Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3015301630173018
Повідомлення Додано: П'ят 31 жов, 2025 10:19

rjkz написав:Пока не много чего есть в ЮТ.
В новостях говорят, что опять есть погибшие в подвалах.

Разворовали страну - люди в аварийном жилье десятилетиями жить вынуждены!
2587715

Подякував: 8 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 31 жов, 2025 10:28

Одна моя приятельниця в цьому випадку говорила:
"Шутка юмора классная!"
akurt

Подякував: 4057 раз.
Подякували: 1511 раз.

Профіль

1
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 31 жов, 2025 10:31

akurt написав:Одна моя приятельниця в цьому випадку говорила:
"Шутка юмора классная!"

У вас есть красная кепка?
2587715

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 31 жов, 2025 10:45

News from USA
Несподіване підтвердження слів rjkz щодо зливи в Нью Йорку - мій респондент має TPS та працює:

- Так це було щось з чим то((((… Вчора ледве гідроудар не схопив (((( . На робочій машині((((
Довелося об'їжджати через Нью Джерсі, щоб дістатися додому 🤦‍♂️🤦‍♂️а це повірте, той ще квест ((((... Коли шлях додому займав з тієї точки де я був-приблизно -40-45 хвилин, я їхав 2.40🤯 пливло (((( зіграло не на руку те, що листя багато, по забивали всі зливи - і самі розумієте що далі сталося) ((( І ну злива, цілий день ...
Отже, черговий «неймовірний» день виявився таким, який вдалося прожити і проплисти 😂

Кінець цитат.

Як вам остання фраза?
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 31 жов, 2025 14:18, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Профіль

1
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 31 жов, 2025 10:48

Європа почала змінювати законодавство та правила прийому біженців. Не тільки з України.
Всі чули про проблеми для українців в Польщі, Словачичині, Чехії, Німеччині, США.

Цікава подія відбулася у Франції - інформація чисто щодо "дзвіночка".
Деякі питання можуть змінюватися швидко та НЕСПОДІВАНО.

Парламент Франції ВПЕРШЕ (!!!) став на бік опозиції - одіозної партії, яку очолює сумнозвісна Марі Лепен та підтримав пропозицію денонсувати Угоду ще 1968 року (!) про "особливо лояльні умови" прийому у Франції громадян Алжиру.
Громадяни Алжиру могли заїжджати у Францію в багатьох випадках без віз, в пріоритетному порядку отримувати Вид на прожиття та право на роботу... Угода ще за 1968 рік!
Цікаві цифри голосування - щось типу "Погодився через "НЕ МОЖУ": "за" - 185 голосів, "проти" - 184 голоси. Прийнято! Отак 1 (один) голос може змінити все для громадян іншої держави.

P.S. Чисто історично пізнавально. Алжир був колонією Франції. ФРАНЦУЗИ ВИКОРИСТОВУВАЛИ ЯК КУРОРТ. ЩОСЬ ТИПУ ОСТРОВА КУБА ДЛЯ ГРОМАДЯН США. Тривала боротьба за незалежність з кінця 50-х років ХХ сторіччя до 1962 року. Було багато жертв - в тому числі терористичні акції у самій Франції. В 1962 РОЦІ ОТРИМАВ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ - ВСІ ГРОМАДЯНИ Франції ТЕРМІНОВО ЗАЛИШИЛИ КРАЇНУ. Франція відчувала якусь вину за те, що робила в своїй колонії, та встановила певні преференції для громадян тієї країни.
ЦІкаво, що громадяни Франції, які виїхали в 1962 році, отримали у Франції великі преференції - а військові - величезні пенсії.

Дзвіночок цікавий: одне голосування з перевагою в 1 голос.
akurt

Профіль

1
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 31 жов, 2025 14:55

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:військові - величезні пенсії
Пенсії були пристойні, але не величезні. На іпотеку в Парижі такої пенсії би не вистачило. Треба порівнювати з місцевими цінами, а не з пенсіями по світу
2587715

Профіль

#<1 ... 3015301630173018
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор