Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Надіслали рекомендований лист Укрпоштою, з проханням прийти до відділення та оновити дані. Перший раз стикуюсь з таким сервісом, наче немає інших каналів комунікації, крім пошти.
greenozon Хіба вперше? В минулому році було двічі з крадіжкою даних, моя карта була скомпроментована, добре що дебітна з дрібним залишком, але намагалися скачати кошти неоднаразово. Дуже стрьомний банк з мінімумом відділень в незручних місцях. Не ризикую тут тримати кошти, використовував як технічний: гроші ввійшли і одразу вийшли. А зараз взагалі в ньому сенсу нема
Вносимо окремі зміни до Публічної пропозиції на укладання ДКБО Зверни увагу: 5 травня 2025 року набере чинності оновлена редакція Публічної пропозиції АТ «ЮНЕКС БАНК» на укладання Договору про комплексне банківське обслуговування фізичних осіб. https://unexbank.ua/privatnim-osobam/no ... nia-dkbo-3
novichok написав:Надіслали рекомендований лист Укрпоштою, з проханням прийти до відділення та оновити дані. Перший раз стикуюсь з таким сервісом, наче немає інших каналів комунікації, крім пошти.
а скільки місяців минуло з часу останнього оновлення?
novichok написав:Надіслали рекомендований лист Укрпоштою, з проханням прийти до відділення та оновити дані. Перший раз стикуюсь з таким сервісом, наче немає інших каналів комунікації, крім пошти.
Я не про оновлення, я про канал спілкування. Якийсь анахронізм. Більше року пройшло точно, це про оновлення.
Я не про оновлення, я про канал спілкування. Якийсь анахронізм. Більше року пройшло точно, це про оновлення.
П.с. насчет изменений про банковскую таємницю по рекомендациям нбу - еще один, смотрю, обновил дкбо.
в пунктах 2.1.7 та 3.1.14.7 уточнені положення щодо згоди клієнта на надання банком іншим надавачам платіжних послуг, у тому числі іншим банкам, інформації, що містить банківську таємницю;
"Коснется только юр.лиц, так как они дают неправдивые данные, которые нужно проверять" Ага,ага, юр.лиц коснется и вообще коснется только инопланетян. Кто там еще обновил дкбо ? Пумб. Еще кто?