Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Алексей77 написав:Доброе утро если депозит в привате в долл заканчивается четырнадцатого числа то когда можно начинать заказывать в Приват 24 деньги на отделение? 2670 можно заказать за один подход?
Я заказал в Привате 2400 при депозите 2600. После разъяснительной лекции про курс НБУ кассир выдала 2600 Новими з номерами поспіль
приват не дает заказать больше 2400, похоже они используют курс продажи >40 при расчете лимита выдачи в 100к грн
доброго дня, підкажіть де в Києві знайти курс для продажу валюти який вказаний в табл, або де зручно дивитися курси обмінок для покус вигідного з потрібним місцем розташування? дякую
Sain_повернувся написав:я в еко реєструвався віддалено через додаток ні разу не відвідавши банк і вже 6 депозитів доларових (3 своїх і 3 дружини) виніс без замовлень в день закінчення депо
а як ви в Еко без коміса на картку гривню клали якщо не секрет?
landportalua написав:доброго дня, підкажіть де в Києві знайти курс для продажу валюти який вказаний в табл, або де зручно дивитися курси обмінок для покус вигідного з потрібним місцем розташування? дякую
Sain_повернувся написав:я в еко реєструвався віддалено через додаток ні разу не відвідавши банк і вже 6 депозитів доларових (3 своїх і 3 дружини) виніс без замовлень в день закінчення депо
а як ви в Еко без коміса на картку гривню клали якщо не секрет?
СЕПом - якщо сума достатньо велика, р2р - якщо не дуже. Тільки це все не безпосередньо в еко. В еко шукаєте реквізити і вже по ним з інших банків шлете кошти. В еко контролюєте надходження та відкриваєте депо
Востаннє редагувалось Alien в Нед 08 січ, 2023 10:43, всього редагувалось 1 раз.
landportalua написав:доброго дня, підкажіть де в Києві знайти курс для продажу валюти який вказаний в табл, або де зручно дивитися курси обмінок для покус вигідного з потрібним місцем розташування? дякую