|
Радабанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 14 бер, 2025 12:01
emeta написав: WallNutPen написав:Имею только мультикард - для депо ее достаточно. Снятие нала ы любом банкомате бесплатно + сэп и р2р по 10к в месяц бесплатно. Пополнение по р2р и налом бесплатно. Мне хватает для текущих потребностей.
Там за вход p2p разве нет комиссии? Её налом пополнять в кассе банка только, кажется
Если тянуть в приложении, то без комиссии.
-
lloydbanksua
-
-
- Подякував: 80 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 бер, 2025 13:58
Искатель написав:Но если хочется сделать безналичный перевод, то придется платить 0,7%, а это уже не интересно
не совсем так - в пределах 10к на сэп в месяц и 10к р2р - внешние переводы с мультикарда в приложении Рады - бесплатны. Для бОльших обьемов комис о котором вы упомянули.
-
WallNutPen
-
-
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 437 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 05 кві, 2025 21:03
Чи Радабанк відкриває карту єПідтримка? На сайті банка немає інформації про це.
-
justauser
-
-
- Подякував: 37 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 кві, 2025 22:36
justauser написав:Чи Радабанк відкриває карту єПідтримка? На сайті банка немає інформації про це.
А нафига?Что б потом с ихним отбитым финмониторингом разбираться?Почему именно в этом банке?Есть же другие более адекватные.
-
посетитель
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 218 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 10 кві, 2025 17:57
НБУ сповістив що споживча інфляція досягла 14,6% річних. Як зберегти гроші від інфляціЇ ? Депозит Яка ставка депозиту допоможе тільки зберегти кошти (збиток=прибутку= 0) ? Це 22,2% річних. Якщо ставка депозиту буде нижче 22,2% ви отримуете збиток,а якщо буде вищою 22,2% - прибуток. ОВДП Який відсоток річних ОВДП зможе тільки зберегти кошти (збиток=прибутку= 0) ? Це 17,1% річних.
-
iurii44
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 94 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 10 кві, 2025 19:51
iurii44 просто цікаво отримати відповідь від такої "вумної" людини - з огляду на те що ви написали хіба краще буде замість розміщення на депо чи в ОВДП людині просто тримати гроші на поточному рахунку до запитання під 0 відсоток чи тримати їх у готівці? Ви це пропонуєте? Чи який сенс вашого допису? Адже користуючись принципом "криткуєш - пропонуй" хотілось би прочитати розумних порад як вчинити коли маєш вільну гривню, яка певний термін буде не потрібна, але через певний час потрібна буде саме гривня? А банальне порівняння розміру інфляції з відсотками по вкладах та ОВДП, що пропонує ринок, суттєвих розумових здібностей на мій погляд не потребує 
-
WallNutPen
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 11 кві, 2025 10:07
iurii44 написав:НБУ сповістив що споживча інфляція досягла 14,6% річних. Як зберегти гроші від інфляціЇ ? Депозит Яка ставка депозиту допоможе тільки зберегти кошти (збиток=прибутку= 0) ? Це 22,2% річних. Якщо ставка депозиту буде нижче 22,2% ви отримуете збиток,а якщо буде вищою 22,2% - прибуток. ОВДП Який відсоток річних ОВДП зможе тільки зберегти кошти (збиток=прибутку= 0) ? Це 17,1% річних.
Мова давно вже йде не про прибутки, а про мінімізацію збитків. 
-
nord
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 31 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 11 кві, 2025 21:24
WallNutPen написав:iurii44 просто цікаво отримати відповідь від такої "вумної" людини - з огляду на те що ви написали хіба краще буде замість розміщення на депо чи в ОВДП людині просто тримати гроші на поточному рахунку до запитання під 0 відсоток чи тримати їх у готівці? Ви це пропонуєте? Чи який сенс вашого допису? Адже користуючись принципом "криткуєш - пропонуй" хотілось би прочитати розумних порад як вчинити коли маєш вільну гривню, яка певний термін буде не потрібна, але через певний час потрібна буде саме гривня? А банальне порівняння розміру інфляції з відсотками по вкладах та ОВДП, що пропонує ринок, суттєвих розумових здібностей на мій погляд не потребує 
Думати за вас не збирався. Я навів граничні дані що у вас буде збиток чи прибуток від ваших рішень.
-
iurii44
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 кві, 2025 21:28
nord Найменший збиток в гривні зараз дає ОВДП.
-
iurii44
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 кві, 2025 22:00
iurii44 написав:Думати за вас не збирався. Я навів граничні дані що у вас буде збиток чи прибуток від ваших рішень.
Прохати вас за мене думати я і не збирався. Просто хотів зрозуміти навіщо ви "порадували" усіх своїм надзвичайно цінним текстом. Втім за відповідь дякую - вона довела що мій початковий висновок щодо ващого допису не був помилковим. Я про цей: банальне порівняння розміру інфляції з відсотками по вкладах та ОВДП, що пропонує ринок, суттєвих розумових здібностей ... не потребує 
-
WallNutPen
-
-
-
-
Профіль
-
-
1