Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 269270271272273 ... 2897>
Повідомлення Додано: Вів 27 гру, 2022 13:49

Re: Еміграція, заробітчанство

Вы так интересно спорите, 10 постов про рейты, но никто так ни 1 цифры и не написал. Напишу тогда по Испании и ЮК то что знаю. Джунам тут действительно интересней, зп 1500-2000. В Украине джуны стартуют с 2х меньшей зп.

За миддлов хз, узнавал за себя - для Испаниии рейт 30-40евро это уже норм. Можно выбить 50, но это надо уже несколько лет в компании отработать и реально доказать что ты их стоишь. И то не факт что получишь. Аналогично по ЮК, если не говорить за топ конторы, а середнячок, потолок 60 евро и то врядли. Реально будет до 50. Как-то так.

Тоесть если ты уже нашел себе норм клиентов работая в Украине с рейтом 30-40уе то нефиг дергаться. Ну по крайней мере для себя я сделал такой вывод.
slonomag

Подякував: 14 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 27 гру, 2022 14:34

Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 27 гру, 2022 14:41

vitaliian написав:что то типа такого?
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/prodam- ... Qu1ta.html

На газовые баллоны в квартире все обратили внимание?
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2344 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Вів 27 гру, 2022 15:34

UA написав:

Я обратил внимание на весьма засранный интерьер и отсутствие кондиционеров в регионе где +30 с конца апреля по ноябрь возможно.
И эта халупа у меня ассоциируется не с Феррари и Альфой, а с апельсинами по рублЮ в фильме "Спортлото-82"
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 гру, 2022 15:57

барабашов написав:
  UA написав:

Я обратил внимание на весьма засранный интерьер и отсутствие кондиционеров в регионе где +30 с конца апреля по ноябрь возможно.
И эта халупа у меня ассоциируется не с Феррари и Альфой, а с апельсинами по рублЮ в фильме "Спортлото-82"

Население города 10к человек и вот из гугла:
Скалея хороша тем, что здесь есть море, но у нас нет работы: здесь курортная зона, которая живёт только летом. Поэтому итальянцы приезжают исключительно в августе, в свои отпуска, то есть используют квартиры только один месяц в году. При этом содержание жилья в среднем обходится в €1,2 тыс. в год
Ну тоесть 11 месяцев в году город призрак. Посмотрите фотки, пустые балконы без цветов/стульев/белья, и аж 1 машина на улице. В общем на любителя, для жестких интровертов :)
slonomag

Подякував: 14 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 27 гру, 2022 16:53

BIGor написав:Київський заочний знавець Польщі - а самим слабо хоч один факт чи цифру навести?

Факто було те, що ті знайомі, хто релокувався туди, більше номінально заробляти не стали.
Чиїсь персональні ЗП публікувати не буду, але якщо тут розробники з досвідом, личками Middle - Senior, заробляли в діапазоні 3-5 тис дол (це не найзатребуваніші спеціалізації, я свідомо не беру тих, у кого вдвічі більше тут, і я усереднюю, бо і скіли у людей трохи різні, і досвід), то й у Польщі не могли розраховувати на більше (на те саме - в кращому випадку), навіть у Варшаві чи Кракові.
Якщо такі цифри вам не показові, добре, є от такий ресурс: https://itshifting.com/poland/salaries або glassdoor.com
З радістю почув би від вас апрув, що хоча б узагальнено середня ставка для ІТ спеціаліста у Польщі, чистими, буде якось суттєво вище, ніж то можна заробити в Україні. Ви ж в нас інсайдер у квадраті, ІТ і в Польщі
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 27 гру, 2022 17:34

Faceless написав:
  BIGor написав:Київський заочний знавець Польщі - а самим слабо хоч один факт чи цифру навести?

Факто було те, що ті знайомі, хто релокувався туди, більше номінально заробляти не стали.
Чиїсь персональні ЗП публікувати не буду, але якщо тут розробники з досвідом, личками Middle - Senior, заробляли в діапазоні 3-5 тис дол (це не найзатребуваніші спеціалізації, я свідомо не беру тих, у кого вдвічі більше тут, і я усереднюю, бо і скіли у людей трохи різні, і досвід), то й у Польщі не могли розраховувати на більше (на те саме - в кращому випадку), навіть у Варшаві чи Кракові.
Якщо такі цифри вам не показові, добре, є от такий ресурс: https://itshifting.com/poland/salaries або glassdoor.com
З радістю почув би від вас апрув, що хоча б узагальнено середня ставка для ІТ спеціаліста у Польщі, чистими, буде якось суттєво вище, ніж то можна заробити в Україні. Ви ж в нас інсайдер у квадраті, ІТ і в Польщі

І де Україна на тому ресурсі? І чого там дані за 2019 рік? В мене на руки тут виходить трохи менше. Оце всі втрати.
BIGor

Подякував: 1454 раз.
Подякували: 1860 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 27 гру, 2022 17:59

BIGor написав:І де Україна на тому ресурсі? І чого там дані за 2019 рік? В мене на руки тут виходить трохи менше. Оце всі втрати.

Я вас правильно зрозумів - у вас на руки виходить трохи менше, ніж було в Україні? То чого саме ви сперечаєтеся з тим, що рейти приблизно однакові в Україні і в Польщі?
Про 2019 рік то тільки стособно блю кард.
Я дивися і itshifting і гласдор, і всюди в кращому випадку діапазон до 20 000 злотих брутто, тобто менше 4500 дол до сплати податків, а податки в Польщі дещо вищі. Порівняти з Україною - можна глянути на той самий Джинні, якщо у вас своїх цифр немає
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 27 гру, 2022 18:08

барабашов написав:
  UA написав:

Южане Калабрии самая бедная часть Италии. Кондиционер стоит денег за электрику. Газовый баллон может говорить о самострое :) Нормальные дома газифицированы, большой баллон пропан-бутан стоит на улице возле дома, обычно "питает" несколько домов :)
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 гру, 2022 19:29

Faceless написав:Я вас правильно зрозумів - у вас на руки виходить трохи менше, ніж було в Україні? То чого саме ви сперечаєтеся з тим, що рейти приблизно однакові в Україні і в Польщі?

Ну того що податки поки що в Польщі більші.
BIGor

Подякував: 1454 раз.
Подякували: 1860 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 269270271272273 ... 2897>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей