Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 2894289528962897>
Повідомлення Додано: Пон 28 лип, 2025 08:50

Shaman написав:
  akurt написав:Мій однокурсник є доцентом і викладає дуже цікаву науку «Теорія механізмів і машин».
Питаю на днях: як воно зараз?
- Та ось як: я ж студентів бачу на екрані монітора.
Було двоє - всі в он-лайн режимі.
Один - хлопець - слухає про «кінематичні пари» та одночасно сортує металобрухт.
Другий студент - то жінка. Дивлюсь: а вона в кабіні якогось величезного транспортного засобу - я не зрозумів, чи трамвай, чи тролейбус…
Вчаться…

але так, до відома - сортують хіба що кольоровий брухт. звичайний брухт вручну не сортують...

згідно легенди професор ж.д. технікуму, колективний автор під псевдо акурт мав би бути в темі
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 28 лип, 2025 09:21

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:дуже цікаву науку «Теорія механізмів і машин»

зараз на неї багато місць бюджету, плюс бали дають на конкурс.
але кому вона в Україні потрібна?

Це не говорячи про те що 70% абітурієнтів не знають похідної від Х. Рівень знань дуже низький і без НУШ, 5 років онлайн навчання... ну як навчання, просто отримування вчителями зарплати. Хоча є і гарні вчителі, наприклад не повірите, але в моєму прикладі це фізрук, ось так, і пригать заставляв і віджиматись і це все онлайн, не жалівся на життя, про 150 років низької зарплати, а брав і робив.
BeneFuckTor

Подякував: 261 раз.
Подякували: 27 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 28 лип, 2025 10:00

Bolt написав:
  Shaman написав:
  Bolt написав:Малий знову поступає, вже неозброєним оком виднто, що конкурсні бали значно нижче ніж минулорічні. Сам сок почнеться роки через чотири(якщо доживемо) підтягнеться перший рік, шо вчився по НУШ. ☠️

а що сталося? чого знову поступає?

Вже тут писав недавно.
За три хвости. Завалив всі предмети пов"язані зі спеціальністю. На шару вдалось тільки дискретну математику проскочити.

й на яку спеціальність тепер?
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1630 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Пон 28 лип, 2025 10:02

Bolt написав:
  Shaman написав:
  akurt написав:Мій однокурсник є доцентом і викладає дуже цікаву науку «Теорія механізмів і машин».
Другий студент - то жінка. Дивлюсь: а вона в кабіні якогось величезного транспортного засобу - я не зрозумів, чи трамвай, чи тролейбус…
Вчаться…

але так, до відома - сортують хіба що кольоровий брухт. звичайний брухт вручну не сортують...

Дивно.
Брухт вже посортованим має бути. Принаймні я так здаю.

ви ж підготовлена людина, з освітою :D більшість здає як є
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1630 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Пон 28 лип, 2025 10:07

flyman написав:згідно легенди професор ж.д. технікуму, колективний автор під псевдо акурт мав би бути в темі

Дякую, пане Флаймане, за високу оцінку моєї діяльності на форумі. Я, правда, не памʼятаю, чи колись відвідував хоч один з названих вами навчальних закладів.
Це вже друга приємна новина зранку: прийшов о 08:00 лист із Податкової Франції, що мій податковий борг за 2024 рік склав 0 (нуль) євро.
Це я ще в квітні подавав Податкову декларацію.
Як бачите, пустопорожньою писаниною, яка вже кількістю перевищила 400 000 дописів на цьому форумі, займатися немає коли: тільки конкретні справи.
Дякую.

P.S. Докладно про податки у Франції розкажу ввечері: я зараз за кермом. Зараз була зупинка купити круасани.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 28 лип, 2025 11:10

Shaman написав:
  Bolt написав:
  Shaman написав:а що сталося? чого знову поступає?

Вже тут писав недавно.
За три хвости. Завалив всі предмети пов"язані зі спеціальністю. На шару вдалось тільки дискретну математику проскочити.

й на яку спеціальність тепер?

Системна інженерія (інтернет речей) ХЗ що то, але менше задрочі з тим програмуванням.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 28 лип, 2025 11:25

Shaman написав:
  Bolt написав:
  Shaman написав:але так, до відома - сортують хіба що кольоровий брухт. звичайний брухт вручну не сортують...

Дивно.
Брухт вже посортованим має бути. Принаймні я так здаю.

ви ж підготовлена людина, з освітою :D більшість здає як є

Дивлюсь канал поляков одного, вілкуповує на зломі всяку фігню по 2, 5 зл(злом скуповує яку чорний метал по 60-70грошів) сортує і робить на деяких речах навіть х10. Ну, щось типа тога як я був на брухті туди привезли пральку, і за неї прийомщик дав аж 30 грн, якщо я її розбираю в мене мінімум 300 грн получається.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 28 лип, 2025 11:29

flyman написав:
  Shaman написав:
Вчаться…

згідно легенди професор ж.д. технікуму, колективний автор під псевдо акурт мав би бути в темі

Ты думаешь пан "Семёныч" поднял нехило(на пул бетонопрелестей и там,и тут) не на литературном поприще, а на скупке цветмета, который похитили инопланетяне на бесчисленных плохоохраняемых складах УкрЖД?
Кстати в маневровом тепловозе ЧМЭЗ тонна двести меди, потому что карданов на колёса у него нет.
Сколько таких ЧМЭЗов попилено и пропало без вести на пути подготовки эмиграции в Эрдоганию?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 28 лип, 2025 12:41

Hotab написав:Чому ТММ, якщо ТМДМ?)
«Твоя могила і друга могила»))

У меня в подвалах памяти валяется название "Теория механизмов и механика машин" с аббревиатурой ТММ.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6466 раз.
Подякували: 21602 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: Пон 28 лип, 2025 13:27

Сибарит написав:
  Hotab написав:Чому ТММ, якщо ТМДМ?)
«Твоя могила і друга могила»))

У меня в подвалах памяти валяется название "Теория механизмов и механика машин" с аббревиатурой ТММ.

Назва класичної дисципліни «Теорія механізмів і машин».
Але при розробці Навчальних програм для конкретної спеціальності Методичнв Ради МОН за погодженням з профільними університетами можуть змінювати зміст вивчення дисциплін.
Класичний випадок такий: я раз був в комісії з ліцензування спеціальності «Судноводіння» в одному з морських університетів IV рівня акредитації, то там була дисципліна із скромною назвою «Механіка».
Включено в 54 год. лекцій та 36 год. практичних занять в ОДНОМУ семестрі: «Теоретична механіка», «Опір матеріалів», Теорія механізмів і машин» і навіть двійка лекцій з «Деталі машин».
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
  #<1 ... 2894289528962897>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість