Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:Жити потрібно із пасивного доходу, а активний дохід і різницю між пасивним та витратами на життя реінвестувати, поступово підвищуючи витрати на життя. в місяць $140 у 2022.
Тобто тримати в інвестиціях більше 30 тис.$ щоб жити як жебрак?
flyman написав:Жити потрібно із пасивного доходу, а активний дохід і різницю між пасивним та витратами на життя реінвестувати, поступово підвищуючи витрати на життя. в місяць $140 у 2022.
Faceless написав:Хто казав, що вони мають з'явитися знікуди?
Щоб купити житло за свої за розумний термін я знаю тільки кілька способів: 1. Отримати гроші від родичів 2. Заробітки закордоном (мешканцям Європи / США нема особливо куди йди) 3. Заробити на сірих (скажімо "ікси" криптовалюти) чи чорних схемах.
Faceless написав:Хто казав, що вони мають з'явитися знікуди?
Щоб купити житло за свої за розумний термін я знаю тільки кілька способів: 1. Отримати гроші від родичів 2. Заробітки закордоном (мешканцям Європи / США нема особливо куди йди) 3. Заробити на сірих (скажімо "ікси" криптовалюти) чи чорних схемах.
Якісь стереотипи. Якщо ви не граєте у гру "споживацтво", працюєте і заробляєте вище середнього + щось інвестуєте, то так собій й назбираєте. Може, не за пару років, але й без такого дауншифтерства, як у Флаймана
Можете продати прєлєсць в Україні і внести як перший внесок в ЄС в іпотеку щоб нас тут жаба дусила бачачи успішний успіх
Востаннє редагувалось flyman в Нед 01 січ, 2023 18:43, всього редагувалось 1 раз.
Faceless написав:Якісь стереотипи. Якщо ви не граєте у гру "споживацтво", працюєте і заробляєте вище середнього + щось інвестуєте, то так собій й назбираєте. Може, не за пару років, але й без такого дауншифтерства, як у Флаймана
Так власне житло потрібне в 25-30 років щоб завести родину, а не в 60... От і доводиться брати кредити, а не купувати за свої.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 01 січ, 2023 18:43, всього редагувалось 1 раз.