Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3039304030413042
Повідомлення Додано: Сер 12 лис, 2025 17:03

Hotab написав:BIGor
Так конд це хіба проблема поставити?)
В порівняні з Польщею, в Гешпаніі дійсно важко з роботою. Оце справді проблема . Не для вас, на віддаленій, а наприклад вашої дружини

В ЄС можуть бути заборони на зміну фасадів, хоча Слономаг вже відповів.

ПС я до речі з офісу працюю, зараз мало хто з знайомих віддалено працює - хіба що на українські фірми - такий бонус напевно вони мають, бо багато працює з закордону або щоб не бусифікували. Кого знаю з ЄС або повний офіс або гібрид.
BIGor

Подякував: 1485 раз.
Подякували: 1893 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 12 лис, 2025 17:11

BIGor написав:
В порівняні з Польщею, в Гешпаніі дійсно важко з роботою. Оце справді проблема . Не для вас, на віддаленій, а наприклад вашої дружини

ПС я до речі з офісу працюю, зараз мало хто з знайомих віддалено працює - хіба що на українські фірми - такий бонус напевно вони мають, бо багато працює з закордону або щоб не бусифікували. Кого знаю з ЄС або повний офіс або гібрид.

Да ну, а на американцев как работают? Не у всех юс компаний есть офисы в Европе. Да и по Европе 1 знакомый работает на французов, я на голландцев, несколько человек на Германию/Швецарию - все из дому. Ну и на Америку естественно тоже. У нас только если галера, то в офис гонят, а кто на прямую - все по домам сидят.
slonomag

Подякував: 15 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Сер 12 лис, 2025 17:22

BIGor написав:ПС я до речі з офісу працюю, зараз мало хто з знайомих віддалено працює - хіба що на українські фірми - такий бонус напевно вони мають, бо багато працює з закордону або щоб не бусифікували. Кого знаю з ЄС або повний офіс або гібрид.

В нас можна 100% віддалено, але для Кракова то, скоріш, виняток.
Gastarbaiter

Подякував: 709 раз.
Подякували: 623 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 лис, 2025 18:10

slonomag написав:
  BIGor написав:

Да ну, а на американцев как работают? Не у всех юс компаний есть офисы в Европе. Да и по Европе 1 знакомый работает на французов, я на голландцев, несколько человек на Германию/Швецарию - все из дому. Ну и на Америку естественно тоже. У нас только если галера, то в офис гонят, а кто на прямую - все по домам сидят.

В мене все оточення - на галерах, контракторів немає, тому так.
BIGor

Подякував: 1485 раз.
Подякували: 1893 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 3039304030413042
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей