Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
greenozon написав:сьогодні ігра по КРУПНОМ! --- Шановні клієнти! Інформуємо, що відповідно до Розпорядження №_1 від 29.11.23р., встановлено розмір Казначейської надбавки до процентної ставки за вкладами «Unex Максимум», на операційний день 29 листопада 2023р. в період з 15:00 по 17:00: +0,50% річних для вкладів, сума яких становить від 400 000,00 до 5 000 000,00 гривень, а строк розміщення становить 93 дні. +1,75% річних для вкладів, сума яких становить від 5 000 000,01 грн, а строк розміщення становить 93 дні
Щоб уникнути індивідуальних умов,все просто - перестрахування для пересічного
Є існуючі ставки,а є індивідуальні умови,де ставка відрізняється протягом часу підписання/оформлення).Оприлюднено.Прецендент може бути,якщо виявлять впроцесі ліквідації,що оформлено було один чи декілька договорів на родичів і т.п. Ще й зажмуть гроші чи порахують по своєму.Знайомий 5 днів був без коштів в Юнексі,ще за тех/овер може бути)
В оновленому застосунку можна самостійно керувати пролонгацією власних депозитів. Більше не треба телефонувати до Центру турботи та проходити ідентифікацію: один клік і автопролонгація вимкнена. Або ввімкнена.
1finanсier написав:Панове, умови по кредитці такі самі як у привата? Щоб в грейсі бути, потрібно до 25го гаситися суму, яку витратив в попередньому місяці?
Коротше, подзвонив я на горячку, дівчина почала мені втирати якусь діч (як на мене) що ніби то пільговий період діє з дня першої витрати і 62 дня. Тобто на конкретоу прикаді сказала - якщо перша витрата 2грудня, то кредитку повністю треба загасити в нуль до 2го лютого. Навіть якщо якусь витрату робив і 31 січня. Тобто пільговий період для останньої витрати буде лише 3 дні? Маячня якась... Є тут практики, які вже користувалися цією диво-кредиткою?
Далі - більше. Вирішив я ще і у чат написати з цим же питанням. Так мені там озвучили дату 31е січня. А на сайті я знайшов у відповідях на питання, що 25 числа наступного місяця. То ж знову звернувся у чат питанням так яке число правильне - 25, 31, 2? Вже 15 хвилин нічого не відповідають. Совєщаются напевно))) Таке відчуття, що я перший, хто відкрив в Юнексі кредитку )
1finanсier написав:Далі - більше. Вирішив я ще і у чат написати з цим же питанням. Так мені там озвучили дату 31е січня. А на сайті я знайшов у відповідях на питання, що 25 числа наступного місяця. То ж знову звернувся у чат питанням так яке число правильне - 25, 31, 2? Вже 15 хвилин нічого не відповідають. Совєщаются напевно))) Таке відчуття, що я перший, хто відкрив в Юнексі кредитку )
Якось мучив підтримку цим питанням. На різних етапах були чотири різні дати - 24-те, 25-те числа, останній робочий та останній календарний день наступного за тратами місяця. При додаткових питаннях уточнювали, що 24те це рекомендована дата. Так точної відповіді й не отримав. Гашу 24го витрати, які зробив в попередньому місяці, але для себе вирішив, що треба цією кредиткою користуватися по мінімуму
1finanсier написав:Далі - більше. Вирішив я ще і у чат написати з цим же питанням. Так мені там озвучили дату 31е січня. А на сайті я знайшов у відповідях на питання, що 25 числа наступного місяця. То ж знову звернувся у чат питанням так яке число правильне - 25, 31, 2? Вже 15 хвилин нічого не відповідають. Совєщаются напевно))) Таке відчуття, що я перший, хто відкрив в Юнексі кредитку )
Якось мучив підтримку цим питанням. На різних етапах були чотири різні дати - 24-те, 25-те числа, останній робочий та останній календарний день наступного за тратами місяця. При додаткових питаннях уточнювали, що 24те це рекомендована дата. Так точної відповіді й не отримав. Гашу 24го витрати, які зробив в попередньому місяці, але для себе вирішив, що треба цією кредиткою користуватися по мінімуму
Так все ж таки не потрібно гасити витрати січня в січні, якщо почав користуватися кредиткою в грудні? В січні лише потрібно гасити витрати грудня, а вже в лютому - витрати січня гасити?
Так все ж таки не потрібно гасити витрати січня в січні, якщо почав користуватися кредиткою в грудні? В січні лише потрібно гасити витрати грудня, а вже в лютому - витрати січня гасити?
Першого числа кожного місяця приходить смска з сумою заборгованості станом на перше число, тобто по результатам минулого місяця. От я цю суму і сплачую 24го. Витрати жовтня прийшли в смс 1го листопада, оплатив 24 листопада.