всім привіт,
підскажіть, будь ласка:
1) після закінчення терміну 3-х місячного валютного депозиту я ж можу і не знімати долари з валютної КДВ?
2) за кордоном відсотків немає на знаття доларів з валютної КДВ?
|
|
![]() Re: Клуб 100к - валютные депозиты за гривнувсім привіт,
підскажіть, будь ласка: 1) після закінчення терміну 3-х місячного валютного депозиту я ж можу і не знімати долари з валютної КДВ? 2) за кордоном відсотків немає на знаття доларів з валютної КДВ? ![]() Re: Клуб 100к - валютные депозиты за гривнуАйбокс сегодня пополнял, пару депо, 0.1% комсы нет как и писал ранее
![]() Банк этому только порадуется ![]() ![]() ![]() Re: Клуб 100к - валютные депозиты за гривнуА в кого э досвід оплати товару або послуг в Євросозі, доларовою карткою для виплат?
Так можна? Тобто, чи відбувається конвертація доларів в євро при безготівковій оплаті в магазинах на місті, наприкад, через касовий апарат з картрідером? ![]() Re: Клуб 100к - валютные депозиты за гривнуВсе буде залежати у якій ви валюті будете платити. Ви можете не помітити і оплата може бути у гривні (термінали вміють визначати країну банка емітента картки) - і ви попадете на жорсткий DCC. Варіант оплати в ойро доларовою карткою теж не кращий спосіб - більшість українських банків при такій оплаті коли їм МПС пришле оплату в ойро - викуплять ваші доляри по власному курсу покупки і тут таки продадуть вам ойро по власному курсу продажу. Отаку ви отримаєте конвертацію. Трошки краще буде якщо валюта оплата буде якась екзотична - злоті, крони, леї, форінти тощо - там втрати будуть не такі критичні. Але платити доларовою карткою в зоні ойро - особливо для новачка без досвіду - високий ризик втрат ![]() Может имеется в виду, что не новичок не поленится глянуть на тарифы своего банка до покупки и выбрать менее жадный банк? Но вообще, чтобы банк евро в доллар конвертировал через гривну (или я ХЗ что имеется в виду под "викуплять ваші доляри по власному курсу покупки і тут таки продадуть вам ойро по власному курсу продажу") - это не то, чтобы большинство, а я таких в Украине и не припомню даже. Обычно это делается по прямому курсу МПС или кросс-курсу банка. Вот комис могут накинуть. Например, Сеня на дополнительные 1.2% бреет. Востаннє редагувалось moveton в Пон 27 лют, 2023 20:56, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Клуб 100к - валютные депозиты за гривнудобре, що приватбанк відхиляє оплату товару послуг за кордоном, якщо ти випадково погоджуєшся оплатити гривневою картою з конвертацією на стороні магазину.
потрібно казати в магазині, що будеш єврами розраховуватися, тоді приватбанк на своїй стороні конвертує гривні у євро. Гадаю, що й інші українські банки так діють.
|
|