Радабанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 1314151617 ... 64>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Радабанк 2.8 5 8
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
25%
2
2- Погане. Некомпетентне.
25%
2
3- Задовільне. Хотілося б краще.
13%
1
4- Добре. Як і повинно бути.
25%
2
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
13%
1
Всього голосів : 8
Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 16:43

с тудым-сюдым кредитную тысячу можно обналичить и вернуть в грейс без последствий?
emeta

Подякував: 167 раз.
Подякували: 239 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 кві, 2023 11:43

прислали смс про изменения какие-то в тарифах карточных.
Кто-то в пдф вчитывался? для грн- & бакс-карт, открытых для конвертов, что-то поменялось?
flysoulfly

Подякував: 1869 раз.
Подякували: 328 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 21 кві, 2023 12:22

flysoulfly написав:прислали смс про изменения какие-то в тарифах карточных.
Кто-то в пдф вчитывался? для грн- & бакс-карт, открытых для конвертов, что-то поменялось?

Змінилось. Тепер з валютних карток плата за неактивність з травня становитиме 500 грн.
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 21 кві, 2023 13:10

Alien написав:

Змінилось. Тепер з валютних карток плата за неактивність з травня становитиме 500 грн.
тех, что под коверт и открывали?
а срок наступления неактивности?
flysoulfly

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 21 кві, 2023 13:35

flysoulfly написав:
  Alien написав:

тех, что под коверт и открывали?
а срок наступления неактивности?

Ну я не знаю які картки відкривали під конверт - бо в мене там валютні поточні. А термін неактивності від тарифного плану залежить - по карткам ReForm (у цей план перевели нещодавно мою гривневу картку) термін для стягнення за неактивність - 30 днів, є тарифні плани зі 180 днями
Alien

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 21 кві, 2023 13:43

Alien написав:А термін неактивності від тарифного плану залежить - по карткам ReForm (у цей план перевели нещодавно мою гривневу картку) термін для стягнення за неактивність - 30 днів
я так понял, что фактически такая гривнекарта тупо "одноразовая". И после открытия конверта ее надо сразу закрывать, а для возможного следующего конверта снова открывать новую такую же и снова после открытия конверта сразу закрывать, не?
flysoulfly

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 21 кві, 2023 14:15

flysoulfly написав:
  Alien написав:А термін неактивності від тарифного плану залежить - по карткам ReForm (у цей план перевели нещодавно мою гривневу картку) термін для стягнення за неактивність - 30 днів
я так понял, что фактически такая гривнекарта тупо "одноразовая". И после открытия конверта ее надо сразу закрывать, а для возможного следующего конверта снова открывать новую такую же и снова после открытия конверта сразу закрывать, не?

Ну я своєю вже три місяці підряд конверти відкриваю. Просто вношу на неї так щоб залишок після покупки валюти був мінімальний. Бо перевідкриття то зайва трата часу з менеджером. А так одразу з карткою та готівкою у касу - кошти вніс, тут таки конверт відкрив і вільний. Тому я особисто картку поки не закривав.
Alien

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 21 кві, 2023 14:18

Alien написав:Ну я своєю вже три місяці підряд конверти відкриваю. Просто вношу на неї так щоб залишок був мінімальний. Бо перевілкриття то зайва трата часу з менеджером. А так одразу з карткою та готівкою у касу - кошти вніс, тут таки конверт відкрив і вільний. Тому я особисто картку поки не закривав.
т.е. по ней не такого, шо сумму в размере комиссии моментом заблокируют при попадании ДЕНЕГ на карту?
Тогда хай живьот пока :)
flysoulfly

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 21 кві, 2023 14:23

flysoulfly написав:
  Alien написав:Ну я своєю вже три місяці підряд конверти відкриваю. Просто вношу на неї так щоб залишок був мінімальний. Бо перевілкриття то зайва трата часу з менеджером. А так одразу з карткою та готівкою у касу - кошти вніс, тут таки конверт відкрив і вільний. Тому я особисто картку поки не закривав.
т.е. по ней не такого, шо сумму в размере комиссии моментом заблокируют при попадании ДЕНЕГ на карту?

Ні з таким поки не стикався. Причому терміни між відкриттями двох депо були більші 30 днів, але навіть копійки що були на залишку ще жодного разу не забрали.
Alien

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 21 кві, 2023 14:42

Alien написав:
  flysoulfly написав:

Ні з таким поки не стикався. Причому терміни між відкриттями двох депо були більші 30 днів, але навіть копійки що були на залишку ще жодного разу не забрали.
вот это совсем интересно,
т.е. даже до оставшихся копеек до конца следующего месяца у Рады руки не дотягиваются, и с открытием нового конверта снова обнуляется срок неактивности.
Но.. теперь в этом месяце курс Рады конкурентоспособность утерял, и они не чешутся :(
flysoulfly

Профіль

1
  #<1 ... 1314151617 ... 64>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: riwalir і 1 гість