Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
В додатку ставки відповідають вказаним на сайті (з останніми змінами від 14.04.2023). Зміни полягали в підвищенні на 0,5% відсотка ставок по гривні на 3 місяці.
Ви пропонуєте пограти в угадайку, щоб з'ясувати, що вам привиділося?
В додатку ставки відповідають вказаним на сайті (з останніми змінами від 14.04.2023). Зміни полягали в підвищенні на 0,5% відсотка ставок по гривні на 3 місяці.
Ви пропонуєте пограти в угадайку, щоб з'ясувати, що вам привиділося?
я для себе виключно,завів звичку те що мені треба перевіряти,і якщо треба вести самотужки домашній бухоблік. Так ось , спочатку квітня на півроку з щомісячною виплатою оформлено під 18,5. На сьогодні такої ставка немає,є менша . Тому за минулий тиждень є два банки хто пропонує 20% на 6 місяців - бісбанк та кредит-дніпро ,на відсоток менше 19% у рада ,укркапітал,укрбудінвест. Трохи менше є у Акцента. Тому враховуючи динаміку-в травні можливо буде більше пропозиції по 20%,так і є банки хто продає соцбакс з гіднами умовами. На кінець квітня я маю депозит у гривні під 18,5% ,бакс купляти буду у конкурентів - Кредобанк або Восток
sens написав: я для себе виключно,завів звичку те що мені треба перевіряти,і якщо треба вести самотужки домашній бухоблік. Так ось , спочатку квітня на півроку з щомісячною виплатою оформлено під 18,5. На сьогодні такої ставка немає,є менша .
Я вам більше скажу. Ні на сьогодні, ні в квітні, ні в березні не було депозитів на загальних умовах зі ставкою 18,5% на півроку з щомісячною виплатою (архів ставок). Тож або це був не Юнекс, або це депозит на індивідуальних умовах, або ви щось плутаєте
sens написав: я для себе виключно,завів звичку те що мені треба перевіряти,і якщо треба вести самотужки домашній бухоблік. Так ось , спочатку квітня на півроку з щомісячною виплатою оформлено під 18,5. На сьогодні такої ставка немає,є менша .
Я вам більше скажу. Ні на сьогодні, ні в квітні, ні в березні не було депозитів на загальних умовах зі ставкою 18,5% на півроку з щомісячною виплатою (архів ставок). Тож або це був не Юнекс, або це депозит на індивідуальних умовах, або ви щось плутаєте
Unex , залишається, ставки 18,5 є на сайті,в додатку-ні.
ramzes4 написав: або це депозит на індивідуальних умовах
но ведь сейчас, кстати, и все деньги на депозите с "индивидуальными условиями" тоже на 100% гарантируются Фондом. Или нет? Если да, то логично сейчас требовать себе от банка улучшенных депозитных условий.
ramzes4 написав: або це депозит на індивідуальних умовах
но ведь сейчас, кстати, и все деньги на депозите с "индивидуальными условиями" тоже на 100% гарантируются Фондом. Или нет? Если да, то логично сейчас требовать себе от банка улучшенных депозитных условий.
зазвичай окрім договору про депозит додається довідка від фонда,яка є обов'язковим документом.
sens написав:. зазвичай окрім договору про депозит додається довідка від фонда,яка є обов'язковим документом.
видається не "довідка від фонда" що конкретно цей депозит застраховано а видається "довідка про систему гарантування вкладів фізичних осіб" в якій написано що не відшкодовуються вклади на індивідуальних умовах
sens написав:. зазвичай окрім договору про депозит додається довідка від фонда,яка є обов'язковим документом.
видається не "довідка від фонда" що конкретно цей депозит застраховано а видається "довідка про систему гарантування вкладів фізичних осіб" в якій написано що не відшкодовуються вклади на індивідуальних умовах
довідка від банка?
ні, бо там немає ні печатки банку ні підпису працівників банку
довідка від банка?[/quote] ні, бо там немає ні печатки банку ні підпису працівників банку[/quote] Довідка від Фонда про фонд і його діяльність на папірці під підпис?