Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Здрасьте. А тут що, вихід і p2p і СЕП без обмежень по сумі? Якось дивно виглядає. Мені байдуже, мій максимум у гривні -- пару десятків тисяч, але цікаво.
M-Audio написав:Здрасьте. А тут що, вихід і p2p і СЕП без обмежень по сумі? Якось дивно виглядає. Мені байдуже, мій максимум у гривні -- пару десятків тисяч, але цікаво.
M-Audio написав:Здрасьте. А тут що, вихід і p2p і СЕП без обмежень по сумі? Якось дивно виглядає. Мені байдуже, мій максимум у гривні -- пару десятків тисяч, але цікаво.
Про P2P не знаю, а СЕП до 100 тис. точно працює, більше не відправляв.
сеп рассылал до 400к точно в день уходило p2p думаю упрется в технику -посредника или приемщика
Скинул с Моно на Юнекс деньгу, и такое сообщение пришло: "xxx.00 UAH Баланс xxx.00 UAH. Кешбек x.xx(1%) ИАН втрачено, бо сервіс не активовано. Підключай кешбек на unexbank.ua та повертай 1% від кожної оплати!" Что это за кб такой? За перевод на карту??
Feh14 написав:Скинул с Моно на Юнекс деньгу, и такое сообщение пришло: "xxx.00 UAH Баланс xxx.00 UAH. Кешбек x.xx(1%) ИАН втрачено, бо сервіс не активовано. Підключай кешбек на unexbank.ua та повертай 1% від кожної оплати!" Что это за кб такой? За перевод на карту??
на сайті банку є сторінка, на якій треба ввести дані і активувати вашу карту для отримання КБ..