Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Nick_D написав:Дзвонив в Південний. Пісня та сама: гроші зараз не замовляємо, беріть що є у касі до 1000 дол. по наявності. Термінів ніяких. Обходьте стороною.
ясно, значит пивень вместе с альфой вылетают с карусели, жаль, я подумывал в пивня зайти, но останавливала ежемесячная абонплата, но как вспомню дельтабанку, как по 100грн выцарапывал с кассы, лучше подальше держаться от всяких мутных пылесосов
kuzmich написав:лучше подальше держаться от всяких мутных пылесосов
у нас Райф вообще закрил отделение, все манатки собрал в торбу и полинял в точку. правда в Сильпо оставил банкомат, там била куча пенсов - поверили в европейский банк.
Игорь Алексеевич написав:Как раз в это время толпа пошла сдавать на дело и именно более 60% в Укргаз. Теперь время выдачи, а такого кол-ва валюты у них проблема.
ой, не надо фантазировать сверх меры. Для той толпы время выдачи уже прошло в ноябре
Nick_D написав:Укргазбанк, відгук Сказали, що долара зараз немає, буде не знають коли, попросили залишити номер, передзвонять. Це що за колхоз? М. Дніпро, відділення по вул. Титова.
Одне що я можу придумать що мабуть керівництво банчику порахувало що після прильоту ракети в дом небезпечно возить валюту в Дніпро? Там ще хтось на тасю в Дніпрі вище жалувався що не дає в тирнеті замовить валюту...