|
Радабанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Сер 15 бер, 2023 08:55
Bosstone написав:Уже пользуетесь? Судя по 3 мес. грейсу, карта бомбезная.
Цікаво, як що поповнити без коміса, то потім можна відкрити конверт депо?
-
ukr0014959
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 15 бер, 2023 14:29
ukr0014959 написав: Bosstone написав:Уже пользуетесь? Судя по 3 мес. грейсу, карта бомбезная.
Цікаво, як що поповнити без коміса, то потім можна відкрити конверт депо?
можно, переказ на власни безкоштовно, но смысл?
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 бер, 2023 16:34
cohan Шоб оформити онлайн До речі, тут чесних 3 місяці чи 93 дні?
-
ukr0014959
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 15 бер, 2023 16:43
ukr0014959 написав:cohan Шоб оформити онлайн До речі, тут чесних 3 місяці чи 93 дні?
Вам на вибір буде запропоновано самому обрати термін з датою закічнення в проміжку від 3 місяців рівно до 3 місяців + 4 дні. Вибір ви робитимете у додатку при відкритті депо. Наприклад коли я відкривав депо 10 березня - мені пропонувались дати 10-14 червня. Оскільки 10-11 червня вихідні - я обрав понеділок 12. Якби я відкривав депо 9 березня міг би обрати 9 червня тоді б було рівно 3 місяці
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 16 бер, 2023 00:11
ukr0014959 написав:cohan Шоб оформити онлайн До речі, тут чесних 3 місяці чи 93 дні?
Пільговий період діє на всі типи операцій з моменту виникнення заборгованості до кінця другого календарного місяця, що слідує за місяцем в якому виникла заборгованість, при умові її погашення в повному обсязі. (ПАСПОРТ СПОЖИВЧОГО КРЕДИТУ ПАКЕТ ПОСЛУГ КРЕДИТНА КАРТКА «ТУДИМ-СЮДИМ» АТ «АБ «РАДАБАНК»)
У Неробочі дні заборгованість за Кредитом визначається як заборгованість, що існувала на кінець попереднього Операційного дня. Обов’язковий мінімальний платіж: формується в перший день місяця та становить 5% (п`ять процентів) від суми заборгованості (без процентів) (але не менше 100 грн. та не більше залишку заборгованості), розрахованої на перше число, та підлягає внесенню не пізніше передостаннього операційного дня місяця. (УМОВИ НАДАННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ Овердрафт на платіжну картку пакету послуг «Кредитна картка «Тудим-сюдим»)
Висновок: Заборгованість пільгового періоду підлягає внесенню не пізніше останнього операційного дня другого календарного місяця, що слідує за місяцем, в якому виникла заборгованість. Обов’язковий мінімальний платіж підлягає внесенню не пізніше передостаннього операційного дня місяця.
-
Bosstone
-
-
- Подякував: 812 раз.
- Подякували: 298 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 бер, 2023 04:02
Отримав ось таке повідомлення: "Шановний Клієнте! Повідомляю, що умови та тарифи обслуговування Вашої картки змінені на умови тарифного пакету Reform. Більшість безкоштовних операцій та привілеїв попереднього тарифного плану недоступні. Ваш РАДАБАНК."
Картка була відкрита до депозиту, тарифний план був депозитний. Депозит у гривні закінчився місяць тому і був оформлений доларовий (з гривні). Схоже банк більше не бажає, щоб я відкривав депозити, самовільно змінюючи тарифний план до діючої картки. Повідомлення прислали о 02:00 ночі, мабуть, в надії, що не побачу. Повага до клієнта нульова. Чесно кажучи, такого жлобства я ще не зустрічав у банках.
-
Webracer
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 бер, 2023 09:54
Webracer написав:Отримав ось таке повідомлення: "Шановний Клієнте! Повідомляю, що умови та тарифи обслуговування Вашої картки змінені на умови тарифного пакету Reform. Більшість безкоштовних операцій та привілеїв попереднього тарифного плану недоступні. Ваш РАДАБАНК." Картка була відкрита до депозиту, тарифний план був депозитний. Депозит у гривні закінчився місяць тому і був оформлений доларовий (з гривні). Схоже банк більше не бажає, щоб я відкривав депозити, самовільно змінюючи тарифний план до діючої картки. Повідомлення прислали о 02:00 ночі, мабуть, в надії, що не побачу. Повага до клієнта нульова. Чесно кажучи, такого жлобства я ще не зустрічав у банках.
Подтверждаю, более того, теперь отсчитают 30 дней и в конце месяца сдернут с карты все в приделах, ВНИМАНИЕ! 300грн. за неактивность  По этому счет всегда должен быть пустой.
-
vcy
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 бер, 2023 10:25
Webracer написав:Отримав ось таке повідомлення: "Шановний Клієнте! Повідомляю, що умови та тарифи обслуговування Вашої картки змінені на умови тарифного пакету Reform. Більшість безкоштовних операцій та привілеїв попереднього тарифного плану недоступні. Ваш РАДАБАНК." Картка була відкрита до депозиту, тарифний план був депозитний. Депозит у гривні закінчився місяць тому і був оформлений доларовий (з гривні). Схоже банк більше не бажає, щоб я відкривав депозити, самовільно змінюючи тарифний план до діючої картки. Повідомлення прислали о 02:00 ночі, мабуть, в надії, що не побачу. Повага до клієнта нульова. Чесно кажучи, такого жлобства я ще не зустрічав у банках.
до войны они вообще закрывали карты на след день после окончания депо, а что мешает открыть на 10 грн пополняемый на год?
-
cohan
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 бер, 2023 20:06
cohan написав:, до войны они вообще закрывали карты на след день после окончания депо, а что мешает открыть на 10 грн пополняемый на год?
то что через полгода включится плата за неактивность
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 бер, 2023 20:52
J написав: cohan написав:, до войны они вообще закрывали карты на след день после окончания депо, а что мешает открыть на 10 грн пополняемый на год?
то что через полгода включится плата за неактивность
так она ж бесплатна У разі, якщо залишок на неактивному рахунку менше ніж розмір комісії, комісія за його обслуговування стягується у розмірі залишку на рахунку
-
cohan
-
-
-
-
Профіль
-
-
|