|
Клуб 200к - валютные депозиты за гривну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Сер 11 січ, 2023 23:53
Evgeny написав:Приват удивил. Депозит на 2670 долларов заканчивается 13 января. Заказать удалось через приложение только 2400 долларов. ( даже 2450 не прошло ) Херня полная.
не тільки вас одного удівіл ))
-
lamal
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 січ, 2023 00:10
Nick_D написав: Evgeny написав:Приват удивил. Депозит на 2670 долларов заканчивается 13 января. Заказать удалось через приложение только 2400 долларов. ( даже 2450 не прошло ) Херня полная.
Сказали мені, що треба двічі замовляти. А куди впаде залишок, коли знімуться 2400? Тобто ці 270.
Як куди? Туди куди ви оберете щоб вони впали коли будете відміняти автопролонгацію. Зазвичай люди обирають для цього кдв у валюті відповідній валюті вкладу
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 12 січ, 2023 00:34
заработок идет сразу, в начале, когда в обменку сдали 2500-, а с банка получили обязательства на 2620-2673 без всяких трех месяцев но! довеском идет риск невыоплнения банком ( по своей или общегосударственной воле) обязательств
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 січ, 2023 01:00
cohan написав: Nick_D написав:А чому, де прорахувався? будь ласка вкажіть, дуже хотілося б розібратися. 
заработок идет сразу, в начале, когда в обменку сдали 2500-, а с банка получили обязательства на 2620-2673 без всяких трех месяцев
Верно. Поэтому корректнее говорить, что на выходе через три месяца имеем не +90к грн, а 30к * (40.5 / 37.5 - 1) = 2.4к долларов прибыли. Ну или в не самом плохом случае те же 32.4к долларов, но уже в гривнах по курсу НБУ и побольше, чем через три месяца 
-
moveton
-
-
- Подякував: 62 раз.
- Подякували: 689 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Чет 12 січ, 2023 01:53
Думаю над способом як це все оптимізувати. Вже зрозуміло, що доведеться мотатися за вкладами фізично, так само фізично їх міняючи на гривню у банку/обміннику. А от щоб поповнити рахунки/картки для повторного відкриття депозитів хтось пробував всю гривню класти, скажімо, у Моно, а вже з нього пересилати на рахунки в інших банках і відкривати депозити онлайн? Щось мені підказує, що якщо умовні 500 тис. закинути на Моно, то прийде фінмоніторинг і заморозить це діло як кажуть до з'ясування обставин.
-
Nick_D
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 січ, 2023 02:17
Nick_D написав:Щось мені підказує, що якщо умовні 500 тис. закинути на Моно, то прийде фінмоніторинг і заморозить це діло як кажуть до з'ясування обставин.
Если есть справка о доходах на эту сумму, то Моня разморозит довольно быстро. Но его финмон может сработать и на гораздо меньшее. Особо подозрительных морозили за поступления в пару тысяч грн. Существуют валютчики, готовые безналом гривну переводить, но это, как я понимаю, нужно знакомства иметь.
-
moveton
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Чет 12 січ, 2023 02:23
Nick_D Придумайте яким способом після обмінки 500-700 к папіру закинуть на рахунки на різні банки щоб не бігать не топтати кеди.  Мені б було цікаво.
-
alex lem
-
-
- Подякував: 132 раз.
- Подякували: 368 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 січ, 2023 02:43
alex lem написав:Nick_D Придумайте яким способом після обмінки 500-700 к папіру закинуть на рахунки на різні банки щоб не бігать не топтати кеди.  Мені б було цікаво.
Поки що на думку спадає тільки або в один банк закинути, а з нього вже на інші переводити, або на декілька. moveton написав:Если есть справка о доходах на эту сумму, то Моня разморозит довольно быстро.
А їх влаштують чеки з банків (інших) про отримання готівкових доларів? Для себе ось такий список склад банків, з якими планую мати справу. Може хтось знає щось таке, через що треба якийсь викреслити? 
-
Nick_D
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 січ, 2023 02:45
moveton написав: Nick_D написав:Щось мені підказує, що якщо умовні 500 тис. закинути на Моно, то прийде фінмоніторинг і заморозить це діло як кажуть до з'ясування обставин.
Если есть справка о доходах на эту сумму, то Моня разморозит довольно быстро. Но его финмон может сработать и на гораздо меньшее. Особо подозрительных морозили за поступления в пару тысяч грн. Существуют валютчики, готовые безналом гривну переводить, но это, как я понимаю, нужно знакомства иметь.
P.S. Учитывая, что для получения долларов обойтись без посещения отделений тех же самых банков не удавалось даже самым "10 лет живу без нала" можно совместить путём обратного порядка операций: в начале меняем доллары, заносим наличную гривну в отделение, открываем депо и заодно получаем предыдущий депо. Сдать нал в кассу обычно не очень долго (правда, в Айбоксе за это берут небольшой комис и, заразы, даже не подсказывают, что депо можно открывать и безналом и тогда комиса не будет). Но тогда каруселить на все не получится. Если следовать совету вкладывать не больше половины, то норм. Nick_D написав:А їх влаштують чеки з банків (інших) про отримання готівкових доларів?
"Это ... вряд ли" (C) БСП  Хотя бы справка о доходах из налоговой. Да и то... Это же не сам себе переводишь. Вдруг за крупную партию наркотиков заплатили.
-
moveton
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Чет 12 січ, 2023 03:17
Nick_D написав:Думаю над способом як це все оптимізувати. Вже зрозуміло, що доведеться мотатися за вкладами фізично, так само фізично їх міняючи на гривню у банку/обміннику. А от щоб поповнити рахунки/картки для повторного відкриття депозитів хтось пробував всю гривню класти, скажімо, у Моно, а вже з нього пересилати на рахунки в інших банках і відкривати депозити онлайн? Щось мені підказує, що якщо умовні 500 тис. закинути на Моно, то прийде фінмоніторинг і заморозить це діло як кажуть до з'ясування обставин.
Після того як запхав в ibox 200+к на моно постукався фінмон, після підтвердження походження кошти одразу розблокували в той же вечір, але я більше так не роблю. Тепер тіки ножками у відділення, бо так ніяких лімітів фопа не вистачить. Список активних банків задіяних в каруселі такий же як у вас.
-
Maxwe11
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 25 раз.
-
-
Профіль
-
-
|