Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Howl написав:Есть слухи, что будет после этой акции аналогичная акция, но с другим названием.
акция продлена до конца февраля.
З одного боку круто - треба брати, з іншого, натякає на те, що банці конче треба гроші, але не можна відкрито підняти відсотки, що насторожує.
P.S. я вже теж замазаний, тому сильно не хитаю
Возможно просто маркетинговый ход со стороны банка. Тихонько снизили ставку в долларах с 2,5% до 0,3 % годовых, но зато привлекают внимание акцией, по которой выплачивают меньшую сумму, чем прежний процент по депозиту.
Стосовно фінмоніторінгу - у Райфі якось невпевнено сказали, що якщо я кожного місяця буду перекладувати 100 тис (тобто макс буде не більше 300 к), то питань не буде.
Як мені пояснили питань не буде якщо гроші не виносити з банку. Отримав $ продав у них в касі відкрив депо. Інакше якщо виніс то питання будуть...
Стосовно фінмоніторінгу - у Райфі якось невпевнено сказали, що якщо я кожного місяця буду перекладувати 100 тис (тобто макс буде не більше 300 к), то питань не буде.
Як мені пояснили питань не буде якщо гроші не виносити з банку. Отримав $ продав у них в касі відкрив депо. Інакше якщо виніс то питання будуть...
З точки зору банку "отримав - продав у касі" - це виніс і приніс знову. І саме рух грошей цікавить моніторинг на багато більше, ніж їх абсолютний залишок.
Шановне панство, тож може хтось підкаже щодо банку для депо після Привату? Зараз перечитав усю тему - бачу, що багато хто вкладає у Ізі. Адже одна з найвигідніших пропозицій на ринку, а вклад захищається потужним Таскомбанком. Так?
Дивіться таблицю, і рахуйте те що збираєтесь вкладати. Свої нюанси є у кожного банка. Тут кожен вирішує сам для себе, де йому краще!
v_berdinskich написав:Південний - валюта в касі є, видають без проблем. Попередньо замовляти не можна - бо на воєнний час вимкнули опцію для відділень бачити скільки грошей залишилось у банка (в цілях безпеки) Агріколь - також без питань видали гроші (попередньо замовляти не можна) Ще є такий банк Оксі (https://oxibank.ua/) - в них також можна депо відкрити. Тут на свій страх і ризик, але сьогодні забрав в них депозит, видали без замовлення валюти та без питань, попередньо самі нагадали по телефону що закінчується депозит і можу приходити за грошима *все в Києві
Вы бы поделились курсами и т.д. по Окси, нашим львовским коллегам, принаймни, должно быть интересно
Грят 0.7% комис + курс 36.99 + 2 счета по 150 грн. Утром.
Востаннє редагувалось demichh в П'ят 30 гру, 2022 12:05, всього редагувалось 1 раз.