|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 14 лют, 2026 06:32
Vadim_ написав: rjkz написав:Ха-ха. Надо смотреть конкретно по городку. В Берген каунти входит 70 населенных пунктов. 235 на 70 населенных пунктов сможете разделить? чуть более 3-х на населенный пункт и ни в чем себе не отказывай. Оборжаться можно. В том городке школа 8/10, а в соседнем, ничем не худшем, кроме школы 3/10. А когда-то я бывал в Форт-Ли, то меня это вообще не привлекает. Так это сразу на выезде с Вашингтон-Бридж (Мост из Манхеттена в НДж, в простонародье Джоржик), там много компаний, там развитая инфраструктура, хайвей. А есть рядом городки, где контингент совсем аут и инфраструктура хреновая. Но тоже Берген каунти. Я когда говорю про Берген каунти про городки уровня Глен Рок, Риджвуд, про Френклин Лейкс (там есть ...даже не дом, а усадьба, за которую в год платят праперти такс ... 125 тысяч долларов в год) даже не заикаюсь.
[/quote] знаю что дурной тон , тем не менее , звідки?[/quote] Откуда дровишки? Понятия не имею. В США далеко не все получают те самые пресловутые 500 куе в год. Но таковые есть, хоть и немного. А есть такие, кто зарабатывает и больше. Я как-то приводил пример, что в частной клинике НЙ операционный анестезиолог имеет от 800 куе в год. У моих друзей есть знакомые, врачи-пульманологи. Там семейный годовой доход более 1млн. И это не считается сверхбогатством. Недавно где-то попалось, что сейчас действительно богатыми людьми, то есть, выше верхнего среднего класса, считаются люди с капиталом (не доходом) свыше 30 млн. Ну и не стоит забывать, что все-таки пока что в НЙ самое большое количество миллиардеров и миллионеров. А Берген каунти - это ближний пригород НЙ.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8840 раз.
- Подякували: 5591 раз.
-
-
Профіль
-
-
14
9
7
Додано: Суб 14 лют, 2026 09:17
BIGor написав:і ніколи не буде АЕС
не ну будується ж, зачекай, от тільки що буде через 10 років побачимо
-
BeneFuckTor
-
-
- Подякував: 266 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 лют, 2026 10:15
rjkz написав:В США далеко не все получают те самые пресловутые 500 куе в год. Но таковые есть, хоть и немного. А есть такие, кто зарабатывает и больше.
Головне це не давати читати декільком знавцям з форуму, бо коли я про це писав - і називав такі цифри - вони не вірили в такі - як ми бачимо - звичайні цифри. Ну і звісно: «далеко не все». Звісно «таковые есть»… Так і повинно бути.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4168 раз.
- Подякували: 1534 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
7
Додано: Суб 14 лют, 2026 10:43
2587715 написав:Зацикленность на обсуждении чужих доходов и капиталов выдает в вас бедного человека.
не обов'язково, можна вже бути й багатим, але в дитинстві чи молодості жити в бідній родині і буде +/- таке ж мислення. А емігранти з України в 90-і роки майже всі були бідні.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 936 раз.
- Подякували: 647 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 14 лют, 2026 11:26
rjkz написав: Vadim_ написав: rjkz написав:Ха-ха. Надо смотреть конкретно по городку. В Берген каунти входит 70 населенных пунктов. 235 на 70 населенных пунктов сможете разделить? чуть более 3-х на населенный пункт и ни в чем себе не отказывай. Оборжаться можно. В том городке школа 8/10, а в соседнем, ничем не худшем, кроме школы 3/10. А когда-то я бывал в Форт-Ли, то меня это вообще не привлекает. Так это сразу на выезде с Вашингтон-Бридж (Мост из Манхеттена в НДж, в простонародье Джоржик), там много компаний, там развитая инфраструктура, хайвей. А есть рядом городки, где контингент совсем аут и инфраструктура хреновая. Но тоже Берген каунти. Я когда говорю про Берген каунти про городки уровня Глен Рок, Риджвуд, про Френклин Лейкс (там есть ...даже не дом, а усадьба, за которую в год платят праперти такс ... 125 тысяч долларов в год) даже не заикаюсь.
знаю что дурной тон , тем не менее , звідки?[/quote] Откуда дровишки? Понятия не имею. В США далеко не все получают те самые пресловутые 500 куе в год. Но таковые есть, хоть и немного. А есть такие, кто зарабатывает и больше. Я как-то приводил пример, что в частной клинике НЙ операционный анестезиолог имеет от 800 куе в год.У моих друзей есть знакомые, врачи-пульманологи. Там семейный годовой доход более 1млн. И это не считается сверхбогатством. Недавно где-то попалось, что сейчас действительно богатыми людьми, то есть, выше верхнего среднего класса, считаются люди с капиталом (не доходом) свыше 30 млн. Ну и не стоит забывать, что все-таки пока что в НЙ самое большое количество миллиардеров и миллионеров. А Берген каунти - это ближний пригород НЙ.[/quote] КРУТО !! вероятно и расходы были/есть ? п.п.с. вот живём мы в своём доме , какая мне разница сколько он стоит, миллион баксиков или 100 $
Востаннє редагувалось Vadim_ в Суб 14 лют, 2026 11:31, всього редагувалось 1 раз.
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 647 раз.
- Подякували: 529 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 лют, 2026 11:31
rjkz написав:в частной клинике НЙ операционный анестезиолог имеет от 800 куе в год.
з розповідей кума: в Німеччині медики - це окрема каста "білих людей", як ІТ-шники в Україні. Схоже і в США так.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 936 раз.
- Подякували: 647 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 14 лют, 2026 11:42
Я вже наводив реальні цифри: зарплатні лікаря в США в залежності від спеціальності складає 320 … 380 000$ на рік. Частково це пояснюється тим, що шлях до посади лікаря неймовірно довгий: - медичний університет, в якому термін навчання більший за звичайний; - потім мінімум 3 стажування по 1 місяцю в рідних клініках по країні (ще ц спробуй добитися, щоби клініка тебе прийняла). Проживання той місяць та переїзд за власний рахунок; - потім мінімум 4 роки роботи в якості того, що у нас надавать «ординатура» на зарплатні досить малій - орієнтовно 65000…70000$ на рік; - ще 1 рік роботи - точку назву не памʼятаю. Тільки після цього - «на вільні хліба» з вільним вибором місця роботи. Ось після всього цього намагаються «відбити» всі витрати та нерви.
Передостанній пункт досить небезпечний: два місяці тому - мені розказали нарі українці - медики - несподівано без пояснень причин звільнили жінку кваліфікованого медика, яка переїхала з Індіі - маж стаж роботи лікарем (!) 20 років. Нікому нічого не пояснили. Зараз ніби то ж подробиці: під час роботи з павжнтом вона відмовилася виконати якесь призначення головного лікаря для пацієнта. Звільнень була в той же день без пояснень. Тому, якщо вже дійшли до «вільних хлібів», то цініять свою роботу дорого.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4168 раз.
- Подякували: 1534 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
7
Додано: Суб 14 лют, 2026 11:51
akurt написав:Я вже наводив реальні цифри: зарплатні лікаря в США в залежності від спеціальності складає 320 … 380 000$ на рік. Частково це пояснюється тим, що шлях до посади лікаря неймовірно довгий: - медичний університет, в якому термін навчання більший за звичайний; - потім мінімум 3 стажування по 1 місяцю в рідних клініках по країні (ще ц спробуй добитися, щоби клініка тебе прийняла). Проживання той місяць та переїзд за власний рахунок; - потім мінімум 4 роки роботи в якості того, що у нас надавать «ординатура» на зарплатні досить малій - орієнтовно 65000…70000$ на рік; - ще 1 рік роботи - точку назву не памʼятаю. Тільки після цього - «на вільні хліба» з вільним вибором місця роботи. Ось після всього цього намагаються «відбити» всі витрати та нерви. Передостанній пункт досить небезпечний: два місяці тому - мені розказали нарі українці - медики - несподівано без пояснень причин звільнили жінку кваліфікованого медика, яка переїхала з Індіі - маж стаж роботи лікарем (!) 20 років. Нікому нічого не пояснили. Зараз ніби то ж подробиці: під час роботи з павжнтом вона відмовилася виконати якесь призначення головного лікаря для пацієнта. Звільнень була в той же день без пояснень. Тому, якщо вже дійшли до «вільних хлібів», то цініять свою роботу дорого.
а ши умеет редактировать свои сообщения? почему за такое не банят или они братья?
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 647 раз.
- Подякували: 529 раз.
-
-
Профіль
-
-
|