Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
flysoulfly написав:потягнути? - з Найкращої брали мзду за таке
Штовхати стороннім сервісом? Є такі безкоштовні?
щось я нічого не зрозумів, але... З Найкращої раніш безкоштовні перекази були лише з аппки своїм р2р, До 100Кгрн на місяць. А буде покращено - фактично лише до 80К на місяць
Стосовно ліміта. В мене справка про доходи значно перевищує ліміт. Інші банки мені суттєво підняли рівень. А гаряча лінія Акорда стверджує, що подати документи можна тільки після того, як я впрусь в ліміт. І тільки вживу в відділенні, на email з цифровим підписом їм не підходить.
Тобто я повинен: чекати невідомо скільки ПІСЛЯ впирання в ліміт, а не вирішити питання заздалегідь. Витрачати час на візит у відділення.
Звичайно я не буду в такому разі заводити в цей банк більше, ніж поточний ліміт.
Термінал Ізіпей не приймає поповнення більше 5 т.₴/день, хоча на інші банки - до 30т. Так КЛ за раз не погасиш. Які є варіанти збільшення термінального ліміту? Думаю, Сіті 24 не додасть, оскільки банк не прийме, якщо прийнято по Ізіпей 5т. Чи ні? Раніше переводив з іншого банку. Тепер при лімітованих місячних банківських переказах хочеться їх економити.
Visky написав:Термінал Ізіпей не приймає поповнення більше 5 т.₴/день, хоча на інші банки - до 30т. Так КЛ за раз не погасиш. Які є варіанти збільшення термінального ліміту? Думаю, Сіті 24 не додасть, оскільки банк не прийме, якщо прийнято по Ізіпей 5т. Чи ні? Раніше переводив з іншого банку. Тепер при лімітованих місячних банківських переказах хочеться їх економити.