|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 12 лис, 2025 17:03
Hotab написав:BIGor Так конд це хіба проблема поставити?) В порівняні з Польщею, в Гешпаніі дійсно важко з роботою. Оце справді проблема . Не для вас, на віддаленій, а наприклад вашої дружини
В ЄС можуть бути заборони на зміну фасадів, хоча Слономаг вже відповів. ПС я до речі з офісу працюю, зараз мало хто з знайомих віддалено працює - хіба що на українські фірми - такий бонус напевно вони мають, бо багато працює з закордону або щоб не бусифікували. Кого знаю з ЄС або повний офіс або гібрид.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1485 раз.
- Подякували: 1893 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 12 лис, 2025 17:11
BIGor написав: Hotab написав:BIGor Так конд це хіба проблема поставити?) В порівняні з Польщею, в Гешпаніі дійсно важко з роботою. Оце справді проблема . Не для вас, на віддаленій, а наприклад вашої дружини
В ЄС можуть бути заборони на зміну фасадів, хоча Слономаг вже відповів. ПС я до речі з офісу працюю, зараз мало хто з знайомих віддалено працює - хіба що на українські фірми - такий бонус напевно вони мають, бо багато працює з закордону або щоб не бусифікували. Кого знаю з ЄС або повний офіс або гібрид.
Да ну, а на американцев как работают? Не у всех юс компаний есть офисы в Европе. Да и по Европе 1 знакомый работает на французов, я на голландцев, несколько человек на Германию/Швецарию - все из дому. Ну и на Америку естественно тоже. У нас только если галера, то в офис гонят, а кто на прямую - все по домам сидят.
-
slonomag
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 191 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Сер 12 лис, 2025 17:22
BIGor написав:ПС я до речі з офісу працюю, зараз мало хто з знайомих віддалено працює - хіба що на українські фірми - такий бонус напевно вони мають, бо багато працює з закордону або щоб не бусифікували. Кого знаю з ЄС або повний офіс або гібрид.
В нас можна 100% віддалено, але для Кракова то, скоріш, виняток.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 709 раз.
- Подякували: 623 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 лис, 2025 18:10
slonomag написав: BIGor написав: Hotab написав:BIGor Так конд це хіба проблема поставити?) В порівняні з Польщею, в Гешпаніі дійсно важко з роботою. Оце справді проблема . Не для вас, на віддаленій, а наприклад вашої дружини
Да ну, а на американцев как работают? Не у всех юс компаний есть офисы в Европе. Да и по Европе 1 знакомый работает на французов, я на голландцев, несколько человек на Германию/Швецарию - все из дому. Ну и на Америку естественно тоже. У нас только если галера, то в офис гонят, а кто на прямую - все по домам сидят.
В мене все оточення - на галерах, контракторів немає, тому так.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1485 раз.
- Подякували: 1893 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 12 лис, 2025 19:13
M-Audio написав: slonomag написав:Странные расчеты... Может это в Америке такой ад, хз как там вообще люди живут тогда. В Испании чтобы получить ипотеку 650евро в месяц зп должна быть 2200евро
Ролик был, конечно, про США, и я тоже писал, имея ввиду США. Но вы меня прям заинтриговали. Можете сказать, какая "чистая" сумма кредита получается при ипотеке с месячным платежом 650 евро, и что на эту сумму (плюс 20% первоначального взноса) можно там купить?
Слономагу, возможно, не было мотивированно вникать в расклад, но в США действительно он намного хреновей на данный момент. Ставка в 2+ раза выше, страховки выросли существенно, дендрофекальная технология требует постоянных трат и сама стоимость дендрофекальных сарайчиков выше раза в 2 минимум.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8778 раз.
- Подякували: 5536 раз.
-
-
Профіль
-
-
11
6
7
Додано: Сер 12 лис, 2025 20:56
-
flyman
-
-
- Подякував: 1618 раз.
- Подякували: 2869 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 12 лис, 2025 21:33
akurt написав:У Франції наполегливо пропонують встановити на даху сонячні батареї. Ніби-то є державна Програма підтримки і називають досить великі суми такої підтримку в діапазоні 10 000…63 000 євро. Але без доволі точного знання мови та докладних перемовин можна попаси в пастку: там вони ще дивляться на рівень прибутків власника. Тобто даром нічого не вийде навіть з підтримкою. Я до того, що треба рахувати витрати на забаганки. Говорив з однією заможною пані - чиста француженка - ледь не жінка маркіза: має мабуть сотні га землі під кукурудзу, сою та соняшник, крім того власний ліс з косулями та оленями. Так ось в неї величезний - якщо не сказати гігантський - бокс або не знаю як назвати - приміщення великих розмірів - для зберігання сіна та соломи в тюках. Будували румуни і дуже виглядає солідно. Ось на весь дах - сонячні панелі. Так плакала, що реальний к.к.д. вкладень =0, і вона не може розплатитися за кредит на те електричне досягнення ХХІ сторіччя.
Мабуть пані хотіла продавать електрику, а зараз ринкова ціна у денний час зазвичай скільки, 6 центів? А продають за скільки за 25? Ось і рахуй. Це якщо власне споживання нормальне, плюс накопичувач, то буде вигідно. Плюс зараз є комбіновані панелі- гаряча вода+електрика. Основне в будинку енергоспоживання це опалення, якщо воно буде від панелей, плюс деяка електрика експорт, плюс економія на власному споживанні, то окупність таких вкладень мінімум років 6. Якщо припустить шо потужність панелей 10 кВт, то це біля 8500 кВт за рік, якщо власне споживання/експорт 50/50, то за рік на електриці економія буде десь біля тисячі ойро(плюс/мінус). За субсидію від держави не скажу, але на це не варто розраховувать. Зверніться письмово до 2-3 фірм, хай порахують з урахуванням місцевих пільг, яка гарантія на систему. Розрахунок з батареєй та без, з модернізацією опалення з комбінованими панелями, або звичайними+тепловий насос. Якщо власне споживання максимальне, ще електромобіль заряжать, то рахуйте.
-
Water
-
-
- Подякував: 67 раз.
- Подякували: 237 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 лис, 2025 22:01
rjkz написав:Слономагу, возможно, не было мотивированно вникать в расклад, но в США действительно он намного хреновей на данный момент. Ставка в 2+ раза выше, страховки выросли существенно, дендрофекальная технология требует постоянных трат и сама стоимость дендрофекальных сарайчиков выше раза в 2 минимум.
Да я по большей части просто на это утверждение отреагировал: "в семье же два взрослых, вот пусть они и впахивают, как два коня, вдвоём." (Ради ипотеки) Ну я уже понял что у вас с недвигой печалька. Как у нас взять пару ипотек, в 1 жить, 2 других сдавать чтобы сами себя окупали, и через 20-30 лет выйти на пенсию с 3 домами судя по всему проблематично.
-
slonomag
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 191 раз.
-
-
Профіль
-
-
1