Я вже не вписався...

|
|
![]() З їх приколами вже і не хочеться заморочуватися, тому що 15% вже стандарт став у БСУ.[/quote] Напишіть хоча б 10 таких банків на строк 3 місяців наприклад?[/quote] Пиреус 15% Изи 16% Рада 16% Агропросперис 15% Альянс 15% Клиринговый Дом 15% Юнекс 15.5% Прокредит 15% от 50к Skybank 15% от 250к КИБ 14+1% при наличии пакета платинум Выбирайте.[/quote] Кредитвестбанк 16% - 3 міс.. Український банк реконструкції та розвитку 15.5% - 3 міс. ![]() Напишіть хоча б 10 таких банків на строк 3 місяців наприклад?[/quote] Пиреус 15% Изи 16% Рада 16% Агропросперис 15% Альянс 15% Клиринговый Дом 15% Юнекс 15.5% Прокредит 15% от 50к Skybank 15% от 250к КИБ 14+1% при наличии пакета платинум Выбирайте.[/quote] Кредитвестбанк 16% - 3 міс.. Український банк реконструкції та розвитку 15.5% - 3 міс. /quote] Вже 12%. ![]() ![]() Re: Акордбанкupd:Запрацювало.
А в Акорді можна стати клієнтом віддалено за допомогою додатку (щоб відкрити віртуальні гривневу і доларову картки)? Я скачав їх додаток, авторизувався через дію, потім заповнив анкету і додток пише, що зараз в них не працює доступ до якихось реєстрів і пропонує спробувати пізніше. Варто пробувати чи воно взагалі віддалено не працює зараз? ![]() Re: Акордбанкfoxluck, я ставав клієнтом у відділенні, але треба було актуалізувати свої дані. Підтримка видалила обліковий запис і процес був схожий, як реєстрація нового клієнта -- усе вийшло. Тому спробуй через деякий час.
![]() Re: АкордбанкСкучно на гілці. В моєму райцентрі у відділення голий клієнт прибіг - незрозуміло якого обслуговування хотів, чи щоб борги списали?
Новий кешбек з упором на культурний розвиток: ![]() ![]()
Тестує новий різновид закосу від ТЦК. Якщо пройде, скоро у кожному місті подібні бігуни з'являться... ![]() Re: АкордбанкОх и духари працюють в банку. Хочу закрити рахунок, то зв'язку немає, то ще щось... Подзвонив на гарячку, а мені видали: рахунок закривається тільки в тому відділенні, де й відкривався )))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор |
|