Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
ну таке собі, на фоні того що раніше мені давали горіхи та плюшки, то тепер навпаки, плюшки треба дати банку
Для мене весь смак продукту пропадає, адже раніше акцент був на онлайн платежі і отримання кешбеку через Мастекард ревордс золотими балами. Вторинною плюшкою було аеропортові привілеї та друга картка на дружину. Тепер цього нема і коли буде невідомо, тож потроху в пошуках нової гавані
ну таке собі, на фоні того що раніше мені давали горіхи та плюшки, то тепер навпаки, плюшки треба дати банку
Для мене весь смак продукту пропадає, адже раніше акцент був на онлайн платежі і отримання кешбеку через Мастекард ревордс золотими балами. Вторинною плюшкою було аеропортові привілеї та друга картка на дружину. Тепер цього нема і коли буде невідомо, тож потроху в пошуках нової гавані
то е так, але ж курс за картками привабливий, не завжди - особливо коли Пейпал за курсом НБУ значно нижче, але на часи Пейпал пропонував щось на кшалт 37,75, ОТП 37,35(30 для Премиума)
З курсами теж не солодко, особливо після того як НБУ плюсанув курс А я до цього комбінував укрсіб та отпшку. А тепер тільки Альфа дає оптимальний курс. ОТП відразу заряджає з нехилим запасом, хоча списує потім по +- нормальному курсу.
p.s укрсіб красунчики, такі шикардосні курси карткові були, жоден інший банк навіть і поруч не дотягував
Цікаво, треба зателефонувати спитати що буде після оновлення тарифу, раніше для Premium Black Edition давали безкоштовно знімати готівку в любому банкоматі, до 60 тис.\міс. А зараз брендовану рекламну сторінку https://premium-banking.otpbank.com.ua/ взагалі приховали на сайті.
root написав:Цікаво, треба зателефонувати спитати що буде після оновлення тарифу, раніше для Premium Black Edition давали безкоштовно знімати готівку в любому банкоматі, до 60 тис.\міс. А зараз брендовану рекламну сторінку https://premium-banking.otpbank.com.ua/ взагалі приховали на сайті.
Раніше я в тарифах цієї безплатки зняття не бачив теж, тільки там в рекламній сторінці та на гарячці підтвердили. Так само як і відвідини зали Lounge Key, в тарифах писали(і зараз теж є) 32 доляри, а на справді можна було відвідати безкоштовно. Якщо буде час подзвоню розпитаю, може що підкажуть по плюшкам, бонусам, горіхам.