|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 29 гру, 2022 12:02
BIGor написав: Wisznia2021 написав: BIGor написав:Що там вчити ту мову? Якщо я вивчив англ. не у середовищі на B1, то вважаєте що не вивчу польську в середовищі на B1?  От я приїхав і коли спілкуюсь з місцевими - поки що норм. Тест на граматику по інету проходив - показує B1.
Англійська сама проста в тому сенсі, що в ній слова не змінюються по родах, по відмінках. І як там з предлогами не пам'ятаю?- їх дуже мало? В англ тільки плюраль і сінгуляр.і багато видів часів. Але це простіше, ніж змінювати слова по відмінках, пам'ятаючи про їх рід, закінчення прикметників і существительние, і дієслів. А в польській ще й купа виключень з правил.
Англійська простіше польської для українців? Ви точно щось знаєте про мови?
Знаючи українську та російську будеш з ходу розуміти польську відсотків на 60-70.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 276 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 29 гру, 2022 12:04
akurt написав:Враження, що українців вже більше, ніж мешканців...
Удачи ему, пусть помнит, что так сложно будет не всегда, сейчас два неблагоприятных фактора действуют - много украинцев и погода, которая замедляет экономическую активность людей.
-
Grand Touring
-
-
- Заблокований
- Подякував: 363 раз.
- Подякували: 352 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 гру, 2022 13:31
BIGor написав:Англійська простіше польської для українців? Ви точно щось знаєте про мови?
я точно знаю. простіше. в цілому, польська одна з найважчих мов світу. звичайно, простіша для українців, але не до рівня анлійської
-
adeges
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 1066 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 гру, 2022 15:01
Grand Touring написав: akurt написав:Враження, що українців вже більше, ніж мешканців...
Удачи ему, пусть помнит, что так сложно будет не всегда, сейчас два неблагоприятных фактора действуют - много украинцев и погода, которая замедляет экономическую активность людей.
Правильні слова. Супер! В 20 років із здоров"ям та з мозгами в голові - все получиться. Там старт непоганий: з 17 років вже працював в Україні на автомийці, потім паралельно навчанню в університеті - теж. В Анталії з родиною прожив 1 рік - і весь рік працював і досить активно. Але я йому сказав: " В тебе є шанс такий, якого не було, наприклад, в мене - Канада - скористайся!" Тому мені і цікаво споглядати...
-
akurt
-
-
- Подякував: 4007 раз.
- Подякували: 1449 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Чет 29 гру, 2022 15:18
воно видно зразу, що Wisznia2021 написав:Граматика в польській мові ще тяжиліша за українську.
"тяжиліша" Wisznia2021 написав:Якщо робота на будівництві- це одно, а для навчання- трохи інше.
"це одно" Wisznia2021 написав:І як там з предлогами не пам'ятаю?
погано з "предлогами" Wisznia2021 написав:і существительние
двєрь - імя прилогатєльноє
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 29 гру, 2022 15:26
akurt написав: Grand Touring написав: akurt написав:Враження, що українців вже більше, ніж мешканців...
Правильні слова. Супер! В 20 років із здоров"ям та з мозгами в голові - все получиться. Там старт непоганий: з 17 років вже працював в Україні на автомийці, потім паралельно навчанню в університеті - теж. В Анталії з родиною прожив 1 рік - і весь рік працював і досить активно. Але я йому сказав: " В тебе є шанс такий, якого не було, наприклад, в мене - Канада - скористайся!" Тому мені і цікаво споглядати...
Анталія вже не торт?
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 29 гру, 2022 15:43
flyman написав: akurt написав:Правильні слова. Супер! В 20 років із здоров"ям та з мозгами в голові - все получиться. Там старт непоганий: з 17 років вже працював в Україні на автомийці, потім паралельно навчанню в університеті - теж. В Анталії з родиною прожив 1 рік - і весь рік працював і досить активно. Але я йому сказав: " В тебе є шанс такий, якого не було, наприклад, в мене - Канада - скористайся!" Тому мені і цікаво споглядати...
Анталія вже не торт?
Всему свой возраст )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 гру, 2022 15:45
stm написав: flyman написав: akurt написав:Правильні слова. Супер! В 20 років із здоров"ям та з мозгами в голові - все получиться. Там старт непоганий: з 17 років вже працював в Україні на автомийці, потім паралельно навчанню в університеті - теж. В Анталії з родиною прожив 1 рік - і весь рік працював і досить активно. Але я йому сказав: " В тебе є шанс такий, якого не було, наприклад, в мене - Канада - скористайся!" Тому мені і цікаво споглядати...
Анталія вже не торт?
Всему свой возраст )))
під ваш Калабрія?
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 29 гру, 2022 15:53
flyman написав: stm написав:Всему свой возраст )))
під ваш Калабрія?
Было дело. До сих пор с нежностью вспоминаю Тропеа, тартуфо Ди Пиццо, ныряние с лодки в Капо Ватикано  пицца в Неаполе, прогулки с видом на Везувий за чертой Неаполя, Флоренция как самый изысканный город в плане ухоженных людей. Венеция тоже хороша, но моя ошибка в аренде была, сэкономила... Эх, были времена ))) сейчас генераторы, аккумуляторы, зарядки для них - тоже интересно и динамично, но хочется что бы Саурона таки отправили в ад )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 гру, 2022 16:00
flyman написав: stm написав: flyman написав: Анталія вже не торт?
Всему свой возраст )))
під ваш Калабрія?
Калабрія в три рази дешевша Анталії!
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 276 раз.
-
-
Профіль