Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Игорь Алексеевич написав:50+ страшилки, в конце пишите - денег на вклад не имею, люблю писать фантастику
нужно сделать специальную пометку в профиль тем, кто сумел снять наличную валюту с депозита в 50к безналичных грн мне на моно еще больше месяца ждать и где снимать не представляю, спецом ехать в Киев в отделение Универсалбанка чтобы снять купюры бредово как-то
klug написав:"Звичайні вкладники" восімь лєт свідомо підтримували москальский бізнес і навіть після повномасштабного вторгнення біжать туди один поперед іншого. Якщо страус заховав голову в пісок, то його обов'язково візьмуть за дупу. Я б ще й дільничного до кожного додому на розмову направив, може там ще й портрети лисого *уйла на покуті висять у цих безневинних овечок.
Цікавий напрямок такої логіки Тобто вкладники самі винуваті що завчасно не вивчили дерево акціонерів банку і хто є кінцевими бенефіціарами? А що весь цей час робили НБУ, Мінестерство Фінансів, НАБУ, ДБР, СБУ...
он сам не понимать что пишет есть имущество владельцев банка, а есть имущество вкладчиков, это две большие разницы
nekefer написав:мне на моно еще больше месяца ждать и где снимать не представляю, спецом ехать в Киев в отделение Универсалбанка чтобы снять купюры бредово как-то
Про таке треба думати ДО вкладу а не пускати шмарклі на форумі
nekefer написав:мне на моно еще больше месяца ждать и где снимать не представляю, спецом ехать в Киев в отделение Универсалбанка чтобы снять купюры бредово как-то
Про таке треба думати ДО вкладу а не пускати шмарклі на форумі
шотам думать, в обменке 43, а в приложении 37,50 - нужно брать, а там разберёмся
Игорь Алексеевич написав:50+ страшилки, в конце пишите - денег на вклад не имею, люблю писать фантастику
нужно сделать специальную пометку в профиль тем, кто сумел снять наличную валюту с депозита в 50к безналичных грн мне на моно еще больше месяца ждать и где снимать не представляю, спецом ехать в Киев в отделение Универсалбанка чтобы снять купюры бредово как-то
А кто Вас заставлял нести в Моно??? Сидите здесь на форуме и трудно не то что задницу от стула оторвать и лопатой кидать землю, а просто посидеть и почитать внимательно все ветки. Моно всегда был хорош для грн. и для отдельных операций для СПД и для физиков. Но не как для хранения средств, да ещё в валюте.
Друзі, багато з вас цікавилися можливістю купівлі валюти за вигідним курсом.💸💸💸
👉🏻Вже скоро, 26 вересня ми запропонуємо всім бажаючим придбати безготівкові долари США під відкриття валютного депозиту у всіх відділеннях Credit Agricole.
Так ви зможете придбати валюту за курсом міжбанківського валютного ринку України (в рамках щомісячного ліміту 50 000 гривень) у одному із найбільш надійних банків на українському ринку.
📍Умови розміщення строкового валютного вкладу в Креді Агріколь: 🔹Строк на вибір - 3 / 6 /12 місяців; 🔹Сума – від 1000 доларів США (еквівалент в гривні) 🔹Ставка – 0,01% річних
Отож, щоб придбати валюту за вигідним курсом, завітайте з паспортом та ідентифікаційним кодом у будь-яке відділення Credit Agricole та подайте заявку.😉
Протягом дня банк придбає валюту на міжбанківському ринку та розмістить її на вашому депозитному рахунку.😍
Игорь Алексеевич написав:А кто Вас заставлял нести в Моно??? Сидите здесь на форуме и трудно не то что задницу от стула оторвать и лопатой кидать землю, а просто посидеть и почитать внимательно все ветки. Моно всегда был хорош для грн. и для отдельных операций для СПД и для физиков. Но не как для хранения средств, да ещё в валюте.
в моей провинции если не моно то приват или того хлеще ощад
Игорь Алексеевич написав:А кто Вас заставлял нести в Моно??? Сидите здесь на форуме и трудно не то что задницу от стула оторвать и лопатой кидать землю, а просто посидеть и почитать внимательно все ветки. Моно всегда был хорош для грн. и для отдельных операций для СПД и для физиков. Но не как для хранения средств, да ещё в валюте.
в моей провинции если не моно то приват или того хлеще ощад
А как вы собирались забирать??? Валюту по любому отдают только через кассу и это в любом банке Украины. Поэтому по любому надо выезжать или можно было открывать онлайн через Укргаз и забирать через их кассу. Изначально надо было прочитать все условия, хорошо всё обдумать, почитать форумы и принимать решения. У кого нет своих отделений, то это риски, особенно в кризисы, а тем более во время войны. Эти банки хороши только для операций в грн. Можете потом забрать в грн. у Моно, правда по какому курсу????