Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Буде корисно тим хто платить комуналку з Глобуса: Виведення кешбеку проводять по рахунку на наступний день. Вивів кешбек, авторизаційний залишок збільшився. Все в 0 витратив на комуналь- отримав овердрафт. Швиденько Сепом загасив- зникла червона строка. З'явилась: 'Погашення несанкціонованої заборгованості ". Думаю, що завтра зменшиться заборгованость на суму виведеного кешбеку.
lel написав:Буде корисно тим хто платить комуналку з Глобуса: Виведення кешбеку проводять по рахунку на наступний день. Вивів кешбек, авторизаційний залишок збільшився. Все в 0 витратив на комуналь- отримав овердрафт. Швиденько Сепом загасив- зникла червона строка. З'явилась: 'Погашення несанкціонованої заборгованості ". Думаю, що завтра зменшиться заборгованость на суму виведеного кешбеку.
Похоже, что до 17 часов, проводят день в день. В 12:50 вывел кешбек и сразу перевел на другую карту Глобуса.
lel написав:Буде корисно тим хто платить комуналку з Глобуса: Виведення кешбеку проводять по рахунку на наступний день. Вивів кешбек, авторизаційний залишок збільшився. Все в 0 витратив на комуналь- отримав овердрафт. Швиденько Сепом загасив- зникла червона строка. З'явилась: 'Погашення несанкціонованої заборгованості ". Думаю, що завтра зменшиться заборгованость на суму виведеного кешбеку.
Похоже, что до 17 часов, проводят день в день. В 12:50 вывел кешбек и сразу перевел на другую карту Глобуса.
Такі да. Провели виплату кешбека по рахунку в 17-51. І як би овердрафт був тільки декілька годин. Заборгованість теж зменшилась.