я покупал - военные. Какие сейчас - надо по выпску смотреть
|
|
![]() Звонил в банк, перезвонили, рассказали.
1. Для покупки ОВГЗ нужно открытие текущего счета, на который завести валюту для покупки. Открытие тек.счета - 250 грн. 2. Комиссий других - действительно нет. 3. По окончанию - только через депозит на 3 месяца, других вариантов вывести без комиссии нет. С самого текущего снятие - с комиссией 1%. Скучно и неинтересно. Уж лучше в Сенсе. ![]() Re: УкрексiмбанкЗакрывать нужно "оптимальные" валютные карты - с 1.10 будет брать по 25 грн в месяц. Причем эксим умеет в минус брать - в додатке высветит 0, а в выписке "нарахування комісії".
![]() Небольшое уточнение/памятка. С чата сайта.
П.с. на личном опыте эту новую комиссию пока не проверял. П.с2. А то у меня одноразовые 50 грн (1.33$) "за открытие карты" списало потом , задним числом спустя пару месяцев, когда бабки просто переночевали на карте. А до того фиг поймешь, взяли или не взяли тебя на счетчик ![]() ![]() да, что-то аналогичное у меня тоже было, в карусельный разгар. Только даже не переночевали, а за пару часов СЕП зашедший был побрит. Причем, мне кажется, был мой про¥оπ, бо тот СЕП - я видел - зашел полной суммой, но я отвлекся куда-то и не моментом конвертировал.
![]() Знову ексім бонус прокинувся ))
--- Вітаємо! Пам'ятаєте про традицію розпочинати новий рік з хороших звичок: спорт, правильне харчування...? А як вам така звичка: щоразу витративши 1000 грн – отримувати 100 грн бонусами! Як це можливо? Розраховуйтеся карткою Visa від Укрексімбанку на Aliexpress, Amazon, Apple, Bolt, Google, Megogo, Netflix, Spotify, Uber, YouTube – та отримуйте бонуси за кожні 1000 грн транзакцій. Період акції: з 1 січня до 31 березня 2025 року включно. Термін дії бонусів: до 30 квітня 2025 року включно. Максимально на місяць: 500 бонусів. ![]() ![]() тут 1 бонус = 1 грн грязными ?
![]() Новорічні щедроти від Ексіма:
01.01.2025 будуть змінені ліміти з видачі готівки з Карткового рахунка в інших банках України: -за Тарифними пакетами "Оптимальний"/"Зарплатний"/"Бюджетний" - у сумі до 20 000,00 грн. на місяць - включено у вартість обслуговування Карткового рахунку, у сумі від 20 000,01 грн. на місяць - 1,5 % від суми операції + 7 грн.; також по "Преміум" пакетам збільшені ліміти. ![]() Re: УкрексiмбанкСумний якийсь банк.
Так ніби з минулого сторіччя. Убогий інет-банкінг. Більше схожий на зомбі своїм “функціоналом”. Ниці комісії, які не покажуть клієнту, поки не буде надто пізно... Можливо, все треба слати, спочатку по 1 одиниці валюти, але х.з. скільки у них там закладено ще й бомб типу “мін.сума”...? Вже рік хочу з нього піти, але на фронті то складнувато, трясця... 😒 Багато прибутку від нього у держави? Чи самі збитки, ще й репутаційні? 🤔
|
|