Склад в Познани, но в основном на Бундес отправляют. Грит, политика Амазона, как можна чаще менять низовых работников. Если на складах в Польше начинается двмж, то на Польшу пакуют в бундесе и наоборот.Ну на хер такую работу.
|
|
![]() Склад в Познани, но в основном на Бундес отправляют. Грит, политика Амазона, как можна чаще менять низовых работников. Если на складах в Польше начинается двмж, то на Польшу пакуют в бундесе и наоборот.Ну на хер такую работу. ![]() Не можу аналізувати роботу компанії Amazon, але мене здивувало таке: я часто замовляв ті чі інші речі на французьких сайтах (наприклад продукцію для саду від Makita), так ось реальними відправниками була Німеччина, а не Франція.
Я ще тоді подумав: ось що означає Євросоюз: Makita при замовленні на французькому сайті приходить з Німеччини, а запасні частини для трактора-газонокосарки (Made in USA) надійшло за допомогою Amazon.fr з Польші. Було реально дивно. ![]() Re: Еміграція, заробітчанствоНіколи не думав, що штати так швидко скотяться в диктатуру. звичайно, можна було очікувати, але темпи просто вражають.
![]() Почитайте Виконавчий Указ президента Трампа про те чому та як - та з якого числа - вводяться обмеження щодо видачі Робочих віз класу H-1B (саме про це було вище розміщено некваліфіковане сміттєве повідомлення «знавцем» питання флайманом) і ваша думка може змінитися.
Я дам посилання нижче. Я НЕ думаю, що ви колись читали документ - будь то Указ президента України або Постанова КМ України - підготовлений на такому високому рівні. Який містить кваліфіковані цифрові дані та висновки з найважливішого для країни питання. Видно, що працював авторитетний досвідчений колектив. Ну а Трамп - чисто формально - за посадою - його підписав. Так що мова йде - я впевнений - не про диктатуру. «Короля грає світа». Після того, як я ознайомився з цим документом я подумав, що «світа» там якісна та нормальна. Посилання: Почитайте, реально цікаво, що таке «Виконавчий Указ президента США»… Нагадаю, що президент США також є головою Уряду США (премʼєр-міністром). Тобто в нього карколомна кількість також економічних повноважень. І це так вирішив народ. Народ США. Є такий.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор |
|