|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 16 лют, 2026 06:37
akurt написав: adeges написав:Правду кажучи, і в Європі краще брати щось місцеве.
Напишете із цікавості, де ви берете місцеві медичні страховки. В яких країнах? На яких сайтах? І як це практично робите. В принципі я такі прецеденти знаю: наприклад, коли я жив в Туреччині, то при виїзді за кордони Туреччини завжди оформлював турецьку туристичну страховку. Досить цікаво. Мені особисто не треба, бо в мене є цілорічна французька страховка, підкріплена додатковою європейською страховкою (окрема пластикова картка), але іншим людям думаю буде цікаво. І не тільки цікаво, а життєво важливо.
Історично на сайтах консолідаторах пошуком у Гугл. Зараз це легше зробити пошуком за допомогою АІ. Американська страховка була від Trawick International, Inc., а Європі від Uniqa Щодо французської страховки в сша. Не певен, що з точки зору американської лікарні вона відрізняється від української. Головна відмінність української, зокрема в США, що ти повідом -отримай погодження, потім заплати за послуги сам, потім подай на відшкодування після повернення в Україну. Тут пара нюансів є. 1. Я дввчі отримував дозвіл телефоном у асістанса по Альфа страхуванню, але у Альфі було зафіксовано по факту лише один раз ) 2. У тебе може не бути під рукою 30000-50000-100000 доларів на сплатити сам. 3. Треба повернутись в Україну
-
adeges
-
-
- Подякував: 435 раз.
- Подякували: 1076 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 лют, 2026 09:48
За інформацію з першого абзацу дякую. Гадаю, що це важливо всім знати і десь зробити замітки. Сам подивлюся сайти тих компаній.
В другому абзаці є деяка не точна інформація. При оформленні Поліса туристичного страхування - наприклад через сервіс ПриватБанку - треба діяти по-іншому. І це передбачено Полісом: - в разі неприємностей із здоровʼям слід обовʼязково дзвонити за номером телефона, вказаному в полісі. Також вказані інші методи звʼязку. - оператору повідомити: номер поліса, дату укладання, прізвище застрахованого, країну знаходження та місто перебування. - чекати зворотній дзвінок - оператор повинен звʼязатися з атестуючою компанією в країні перебування та в залежності від ситуації: а) надіслати авто «Швидка допомога», б) надіслати авто найближчої лікарні; в) спрямувати в лікарню або до лікаря, який має договори на обслуговування клієнтів страхової компанії. В будь-якому випадку ніде не треба нічого платити, треба чітко виконувати вказівки співробітників компанії. Якщо після виконання всіх вказівок страхової компанії було здійснено платежі за - наприклад - ліки згідно з виписаним рецептом - зберегти той рецепт або його копію та Епікриз лікаря. Це все перевірено і не один раз і не тільки моєю родиною. - у виключних (!) випадках, коли не було можливості звʼязатися телефоном або іншими методами звʼязку, можна звернутися самому в будь-який медичний центр. Але після цього всі ризики - і про це говорить пан adeges - людина приймає на себе: треба обовʼязково самому зібрати документи: Епікриз, висновки лікарів, результати аналізів та досліджень, чеки оплати за лікування та за медичні препарати. На протязі певного періоду після подій звернутися із заявою в страхову компанію та чекати на висновки про можливість фінансової компенсації.
В цілому раджу нашим людям не економити реальні копійки та завжди оформлювати Поліси туристичного страхування. Наприклад так і там, як вказано в першому абзаці корисного допису вище. Дякую пану adeges за цінну інформацію.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4171 раз.
- Подякували: 1538 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
7
Додано: Пон 16 лют, 2026 10:35
Завдячуючи пану adeges пробуємо оформити Поліс туристичного страхування для візиту із Франції в США (завтра відлітає наша людина). Досить цікаво: - на три тижня 310$. - безлімітне покриття лікування та обстеження; Emergency medical expenses Unlimited Covers the cost of emergency medical treatment or surgery for unexpected illness or injury when abroad. All pre-existing medical conditions must be declared. Купа інших опцій в тому числі: Personal liability €2m This option provides up to €2,000,000 protection against any incident for which you become legally liable for during your journey, to cover: all sums which you shall become legally liable to pay as compensation all law costs awarded to any claimant or incurred in the defence of any claim that is contested by us or with our consent. See the policy wording for full details.
Досить все цікаво.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4171 раз.
- Подякували: 1538 раз.
-
-
Профіль
-
-