|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 28 лип, 2025 08:50
Shaman написав: akurt написав:Мій однокурсник є доцентом і викладає дуже цікаву науку «Теорія механізмів і машин». Питаю на днях: як воно зараз? - Та ось як: я ж студентів бачу на екрані монітора. Було двоє - всі в он-лайн режимі. Один - хлопець - слухає про «кінематичні пари» та одночасно сортує металобрухт. Другий студент - то жінка. Дивлюсь: а вона в кабіні якогось величезного транспортного засобу - я не зрозумів, чи трамвай, чи тролейбус… Вчаться…
але так, до відома - сортують хіба що кольоровий брухт. звичайний брухт вручну не сортують...
згідно легенди професор ж.д. технікуму, колективний автор під псевдо акурт мав би бути в темі
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 28 лип, 2025 09:21
akurt написав:дуже цікаву науку «Теорія механізмів і машин»
зараз на неї багато місць бюджету, плюс бали дають на конкурс. але кому вона в Україні потрібна? Це не говорячи про те що 70% абітурієнтів не знають похідної від Х. Рівень знань дуже низький і без НУШ, 5 років онлайн навчання... ну як навчання, просто отримування вчителями зарплати. Хоча є і гарні вчителі, наприклад не повірите, але в моєму прикладі це фізрук, ось так, і пригать заставляв і віджиматись і це все онлайн, не жалівся на життя, про 150 років низької зарплати, а брав і робив.
-
BeneFuckTor
-
-
- Подякував: 261 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 лип, 2025 10:00
Bolt написав: Shaman написав: Bolt написав:Малий знову поступає, вже неозброєним оком виднто, що конкурсні бали значно нижче ніж минулорічні. Сам сок почнеться роки через чотири(якщо доживемо) підтягнеться перший рік, шо вчився по НУШ. ☠️
а що сталося? чого знову поступає?
Вже тут писав недавно. За три хвости. Завалив всі предмети пов"язані зі спеціальністю. На шару вдалось тільки дискретну математику проскочити.
й на яку спеціальність тепер?
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1630 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Пон 28 лип, 2025 10:02
Bolt написав: Shaman написав: akurt написав:Мій однокурсник є доцентом і викладає дуже цікаву науку «Теорія механізмів і машин». Питаю на днях: як воно зараз? - Та ось як: я ж студентів бачу на екрані монітора. Було двоє - всі в он-лайн режимі. Один - хлопець - слухає про «кінематичні пари» та одночасно сортує металобрухт. Другий студент - то жінка. Дивлюсь: а вона в кабіні якогось величезного транспортного засобу - я не зрозумів, чи трамвай, чи тролейбус… Вчаться…
але так, до відома - сортують хіба що кольоровий брухт. звичайний брухт вручну не сортують...
Дивно. Брухт вже посортованим має бути. Принаймні я так здаю.
ви ж підготовлена людина, з освітою  більшість здає як є
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1630 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Пон 28 лип, 2025 10:07
flyman написав:згідно легенди професор ж.д. технікуму, колективний автор під псевдо акурт мав би бути в темі
Дякую, пане Флаймане, за високу оцінку моєї діяльності на форумі. Я, правда, не памʼятаю, чи колись відвідував хоч один з названих вами навчальних закладів. Це вже друга приємна новина зранку: прийшов о 08:00 лист із Податкової Франції, що мій податковий борг за 2024 рік склав 0 (нуль) євро. Це я ще в квітні подавав Податкову декларацію. Як бачите, пустопорожньою писаниною, яка вже кількістю перевищила 400 000 дописів на цьому форумі, займатися немає коли: тільки конкретні справи. Дякую. P.S. Докладно про податки у Франції розкажу ввечері: я зараз за кермом. Зараз була зупинка купити круасани.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4000 раз.
- Подякували: 1444 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Пон 28 лип, 2025 11:10
Shaman написав: Bolt написав: Shaman написав:а що сталося? чого знову поступає?
Вже тут писав недавно. За три хвости. Завалив всі предмети пов"язані зі спеціальністю. На шару вдалось тільки дискретну математику проскочити.
й на яку спеціальність тепер?
Системна інженерія (інтернет речей) ХЗ що то, але менше задрочі з тим програмуванням.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 270 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 28 лип, 2025 11:25
Shaman написав: Bolt написав: Shaman написав:але так, до відома - сортують хіба що кольоровий брухт. звичайний брухт вручну не сортують...
Дивно. Брухт вже посортованим має бути. Принаймні я так здаю.
ви ж підготовлена людина, з освітою  більшість здає як є
Дивлюсь канал поляков одного, вілкуповує на зломі всяку фігню по 2, 5 зл(злом скуповує яку чорний метал по 60-70грошів) сортує і робить на деяких речах навіть х10. Ну, щось типа тога як я був на брухті туди привезли пральку, і за неї прийомщик дав аж 30 грн, якщо я її розбираю в мене мінімум 300 грн получається.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 270 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 28 лип, 2025 11:29
flyman написав: Shaman написав: akurt написав:Мій однокурсник є доцентом і викладає дуже цікаву науку «Теорія механізмів і машин». Питаю на днях: як воно зараз? - Та ось як: я ж студентів бачу на екрані монітора. Було двоє - всі в он-лайн режимі. Один - хлопець - слухає про «кінематичні пари» та одночасно сортує металобрухт. Другий студент - то жінка. Дивлюсь: а вона в кабіні якогось величезного транспортного засобу - я не зрозумів, чи трамвай, чи тролейбус… Вчаться…
згідно легенди професор ж.д. технікуму, колективний автор під псевдо акурт мав би бути в темі
Ты думаешь пан "Семёныч" поднял нехило(на пул бетонопрелестей и там,и тут) не на литературном поприще, а на скупке цветмета, который похитили инопланетяне на бесчисленных плохоохраняемых складах УкрЖД? Кстати в маневровом тепловозе ЧМЭЗ тонна двести меди, потому что карданов на колёса у него нет. Сколько таких ЧМЭЗов попилено и пропало без вести на пути подготовки эмиграции в Эрдоганию?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 лип, 2025 12:41
Hotab написав:Чому ТММ, якщо ТМДМ?) «Твоя могила і друга могила»))
У меня в подвалах памяти валяется название "Теория механизмов и механика машин" с аббревиатурой ТММ.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6466 раз.
- Подякували: 21602 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Пон 28 лип, 2025 13:27
Сибарит написав: Hotab написав:Чому ТММ, якщо ТМДМ?) «Твоя могила і друга могила»))
У меня в подвалах памяти валяется название "Теория механизмов и механика машин" с аббревиатурой ТММ.
Назва класичної дисципліни «Теорія механізмів і машин». Але при розробці Навчальних програм для конкретної спеціальності Методичнв Ради МОН за погодженням з профільними університетами можуть змінювати зміст вивчення дисциплін. Класичний випадок такий: я раз був в комісії з ліцензування спеціальності «Судноводіння» в одному з морських університетів IV рівня акредитації, то там була дисципліна із скромною назвою «Механіка». Включено в 54 год. лекцій та 36 год. практичних занять в ОДНОМУ семестрі: «Теоретична механіка», «Опір матеріалів», Теорія механізмів і машин» і навіть двійка лекцій з «Деталі машин».
-
akurt
-
-
- Подякував: 4000 раз.
- Подякували: 1444 раз.
-
-
Профіль
-
-
4