а операцию дало закончить?
так ни у кого "мартовские" карты до сих пор и не закрылисьКарточка кстати так и висит не закрытая.

|
|
![]() а операцию дало закончить? так ни у кого "мартовские" карты до сих пор и не закрылись ![]()
![]() Re: UGB еко банк країниТа если б дало...
В смысле у всех?Я вообще-то тогда заявление в отделение приходил писал.
![]() Я тоже пытался закрыть карту. Не знаю, что такое "мартовские" карты, но думаю, что не её. Просто закрыть счёт -- никак нельзя. Надо сначала обновить данные (алё, я ухожу из банка, какие ещё нафиг данные?) Заполнил анкету. Написали потом на электронку, что "идентификация клиента не завершена", потому что анкета заполнена не полностью, не заполнен пункт такой-то. Смотрю, что за пункт. "Какими продуктами банка вы собираетесь пользоваться". Никакими не собираюсь больше, поэтому и закрываю. Естественно, ни одну галочку не поставил. А вот оказывается, что без галочки идентификацию клиента нельзя провести, и счёт закрыть.
Решил с полyдуpками больше не связываться, оставил как есть. На электронной почте есть подтверждение о принятии заявления о закрытии счёта. Думаю, на случай каких-то разборок должно хватить, хотя повода на сейчас нет, просто счёт на полке, без обязательств. Не удивлюсь, если через время потребуют какие-нибудь документы о происхождении средств в размере остатка в 0 гривен.
![]() Re: UGB еко банк країнипідкажіть, якщо цікавить тільки валюто обмін - чи є варіант робити це купівля+зняття без коміссий? і які тоді картки треба відкривати
![]() Банк - валютний шахрай.Вітаюcь, совсіма! Ось такий він Державний банк шахрай! До кінця дня висів курс 43,6 а проводили по 43,9! Лист-відповідь АБ УКРГАЗБАНК вих. №15631/38382/2024 від 24.12.2024 _______________________________________________________________ АБ «УКРГАЗБАНК» ЄДРПОУ: 23697280 IBAN: UA843000010000032000106201026 Адреса: вул. Єреванська, б.1, м.Київ, 03087, Україна Адреса для листування: вул. Старонаводницька, 19, 21, 23, м.Київ, 01015, Україна +38 044 494 46 50, +38 044 590 49 99 Шановний пане Володимире! АБ «УКРГАЗБАНК» (далі – Банк) з повагою та розумінням ставиться до кожного клієнта, чітко дотримується вимог чинного законодавства України, нормативно-правових актів Національного банку України та умов укладених з клієнтами договорів. Банком опрацьовано Ваше звернення на адресу Банку від 22.11.2024, зареєстроване за вх. № Ш-1864, та повідомляємо наступне. Перш за все, дозвольте висловити Вам подяку за надану проблематику. За результатом проведеного Банком аналізу встановлено, що на момент здійснення Вами операції з купівлі валюти у мобільному додатку, а саме 22.11.2024 о 13:13, фактичний курс продажу Євро складав 43,90 грн. На час формування Вами операції в мобільному додатку курс продажу Євро 43,60 грн. був зазначений помилково з технічних причин. Отже, купівля валюти здійснена за коректним курсом, підстави для компенсації коштів в розмірі _____ грн. відсутні. Дякуємо за звернення. З повагою Начальник управління контролю якості та комунікацій з клієнтами Ганна КІЩЕНКО Юрій КОЛЯДЕНКО (044) 590 49 73 Вн.81005 ВО Хай щастить!
|
|