ОТП БАНК

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 3637383940>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

ОТП БАНК 3.1 5 17
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
6%
1
2- Погане. Некомпетентне.
29%
5
3- Задовільне. Хотілося б краще.
29%
5
4- Добре. Як і повинно бути.
24%
4
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
12%
2
Всього голосів : 17
Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2024 20:33

KVV написав:
  sens написав:Більше ліміту не внесете.

і який там ліміт, Ібрагіме?

Дивне питання,підказка - вам в касі не дадуть внести суму. Сюди і не тільки направляю овдп виплати.
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Пон 09 вер, 2024 21:11

Re: ОТП БАНК

а под эту акцию в Варусе 10 процентов скидки какую карту сейчас у них можно открыть ?

виртуальна Ладна вроде не попадает под неё ?
S i m

Подякував: 20 раз.
Подякували: 20 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 вер, 2024 08:32

S i m написав:а под эту акцию в Варусе 10 процентов скидки какую карту сейчас у них можно открыть ?

Зробив карту за 14.99 на місяць, халявну не знайшов
chipmunk

Подякував: 571 раз.
Подякували: 590 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 вер, 2024 09:48

chipmunk написав:
  S i m написав:а под эту акцию в Варусе 10 процентов скидки какую карту сейчас у них можно открыть ?

Зробив карту за 14.99 на місяць, халявну не знайшов

и это полюбэ надо топать в отделение, виртуальная у них только Ладна ?
S i m

Подякував: 20 раз.
Подякували: 20 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 вер, 2024 09:56

S i m написав:виртуальная у них только Ладна ?

Походу так
chipmunk

Подякував: 571 раз.
Подякували: 590 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 вер, 2024 08:06

ОВДП

Доброго дня! Після відкриття рахунку у цінних паперах, як проходить покупка онлайн і як дострокове закриття,чи буде комісія за зняття, питання про валюту
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2024 12:40

Як виявилося, найгірший банк, в якому я будь-коли обслуговувався. Якби не зарплатний проект мого роботдавця в ньому - в житті б до нього не підійшов. Мало того, що заблокували всі рахунки на вимогу фінмоніторингу, так ще й 5 добу не можуть розблокувати, і нічого притомного в причину не можуть озвучити. Заблокували рахунки тому, що зайшла 1 раз в рік премія на зарплатну карту і виявилося, що сума надходжень не відповідає тій що в анкеті. Хоча сума в анкеті відповідає стандартній зарплаті, але премія це штука ефемерна, може раз в рік бути, а може взагалі не бути. Але ок, оновив дані в анкеті - тепер 5 добу не можуть розблокувати. Обходьте даний банк десятою дорогою, якщо не хочете сидіти без грошей довгий час.
referee

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2024 13:11

referee написав:Як виявилося, найгірший банк, в якому я будь-коли обслуговувався. Якби не зарплатний проект мого роботдавця в ньому - в житті б до нього не підійшов. Мало того, що заблокували всі рахунки на вимогу фінмоніторингу, так ще й 5 добу не можуть розблокувати, і нічого притомного в причину не можуть озвучити. Заблокували рахунки тому, що зайшла 1 раз в рік премія на зарплатну карту і виявилося, що сума надходжень не відповідає тій що в анкеті. Хоча сума в анкеті відповідає стандартній зарплаті, але премія це штука ефемерна, може раз в рік бути, а може взагалі не бути. Але ок, оновив дані в анкеті - тепер 5 добу не можуть розблокувати. Обходьте даний банк десятою дорогою, якщо не хочете сидіти без грошей довгий час.

І шо дійсно відправник один і той самий, що були по регулярним надходженням?
І просто цільове надходження було в 2 рази більше звичайного?
А ви надавали довідку від бухів підприємства про суму та призначення цього разового надходження?
І надходження точно цільове/соціальне, тобто дійсно картка оформлена як зарплатна, а не звичайна особиста і у банка є договір на обслуговування з/п проєкта з підприємством?
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 494 раз.
Подякували: 1278 раз.

Профіль

3
1
1
10
Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2024 15:17

Amethyst написав:
  referee написав:Як виявилося, найгірший банк, в якому я будь-коли обслуговувався. Якби не зарплатний проект мого роботдавця в ньому - в житті б до нього не підійшов. Мало того, що заблокували всі рахунки на вимогу фінмоніторингу, так ще й 5 добу не можуть розблокувати, і нічого притомного в причину не можуть озвучити. Заблокували рахунки тому, що зайшла 1 раз в рік премія на зарплатну карту і виявилося, що сума надходжень не відповідає тій що в анкеті. Хоча сума в анкеті відповідає стандартній зарплаті, але премія це штука ефемерна, може раз в рік бути, а може взагалі не бути. Але ок, оновив дані в анкеті - тепер 5 добу не можуть розблокувати. Обходьте даний банк десятою дорогою, якщо не хочете сидіти без грошей довгий час.

І шо дійсно відправник один і той самий, що були по регулярним надходженням?
І просто цільове надходження було в 2 рази більше звичайного?
А ви надавали довідку від бухів підприємства про суму та призначення цього разового надходження?
І надходження точно цільове/соціальне, тобто дійсно картка оформлена як зарплатна, а не звичайна особиста і у банка є договір на обслуговування з/п проєкта з підприємством?

Саме так, відправиник один і той самий, підприємство, як виплачує мені і ще сотні співробітників заробітну плату. Зарплатний проект називається.
І просто цільове надходження в 2 рази більше звичайного. І в призначенні платежу так і написано "Заробітна плата за ххххххх 2024 року". Просто сума більша ніж звичайна зарплата. Проект ми успішно закінчили, от нас і преміювали. Але могли і не закінчити, бо проект майже 3 роки тягнувся. І коли я заповнював анкету фінмону - я гадки не мав, чи буде ця премія, чи ні. Тому й вказав у полі "Оічкувана сума середньомісячного доходу" суму своєї щомісячної заробітної плати. Навіть з невеличиким запасом. Але запасу виявилося мало.
Довідку від бухів про суму та призначення? Ви серйозно? Тобто те, що в зарплатному проекті зарплата зараховується на картку згідно зарплатної відомості - це не рахується? Ще й довідки від підприємтсва треба надавати, що це зарплата і премія? Я мабуть таки пошукаю інший банк, якому оцевидно, що зарплата це зарплата, а премія це премія. ВИ так не вважаєте?
Так, звичайно у підприємства є з банком договір на зарплатний проект.
referee

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2024 16:10

referee написав:Так, звичайно у підприємства є з банком договір на зарплатний проект.
В принципі Договіру і достатньо. Але ще є особливості нарахування та виплати податків..
Думаю, що банка захоче подивитися на регулярність виплати податків, тобто побачити вашу ОК-5/7 за оці 3..4 роки. Справа в тому, що деякі контрактники (найманці) зобов'язані були САМОСТІЙНО виплачувати податковий і пенсійний... от в цьому плані і допоможе або довідка з підприємства або ОК-5 та про Доходи (з сайту Дії).
Погано, що банка не уточнює свої підозри відносно вас :)

ПС. До речі, з/п договір міг і закінчитися, наприклад, півроку тому... Багато роботодавців так економлять :(
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 494 раз.
Подякували: 1278 раз.

Профіль

3
1
1
10
  #<1 ... 3637383940>
Форум:
+ Додати