Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
За усiма ознаками "вкид лайна на вiтровик". Автор має дуже поверхневi знання з питань банкiвської справи - чого лише вартий його постiйний вкид про необхiднiсть контролю з боку НБУ залишкiв коштiв у грошових сховищах банкiв. Ну i заява про массовi неплатежi - якби вони були - особливо по вкладам це вже давно було вiдчутно особливо враховуючи що автор все це писав ще у жовтнi. А так пiсля публiкацiї "вкиду" вже минуло 2,5 мiсяцi i Шевченко давно за кордоном, але i озвученi проблеми якось не торопляться проявлятись. Нiкого не агiтую - банк невеличкий, кептивний, не безризиковий, але таких "променiв поносу" думаю поки ще не заслуговує
Востаннє редагувалось Alien в Чет 22 гру, 2022 15:17, всього редагувалось 2 разів.
angra написав:Підскажіть на яку картку Приватбанку (Універсальну чи для виплат ) краще закинути гривню для купівлі валютного 3-міс депо. Буду вдячний
открыть цифровую или универсалку если по безналу сэпом то любая подходит. Если кэшем - то в кассе пополненение цифровой виртуалки бесплатно, универсалки - комиссия 0.2% Пихать в терминал щас не советую, в случае неожиданного блэкаута есть риск лишиться части суммы с концами. Для снятия открыть цифровую для выплат, на нее падает депо без комиссий и снятие тоже. Пролонгацию можно отменить только за 30 дней до окончания депо
angra написав:Підскажіть на яку картку Приватбанку (Універсальну чи для виплат ) краще закинути гривню для купівлі валютного 3-міс депо. Буду вдячний
открыть цифровую или универсалку если по безналу сэпом то любая подходит. Если кэшем - то в кассе пополненение цифровой виртуалки бесплатно, универсалки - комиссия 0.2% Пихать в терминал щас не советую, в случае неожиданного блэкаута есть риск лишиться части суммы с концами. Для снятия открыть цифровую для выплат, на нее падает депо без комиссий и снятие тоже. Пролонгацию можно отменить только за 30 дней до окончания депо
Що таке цифрова віртуалка? Приват випускає онлайн лише 3 картки: діджитал універсальна, діджитал для виплат, інтернет картка.
Аналогичная статья была еще летом https://www.bagnet.org/news/society/133 ... e-oligarha Уже почти пол года с тех пор прошло... Если не ошибаюсь, то в начале осени , еще при прежнем руководителе нацбанка, банк погасил бланковое рефинансирование и взял вместо него рефинанс под залог. Слышал, что открывают новые отделения на Западной Украине. Снижение депоставок в последнее время свидетельствует похоже о том, что банк уже под пристальным вниманием нбу. Ведет ли банк бизнес или занимается выводом рефинанса , думаю в скором времени станет ясно наверняка