Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Повідомлення Додано: Чет 24 лип, 2025 18:42

Water
Флайман гарний математик
Він знає, що деякі парні числа можна поділити вдало на 2 баришень: 6, 10 або 14 😅😅
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2442 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 24 лип, 2025 18:51

Hotab написав:Water
Флайман гарний математик
Він знає, що деякі парні числа можна поділити вдало на 2 баришень: 6, 10 або 14 😅😅

В сенсі надибав 4 квітки, запросив 2 баришні, пройшов у парк під виглядом мальчіка з двома баришнями нєтрадіціонної сексуальної орієнтації, попросить лізануть морозива. Теж варіант. :?
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 221 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 лип, 2025 20:35

Чесно кажучі, я хотів видалити свій допис про «романтичне побачення», думав, що викликає роздратування. Не видалив тому, що майже весь день займався своїми газонами.
А вийшла така цікава дискусія.
Супер!

Х. Х. Х.
Повернемося до теми гілки.
Я не прибічник линдати жебраком з червононосими повіями по парку в Бучі.
Я прибічник гарної освіти, гарної професії, гарної кваліфікації та гарних планів на майбутнє.
Ось прямо зараз прийшло приємне повідомлення від мого колеги по роботі: його син - випускник одного з зовсім не київських університетів України, потім магістратури одного з університетів на сході США, отримав призначення виїхати з Вашингтона, де живе та працює останні 15 років, та прибути Повноважним представником МВФ в одну з досить великих країн Південної Азії.

КанхвЄти по кладовищах не збирав та «дурʼю» не маявся.

Класичний випадок: розум в голові + гарна освіта + «ніс тримати по вітру» (перше призначення після роботи в Києві було в Угорщину) + “Don’t push the horses!”
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: П'ят 25 лип, 2025 09:59

News from Germany

«Вот что крест животворящий делает!» (с)
Багато років товаришую з нашою українкою, яка мешкає в місті Дюссельдорф: ми до неї в гості приїжджаємо, вона до нас в гості приїжджає.
Вчора поздоровляли з днем народження - і вона розказала про подарунок долі і саме на день народження.
Мабуть, найцікавіше про таке буде дізнатися пану Дюрі-бачі, який регулярно дає особливо цікаві новини з Німеччини. Часто саме з цієї царини…

Наша українка - а вже громадянка Німеччини - отримала підвищення: з 12 серпня іде працювати «соціальним працівником».
Є така професія в Європі «соціальний працівник».
В цьому випадку пані буде працювати з дівчатами 14-17 років. Проблемними дівчатами. Такими як і вчора писали: будь-який випускник КМА може знайти таку розбещену дівчину на найближчому кладовищі або найближчому парку.
З легким подивом я дізнався, що в Німеччині ціла купа проблемних дівчат саме у віці 14-17 років: і наркотики, і шнапс, і крадіжки, і проституція, і все таке інше… аж мороз по шкірі прийшов…
Саят-свят-саят…

Ой і наречені для хлопців.
Таких спрямовують в Центр роботи із проблемними підлітками - і першою іх зустрічає «соціальний працівник».
Його задача: поспілкуватися з невдахою, визначити глибину «падіння» особистості та визначити, в який саме центр роботи із проблемними людьми (можливо і за грати), треба спрямувати.
Пройшла відбір серед інших жінок, які мають спеціальну університетську освіту на кшталт «Психолог-педагог». До цього працювала в дитячому садочку вихователем.
Сказала про суттєве підвищення зарплатні.
Не став я задавати незручні питання, але знаю, що вихователем в дитячому садочку отримувала 2 500 євро на місяць…
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: П'ят 25 лип, 2025 11:04

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:До цього працювала в дитячому садочку вихователем.

Теперь будет исправлять косяки, допущенные на предыдущей работе :)
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6467 раз.
Подякували: 21603 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: П'ят 25 лип, 2025 17:20

Ну, там «косяків» по відношенню до себе не було: пішла вихователем в дитячий садочок, бо була маленька доня, яка була якраз в тому садочку.
То мама з донею зранку йшли на роботу/в садок, а ввечері вдвох поверталися. Тобто вона свідомо пішла на таку роботу, яка не відповідала її кваліфікації: вихователем можна було і після закінчення якогось училища працювати.
Це саме таке вона дала пояснення.
Ну а по відношенню до інших дітей - то там же основними є дві складові:
- гени від батьків;
- виховання батьками.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 27 лип, 2025 22:08

Впливові газети попереджають громадян США, що з 12 жовтня змінюється система контролю людей, які бажають потрапити в країни Шенгенської угоди.
Я раніше думав, що ця нова процедура стосується тільки українців та деяких інших країн.
Ні, це стосується і американців…
Дійсно в паспорт тепер прикордонники не будуть ставити ніяких штампів.
Докладно тут:
https://www.thetimes.com/travel/advice/ ... -8grrwsgk9
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 27 лип, 2025 22:31

закінчив МІТ і успішний успіх - 17M views

akurt написав:Чесно кажучі, я хотів видалити свій допис про «романтичне побачення», думав, що викликає роздратування. Не видалив тому, що майже весь день займався своїми газонами.
А вийшла така цікава дискусія.
Супер!

Х. Х. Х.
Повернемося до теми гілки.
Я не прибічник линдати жебраком з червононосими повіями по парку в Бучі.
Я прибічник гарної освіти, гарної професії, гарної кваліфікації та гарних планів на майбутнє.
Ось прямо зараз прийшло приємне повідомлення від мого колеги по роботі: його син - випускник одного з зовсім не київських університетів України, потім магістратури одного з університетів на сході США, отримав призначення виїхати з Вашингтона, де живе та працює останні 15 років, та прибути Повноважним представником МВФ в одну з досить великих країн Південної Азії.

КанхвЄти по кладовищах не збирав та «дурʼю» не маявся.

Класичний випадок: розум в голові + гарна освіта + «ніс тримати по вітру» (перше призначення після роботи в Києві було в Угорщину) + “Don’t push the horses!”

закінчив МІТ і успішний успіх

17M views
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 27 лип, 2025 22:52

flyman написав:17M views

Що ж тут дивного?
Я знаю декілька унікальних випадків:
- один красень закінчів КМА та все життя - вже рівно 20 років - «дурью мается» (рос.).
- два красеня закінчили University of California та пішли працювати в MacDonalds.

Не всі люди здатні думати/працювати головОМ, а не ногОМ.
Комусь треба і туалети прибирати, і бордюрний камінь укладати, і коробки в АТБ розвантажувати…
Зараз цікавий квест дивитися дані сайту vstup щодо статистики подачі документів абітурієнтами.
Є рекорди: в один університет на одну спеціальність подано 1 (одну) заяву і ту на бюджетне місце. Середній конкурсний бал: 133,6!
Конкурс: 1 особа на 1 бюджетне місце. Клас!
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 28 лип, 2025 00:12

akurt написав:
  flyman написав:17M views

Що ж тут дивного?
Я знаю декілька унікальних випадків:
- один красень закінчів КМА та все життя - вже рівно 20 років - «дурью мается» (рос.).
- два красеня закінчили University of California та пішли працювати в MacDonalds.

Не всі люди здатні думати/працювати головОМ, а не ногОМ.
Комусь треба і туалети прибирати, і бордюрний камінь укладати, і коробки в АТБ розвантажувати…
Зараз цікавий квест дивитися дані сайту vstup щодо статистики подачі документів абітурієнтами.
Є рекорди: в один університет на одну спеціальність подано 1 (одну) заяву і ту на бюджетне місце. Середній конкурсний бал: 133,6!
Конкурс: 1 особа на 1 бюджетне місце. Клас!

Малий знову поступає, вже неозброєним оком виднто, що конкурсні бали значно нижче ніж минулорічні. Сам сок почнеться роки через чотири(якщо доживемо) підтягнеться перший рік, шо вчився по НУШ. ☠️
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

1
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: smdtranz і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор