Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 28392840284128422843 ... 2845>
Повідомлення Додано: Нед 15 чер, 2025 07:40

Для тих, хто по аукціонах шукає дешевше.
Пошук того авто наша людина здійснювала на цьому сайті.
Пошукайте для себе.
https://madison.craigslist.org/search/s ... h=2~grid~0

Honda CR-V можна вибрати тут. Подешевше.
https://madison.craigslist.org/search/s ... =2~thumb~0

P.S. Погоджуюся з шановним панством, що завжди можна дати Покупцеві авто гарну пораду.
Я це точно знаю, бо мій рідний брат один час торгував автівками. Якісними та добротними: він із збирав з двох - одну разом із однокласником Юрієм. Брат після автобазару завжди говорив тихо-тихо: «На кожний товар є свій покупець», хіхікав і вдало продавав будь-який негодящий пєпєлац.

Найцікавіший момент був під час продажу автівки сином мого хресного батька: торг йшов при мені, два хлопця дуже хотіли купити його авто. Не зійшлися на різниці в 100$.
Я спитав у Сашка: «Чого ти не віддав, чому не уступив всього 100$?»
Сашко помовчав і сказав: «Мені ремонт дорого вийшов. У цій машині рідною є тільки задня панель багажника».
В мене щелепа відвисла: я дивився на ідеальне авто і не міг повірити, що це всі відновлено з металобрухту.
Востаннє редагувалось akurt в Нед 15 чер, 2025 08:18, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Подякував: 3970 раз.
Подякували: 1429 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 15 чер, 2025 07:56

akurt Власне принципова різниця, бо не зрозумів, це купили в США для експлуатації в США? Чи це включає доставку і все інше в Україну?
Я всі свої скромні автівки купляв нові, по крайній мірі не мав з ними клопотів фактично ввесь термін експлуатації, окрім найпершої, а це була таврія на початку 90-их :mrgreen: .
До речі по ваших посиланнях:
Your request has been blocked.
If you have questions, please contact us.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 15 чер, 2025 08:03

Авто купувалося в США та для експлуатації в США.

Я теж завжди купую авто виключно з нуля в салоні.
Ваші слова підтримую, це самий правильний шлях:
«Я всі свої скромні автівки купляв нові, по крайній мірі не мав з ними клопотів фактично ввесь термін експлуатації». Мудро однозначно.

Якщо йде блокування (таке часто буває): треба заходити на сайти за допомогою зміни ІР-адреси на ІР-адресу тієї країни, на яку є орієнтованим конкретний сайт.
Це так зване «геоблокування», вводиться з різних причин.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 15 чер, 2025 09:19

akurt написав:авто показувало витрати палива (американський стандарт): на 1 галоні - 36 миль. Покупець сказав, що це гарний показник.

Хороший тихий штат, в котором можно себе позволить ехать настолько медленно. В реальной эксплуатации средний так радовать не будет.

Тут у меня возник интересный вопрос, который сейчас некому задать. В привычной нам системе при торможении двигателем показывается мгновенный расход 0. В американской системе должна быть бесконечность. Интересно, что изображается на табло?
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6450 раз.
Подякували: 21573 раз.

Профіль

131
82
38
2
Повідомлення Додано: Нед 15 чер, 2025 09:43

Еміграція, заробітчанство

Сибарит написав:
  akurt написав:авто показувало витрати палива (американський стандарт): на 1 галоні - 36 миль. Покупець сказав, що це гарний показник.

Хороший тихий штат, в котором можно себе позволить ехать настолько медленно. В реальной эксплуатации средний так радовать не будет.

Тут у меня возник интересный вопрос, который сейчас некому задать. В привычной нам системе при торможении двигателем показывается мгновенный расход 0. В американской системе должна быть бесконечность. Интересно, что изображается на табло?
Мабуть, портрет Трампа і повідомлення, що амеріка грейт егейн
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8222 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 15 чер, 2025 10:23

akurt написав:Подивіться на auto.ria.uа: такі автівки в Україні в діапазоні цін 16500…18500$.
Дійсно в 2008 році в салоні в Україні можна було взяти авто дійсно даром.
Я зайшов в автосалон Nissan:
Nissan Х-Trail можна було взяти реально в відразу за 200 000 гривень готівкою.
Це був листопад 2008, 1 долар=9,8 гривні.
Тобто за 20 000$.
Точно знаю, що приятель трохи раніше брав таку саму за 40 000$.
Дійсно були такі часи…

Тов.писатель
Достаньте в архивах интернету статистику курса НБУ и реального за листопад 2008 року
И где тогда вообще принимали доллар по 9.8 крупным оптом(не по сотке), а значит и продавали незадачливым лохам по 9.9 примерно и вагонными(не по соточке) нормами.
И по каким ценам в гривне именно тогда, в ноябре-декабре, продавались ВСЕ ИМПОРТНЫЕ авто(не собранные как Ланос) завезеные летом там по 4.65(Ниссан, Тойота и Хонда в первую очередь) при реальном курсе порядка 7-8ми.
То что пустой Хтрейл 2,0 на механике стоил примерно 160кгрн тогда, при курсе 5,05 весной - помню.
барабашов

Подякував: 291 раз.
Подякували: 359 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 15 чер, 2025 10:47

Сибарит написав:Тут у меня возник интересный вопрос, который сейчас некому задать. В привычной нам системе при торможении двигателем показывается мгновенный расход 0. В американской системе должна быть бесконечность. Интересно, что изображается на табло?

Цікаве питання. Я спитаю.
Але мав можливості їздити в США як на BMW, так і на Mercedec C300, дивився на дисплей авто: дійсно показувало скільки миль можна проїхати на 1 галлоні.
Але точно НЕ показувало безкінечність.
Спитаю.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 15 чер, 2025 11:11

Re: Еміграція, заробітчанство

Трохи оффтопа, виходить в США не все так "шоколадно"
BIGor

Подякував: 1444 раз.
Подякували: 1851 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 15 чер, 2025 11:13

Re: Еміграція, заробітчанство

барабашов написав:Достаньте в архивах интернету статистику курса НБУ и реального за листопад 2008 року
И где тогда вообще принимали доллар по 9.8 крупным оптом(не по сотке), а значит и продавали незадачливым лохам по 9.9 примерно и вагонными(не по соточке) нормами.

Було вікно можливостей. Мій вищезгаданий приятель купляв хонду црв за євро, які на моменті здав тоді по 14 (!). Глянув графік 14,5 18.12.2008 https://charts.finance.ua/ru/currency/interbank/-/1/eur
Але це мабуть був єдиний раз коли ціни дилери пофіксили в грн і не переглядали, бо в наступні роки дуже оперативно а то і з випередженням при найменших коливаннях ціна в грн змінюється.
Я, на жаль, не скористався ситуацією, бо фактично у 2007 р. обновив машину, а потрібно було купити ще одну, тоді трошки почекати, а потім коли ціни фактично вернулись на круги свої і можна було непогано абгрейдитись і гіршу продати фактично за ті гроші, що можна було купити новішу і кращу.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 15 чер, 2025 12:06

Faceless написав:
Сибарит написав:

Мабуть, портрет Трампа і повідомлення, що амеріка грейт егейн

там повно бомжів, це якийсь жах

не їдьте в США, дивіться відоси Алекса Брєжнєва про те як загниває капіталізм
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2833 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 28392840284128422843 ... 2845>
Форум:
+ Додати