Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
slonslon написав:Доречі, порахував по днях річний відсоток дельти продажу для депо 93 і 99 днів. Наприклад якщо продав 38,5 і по конверту "Курс итог" 37,0 то дельта = 1,5 з одного бакса. Так от за депо на 99 днів мінусує 0,96%, чи додає до "Курс итог" +10 коп, якщо було б 93 дні А у випадку Сенс взагалі 104 дні виходить і станом на зараз Райф, якщо в нього 93-95 днів виграє у Сенса по віртуальних річних %
Все верно. Когда я считал, там почти 20 коп на курсе выходило в пересчете на доходность. По-этому я и Сенсом не связывался.
Але можна легально обійти 5 днів на замовлення: за 5 днів до строку депо тримати там інші 2670 (наприклад 1330 з щомісячної купівлі 50к та свої 1340), замовити їх в касу, зняти депо, потім зняти 1330 від купівлі 50к. Доведеться постійно тримати свої 1340 без обороту. Не у всіх великий вибір банків, може бути прийнятний варіант.
slonslon написав:Доречі, порахував по днях річний відсоток дельти продажу для депо 93 і 99 днів. Наприклад якщо продав 38,5 і по конверту "Курс итог" 37,0 то дельта = 1,5 з одного бакса. Так от за депо на 99 днів мінусує 0,96%, чи додає до "Курс итог" +10 коп, якщо було б 93 дні А у випадку Сенс взагалі 104 дні виходить і станом на зараз Райф, якщо в нього 93-95 днів виграє у Сенса по віртуальних річних %
Все верно. Когда я считал, там почти 20 коп на курсе выходило в пересчете на доходность. По-этому я и Сенсом не связывался.
Але можна легально обійти 5 днів на замовлення: за 5 днів до строку депо тримати там інші 2670 (наприклад 1330 з щомісячної купівлі 50к та свої 1340), замовити їх в касу, зняти депо, потім зняти 1330 від купівлі 50к. Доведеться постійно тримати свої 1340 без обороту. Не у всіх великий вибір банків, може бути прийнятний варіант.
mustbe, был только что в МИБ. Ложка мёда: выдача депо 200к, хоть и разбивается на два дня, но всё равно идёт как-то мимо текущего счёта, поэтому делается без комиса. Бочка дёгтя: это не важно потому, что со вчера курс 37.30 (подозреваю, что и на мгновенный обмен подрос, но не уточнял) и плюс всё те же 0.5% комиса за конвертацию. На сём я сделал оттуда разворот чему и рад. Утомили уже их вечная неторопливость и пофигизм. Только ради того, чтобы узнать, что курс поменялся, минут 20 там высидел, пока три тётушки между собой наобщались.
citramon написав:Сенс банк с сегодняшнего дня (27.09) понизил ставки по $ депо На 3 мес теперь 2 % Соответственно итоговый курс будет выше
и это классно! Неуклонно исчезают последние мотивы парковать валюту в Сенс на 100-105 дней (это ж не не 3 месяца!), и чтоб еще тогда и забирать "чем дадут"