Water
Флайман гарний математик
Він знає, що деякі парні числа можна поділити вдало на 2 баришень: 6, 10 або 14 😅😅
|
|
![]() Чесно кажучі, я хотів видалити свій допис про «романтичне побачення», думав, що викликає роздратування. Не видалив тому, що майже весь день займався своїми газонами.
А вийшла така цікава дискусія. Супер! Х. Х. Х. Повернемося до теми гілки. Я не прибічник линдати жебраком з червононосими повіями по парку в Бучі. Я прибічник гарної освіти, гарної професії, гарної кваліфікації та гарних планів на майбутнє. Ось прямо зараз прийшло приємне повідомлення від мого колеги по роботі: його син - випускник одного з зовсім не київських університетів України, потім магістратури одного з університетів на сході США, отримав призначення виїхати з Вашингтона, де живе та працює останні 15 років, та прибути Повноважним представником МВФ в одну з досить великих країн Південної Азії. КанхвЄти по кладовищах не збирав та «дурʼю» не маявся. Класичний випадок: розум в голові + гарна освіта + «ніс тримати по вітру» (перше призначення після роботи в Києві було в Угорщину) + “Don’t push the horses!” ![]() Еміграція, заробітчанство
News from Germany «Вот что крест животворящий делает!» (с) Багато років товаришую з нашою українкою, яка мешкає в місті Дюссельдорф: ми до неї в гості приїжджаємо, вона до нас в гості приїжджає. Вчора поздоровляли з днем народження - і вона розказала про подарунок долі і саме на день народження. Мабуть, найцікавіше про таке буде дізнатися пану Дюрі-бачі, який регулярно дає особливо цікаві новини з Німеччини. Часто саме з цієї царини… Наша українка - а вже громадянка Німеччини - отримала підвищення: з 12 серпня іде працювати «соціальним працівником». Є така професія в Європі «соціальний працівник». В цьому випадку пані буде працювати з дівчатами 14-17 років. Проблемними дівчатами. Такими як і вчора писали: будь-який випускник КМА може знайти таку розбещену дівчину на найближчому кладовищі або найближчому парку. З легким подивом я дізнався, що в Німеччині ціла купа проблемних дівчат саме у віці 14-17 років: і наркотики, і шнапс, і крадіжки, і проституція, і все таке інше… аж мороз по шкірі прийшов… Саят-свят-саят… Ой і наречені для хлопців. Таких спрямовують в Центр роботи із проблемними підлітками - і першою іх зустрічає «соціальний працівник». Його задача: поспілкуватися з невдахою, визначити глибину «падіння» особистості та визначити, в який саме центр роботи із проблемними людьми (можливо і за грати), треба спрямувати. Пройшла відбір серед інших жінок, які мають спеціальну університетську освіту на кшталт «Психолог-педагог». До цього працювала в дитячому садочку вихователем. Сказала про суттєве підвищення зарплатні. Не став я задавати незручні питання, але знаю, що вихователем в дитячому садочку отримувала 2 500 євро на місяць… ![]() Ну, там «косяків» по відношенню до себе не було: пішла вихователем в дитячий садочок, бо була маленька доня, яка була якраз в тому садочку.
То мама з донею зранку йшли на роботу/в садок, а ввечері вдвох поверталися. Тобто вона свідомо пішла на таку роботу, яка не відповідала її кваліфікації: вихователем можна було і після закінчення якогось училища працювати. Це саме таке вона дала пояснення. Ну а по відношенню до інших дітей - то там же основними є дві складові: - гени від батьків; - виховання батьками. ![]() Еміграція, заробітчанство
Впливові газети попереджають громадян США, що з 12 жовтня змінюється система контролю людей, які бажають потрапити в країни Шенгенської угоди. Я раніше думав, що ця нова процедура стосується тільки українців та деяких інших країн. Ні, це стосується і американців… Дійсно в паспорт тепер прикордонники не будуть ставити ніяких штампів. Докладно тут: ![]() закінчив МІТ і успішний успіх - 17M views
закінчив МІТ і успішний успіх 17M views ![]() Що ж тут дивного? Я знаю декілька унікальних випадків: - один красень закінчів КМА та все життя - вже рівно 20 років - «дурью мается» (рос.). - два красеня закінчили University of California та пішли працювати в MacDonalds. Не всі люди здатні думати/працювати головОМ, а не ногОМ. Комусь треба і туалети прибирати, і бордюрний камінь укладати, і коробки в АТБ розвантажувати… Зараз цікавий квест дивитися дані сайту vstup щодо статистики подачі документів абітурієнтами. Є рекорди: в один університет на одну спеціальність подано 1 (одну) заяву і ту на бюджетне місце. Середній конкурсний бал: 133,6! Конкурс: 1 особа на 1 бюджетне місце. Клас! ![]()
Малий знову поступає, вже неозброєним оком виднто, що конкурсні бали значно нижче ніж минулорічні. Сам сок почнеться роки через чотири(якщо доживемо) підтягнеться перший рік, шо вчився по НУШ. ☠️
|
|