Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
WallNutPen написав: сенс не дает (вернее не возвращает забранный с началом войны) лимит
сенс шотознает™
не - просто считает недостойным лимита из-за прописки в прифронтовом городе - большинство нормальных банков по 50-100к налили. У жены и дочки та же шняга. Но не сенсом единым...
emeta написав:Спасибо, буду думать А то заберут 30% и ломай потом голову как финансировать терроризм и распространять оружие массового поражения на оставшиеся 70%
бегло пробежался по тарифам - блин, и тут стрижка 30% если банчок разрывает отношения. шо за суркисовкий совок...
Перед новим роком навідкривав 8 пумбовських розстрочок на 60+к, так ломбард мені спочатку ліміт з 50 до 30 зрізав, а потім до залишку заборгованості 7590.
Само собою прострочок ніде нема і все в пільговому періоді. "Сказочные...."
WachtAmRhein написав:Перед новим роком навідкривав 8 пумбовських розстрочок на 60+к, так ломбард мені спочатку ліміт з 50 до 30 зрізав, а потім до залишку заборгованості 7590.
Само собою прострочок ніде нема і все в пільговому періоді. "Сказочные...."
Ви ж в курсі, що кожна розстрочка -- це окремий кредит в УБКІ, та й ще і як би задвоєння кредліміту виходить (основний + розстрочка х8), ото вони і налякалися )) А от Алкіни Роздрочки ВХОДЯТЬ у кредліміт, тобто окремо в УБКІ не вносяться
Amethyst написав:Ви ж в курсі, що кожна розстрочка -- це окремий кредит в УБКІ, та й ще і як би задвоєння кредліміту виходить (основний + розстрочка х8), ото вони і налякалися )) А от Алкіни Роздрочки ВХОДЯТЬ у кредліміт, тобто окремо в УБКІ не вносяться
Щас ще куплю в алло хдд на 5 ТБ до плойки на 3 місяця, доб'ю їх своєю наполегливістю.