Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
greenozon написав:the Show must go on! --- Шановні клієнти! Інформуємо, що відповідно до Розпорядження №_1 від 25.10.23р., встановлено розмір Казначейської надбавки до процентної ставки за вкладами «Unex Максимум», на операційний день 25 жовтня 2023р. в період з 11:00 по 14:00 +0,50% річних для вкладів, сума яких перевищує 400 000,00 гривень, а строк розміщення становить 93 дні.
Треба понижувати суму до існуючих реалій , додатковий відсоток , на весь робочий день закріплювати.
Товариство потрібно Ваша порада, хочу відправити погашення ОВДП на цей банк. Ніколи не користувався їхніми послугами, але тарифи, кешбек і % на залишок викликає зацікавленість. Що порадите?
Chuprynka написав:Товариство потрібно Ваша порада, хочу відправити погашення ОВДП на цей банк. Ніколи не користувався їхніми послугами, але тарифи, кешбек і % на залишок викликає зацікавленість. Що порадите?
після погашення,що плануєте далі,можна спочатку купити онлайн,а потім гратися
Chuprynka написав:Товариство потрібно Ваша порада, хочу відправити погашення ОВДП на цей банк. Ніколи не користувався їхніми послугами, але тарифи, кешбек і % на залишок викликає зацікавленість. Що порадите?
Планую купувати долар потрошки
треба знати як тут банк враховує накопичувальний ліміт. Якщо 9 місяців класти і знімати на 50000 грн , то не зрозуміло як вирішить фінмоніторинг банку
Планую купувати долар потрошки
Так банка не видає доляри. Вимагає щоби ви бігали по Києву і самостійно питали чи є валюта у від-няХ. Резервування валюти(інкасації) під обмін 50К у цій недобанці немає. СЕПи поки-що ходять нормально