є-підримку местный финмон возбуждается? В середине января должно упасть где то 120К. вот думаю, может стоит закрыть карту и просить как-то Кинто и ICU поменять карту для выплаты
-
emeta
-
-
- Подякував: 166 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 гру, 2024 10:27
emeta написав:Подскажите пожалуйста, на погашение ОВДП на є-підримку местный финмон возбуждается? В середине января должно упасть где то 120К. вот думаю, может стоит закрыть карту и просить как-то Кинто и ICU поменять карту для выплаты
То что финмониторинг у них звездоватый думаю тут уже всем известно.И как оно будет вообще лотерея.Гарантий никаких.Может пропустит, а может и нет.Если счета для выплат поменять не сильно тяжело, я б поменял.В противном случае надеятся на лучшее, если все нормально пройдет выводить деньги и на будущее с абанком дело не иметь.
-
посетитель
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 218 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 гру, 2024 10:44
посетитель написав: emeta написав:Подскажите пожалуйста, на погашение ОВДП на є-підримку местный финмон возбуждается? В середине января должно упасть где то 120К. вот думаю, может стоит закрыть карту и просить как-то Кинто и ICU поменять карту для выплаты
То что финмониторинг у них звездоватый думаю тут уже всем известно.И как оно будет вообще лотерея.Гарантий никаких.Может пропустит, а может и нет.Если счета для выплат поменять не сильно тяжело, я б поменял.В противном случае надеятся на лучшее, если все нормально пройдет выводить деньги и на будущее с абанком дело не иметь.
Последнее предложение - точнее и не скажешь ))) Если есть подтверждение источника на 120к - можно и на А-Банк. Но надо быть готовым к геморою дня на 4-5
-
Sergion
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 39 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 гру, 2024 01:10
Sergion написав: посетитель написав: emeta написав:Подскажите пожалуйста, на погашение ОВДП на є-підримку местный финмон возбуждается? В середине января должно упасть где то 120К. вот думаю, может стоит закрыть карту и просить как-то Кинто и ICU поменять карту для выплаты
Последнее предложение - точнее и не скажешь ))) Если есть подтверждение источника на 120к - можно и на А-Банк. Но надо быть готовым к геморою дня на 4-5
куди котиться світ...  можливі проблеми за менш ніж $3К
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1868 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 08 гру, 2024 07:53
flysoulfly написав: Sergion написав: посетитель написав:То что финмониторинг у них звездоватый думаю тут уже всем известно.И как оно будет вообще лотерея.Гарантий никаких.Может пропустит, а может и нет.Если счета для выплат поменять не сильно тяжело, я б поменял.В противном случае надеятся на лучшее, если все нормально пройдет выводить деньги и на будущее с абанком дело не иметь.
куди котиться світ...  можливі проблеми за менш ніж $3К
все залежить не від 3-5-10 тис долл, а ваших доходів. Якщо хтось безробітний ні дня офіційно не працювавший чи студент, то банку дійсно буде цікаво, звідки ті 3 к баксів з'явилися у клієнта. Бо відмивати кошти можна і по 3к $ на дропа.
-
1finanсier
-
-
- Подякував: 363 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 гру, 2024 08:32
посетитель написав: emeta написав:Подскажите пожалуйста, на погашение ОВДП на є-підримку местный финмон возбуждается? В середине января должно упасть где то 120К. вот думаю, может стоит закрыть карту и просить как-то Кинто и ICU поменять карту для выплаты
проблема може бути з анкетою. у мене наприклад достатньо підтверджених доходів щоб раз у кварталі велику суму замовити готівкою. В цілому краще овдп купляти на картки різних банків.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3