|
Радабанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Нед 13 кві, 2025 14:39
Як тарифікується купівля ОВДП в ДІЯ при оплаті з Мультікард? Дякую.
-
justauser
-
-
- Подякував: 37 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 кві, 2025 07:00
iurii44 написав:nord Найменший збиток в гривні зараз дає ОВДП.
Купили квартиру в жк і зробили ремонт. Здаєте в оренду . Проліт.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 15 кві, 2025 08:28
sens написав: iurii44 написав:nord Найменший збиток в гривні зараз дає ОВДП.
Купили квартиру в жк і зробили ремонт. Здаєте в оренду . Проліт.
Проліт, чи приліт? Чи спершу приліт, а потім проліт?
-
nord
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 31 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 29 кві, 2025 18:56
Питання до досвідчених "радоводів". Якщо відкриваєш депозит у гривні у додатку RB24, дають +1% додатково. Яка правильна послідовність дій? 1. У відділенні відкрити картку Radacard у гривні. 2. Активувати її (додаток вже є встановлений) 3. Поповнити готівкою. До речі, я ще хочу трохи по P2P додати безготівково. 4. Потім відкрити депозит у додатку. Я все правильно написав? Чому питаю, бо колись читав, що якісь картки там за плату відкриваються. А переплачувати банку не хочеться. 5. Відкрити ще Multicard, на яку потім впаде депозит, щоб отримати його готівкою (сума буде більше, ніж 10к, тому по-іншому без комісії не вийде, як я розумію).
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1064 раз.
- Подякували: 4869 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Сер 30 кві, 2025 11:45
Искатель написав:Питання до досвідчених "радоводів". Якщо відкриваєш депозит у гривні у додатку RB24, дають +1% додатково. Яка правильна послідовність дій? 1. У відділенні відкрити картку Radacard у гривні. 2. Активувати її (додаток вже є встановлений) 3. Поповнити готівкою. До речі, я ще хочу трохи по P2P додати безготівково. 4. Потім відкрити депозит у додатку. Я все правильно написав? Чому питаю, бо колись читав, що якісь картки там за плату відкриваються. А переплачувати банку не хочеться. 5. Відкрити ще Multicard, на яку потім впаде депозит, щоб отримати його готівкою (сума буде більше, ніж 10к, тому по-іншому без комісії не вийде, як я розумію).
Оскільки відповіді так і не отримав, уточнюю сам. Сьогодні все зробив, але... Сказали, що готівкою поповнювати треба саме Multicard, а от безготівково кинути на Radacard (сказали, що до 10к - без комісії, це якщо ззовні заводити). Так і зробив. Потім з Radacard перекинув на Мульти, а вже на загальну суму відкрив депозит на 3 місяці.
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1064 раз.
- Подякували: 4869 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Сер 30 кві, 2025 12:11
Искатель написав: Искатель написав:Питання до досвідчених "радоводів". Якщо відкриваєш депозит у гривні у додатку RB24, дають +1% додатково. Яка правильна послідовність дій? 1. У відділенні відкрити картку Radacard у гривні. 2. Активувати її (додаток вже є встановлений) 3. Поповнити готівкою. До речі, я ще хочу трохи по P2P додати безготівково. 4. Потім відкрити депозит у додатку. Я все правильно написав? Чому питаю, бо колись читав, що якісь картки там за плату відкриваються. А переплачувати банку не хочеться. 5. Відкрити ще Multicard, на яку потім впаде депозит, щоб отримати його готівкою (сума буде більше, ніж 10к, тому по-іншому без комісії не вийде, як я розумію).
Оскільки відповіді так і не отримав, уточнюю сам. Сьогодні все зробив, але... Сказали, що готівкою поповнювати треба саме Multicard, а от безготівково кинути на Radacard (сказали, що до 10к - без комісії, це якщо ззовні заводити). Так і зробив. Потім з Radacard перекинув на Мульти, а вже на загальну суму відкрив депозит на 3 місяці.
також Мульті (про Радакарт не знаю) в аппці можна поповнити з картки іншого банку без комісії. Чи є якийсь ліміт саме такого поповнення - не пам'ятаю, але саме так поповнював без комісій і більше 10Кгрн.
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1866 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 02 тра, 2025 10:38
 комусь в аппку приходить новина про новый кешбек по Радакарт, комусь - нi. Цікаво: до "побутова техніка 5% " належать і ноутбуки смартфони планшети тощо ?
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1866 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 02 тра, 2025 10:42
flysoulfly написав::shock: комусь в аппку приходить новина про новый кешбек по Радакарт, комусь - нi. Цікаво: до "побутова техніка 5% " належать і ноутбуки смартфони планшети тощо ?
Бытовой техникой станет даже колбаса, если Вы ее купите в магазине бытовой техники. А пылесос, купленный в гастрономе станет продуктами. Категория зависит только от терминала, а с ними случаются чудеса.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6448 раз.
- Подякували: 21573 раз.
-
-
Профіль
-
-
131
82
38
2
Додано: Сер 07 тра, 2025 11:16
Сибарит написав:Бытовой техникой станет даже колбаса, если Вы ее купите в магазине бытовой техники. А пылесос, купленный в гастрономе станет продуктами.
Це вже міскодінг і можна по шапці отримати за таке 
-
Boundless
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 146 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 тра, 2025 15:10
Boundless написав: Сибарит написав:Бытовой техникой станет даже колбаса, если Вы ее купите в магазине бытовой техники. А пылесос, купленный в гастрономе станет продуктами.
Це вже міскодінг і можна по шапці отримати за таке 
а як наприклад величезні супермаркети мають ставити МСС якщо в них асортимент від і ДО?
-
greenozon
-
-
- Подякував: 559 раз.
- Подякували: 1739 раз.
-
-
Профіль
-
-
1