макс. що може знати керлк - 16 цифр каркти[/quote]та має бути

але... з мого майже 20-річного досвіду користування: десь так у 2/3 випадків картки в руки давали без усяких ваших конвертів: не береш? - прощавай![/quote]
Полностью подтверждаю
|
|
![]() картка має бути в конверті при передачі на руки клієнту
макс. що може знати керлк - 16 цифр каркти[/quote]та має бути ![]() але... з мого майже 20-річного досвіду користування: десь так у 2/3 випадків картки в руки давали без усяких ваших конвертів: не береш? - прощавай![/quote] Полностью подтверждаю ![]() Да. Преступление было совершено, подтверждаю. А вот вредных последствий не наступило...по причине того, что включилась моя интуиция и актуализиравала мою параною. Я заблокировал все видимые проходы для злоумышленников хотя понимаю, что максимум, что я смогу, так это максимально усложнить злоумышленникам их задачу. Я всего не писал - это лишнее, в моем случае вообще проблема детски сложная. Я уже принял на мой взгляд достаточные меры, чтоб злоумышленники наткнулись на эти меры и отказались от задуманного. Я хорошо понимаю, кто именно в тоm отделении злоумышленники и в отношении их я еще ничего не решил. Я также понимаю, что тема эта в форуме не всеми желанная, ведь обвиняю я их коллег по цеху. В правоохранительные органы я решил не обращаться - мороки много без видимого результата, у vозмездия свои методы. После написания темы я был несколько раз оскорблен теми, кто не дождался. А в том что произошло я обвиняю только себя. Если бы те банковские работники понимали, что только за попытку украсть мои деньги они могут быть зажмурены - они бы на это не пошли. Значит я для них просто пустое место - все еще впереди в плане возмездия. Прочитав эту тему люди,- которых банковские работники обокрали, никогда этот факт на форум не принесут. Но если написанное мной спасет хоть одного человека от грабежа значит тему эту я создал недаром. Искренне ![]() да шо там обирать у меня у жены, вернее, у тещи в небольшом городе закрыли УкрЭксим за злоупотребления - да, ничего святого, присваивала пенсии умерших или нечасто забирающих теща, не получив на карту, и наведя кипиш с письмами в Пенсионный что все отправили, таки получила с что-то "ой, на другом счету", а через полгода отделение прикрыли, даже в новости областные попали я ж говорю - читайте реестры, когда откроют, там все скучно обыденно и построено на а)лох б)умрет - вообще на таком много чего построено, квартиры, в перв очередь... даже боюсь считать сколько наследников обламывались по части остатков на счетах в этих зеленых банках
![]() Не обрали саме мене. Навiть якщо в людинi в банку вiдкрит депозит на 100 евро, то навiть цей депозит намагаються вкрасти не стороннi хакери, а саме банкiвськи службовцi Приклад. Банк примара - ФiК. Моя знайома поклала на депозит 100 долларiв и декiлька рокiв навiть не приходила в банк. Та коли пришла iй сказали, що депозита того не iснуе, що вона його давно закрила. Я навiть комментувати не буду. И досить коротка вiдповiдь на Ваше питання - злодii вирiшили, що вкрадуть моi грошi и лишаться непокаранними. ![]() Мене навiть здивувало Ваше запитання. Якщо я б звернувся до якихось органiв - точно лишився б без грошей. Я завжди цi проблеми вирiшую самотужки. Точно. А що стосуеться злочиних дiй по визнаках декiльких ст. УК. Украини - там все точно. Приклад. Це Вже Iстория. Я в одного клерка робив копiю паспорта. Клерк менi копii вiддав, собi теж взяв, а сам паспорт вiддати забув. И я також за паспорт забув, чимось вiдволiкся. То, що немае паспорtа побачив лише за 5 -6 годин. Пробiгся по всiх закладах де був, але вiд всiх чув лише ,,не бачили,, -перше що зробив, перекрив мiсто, всi, кому лише могли вiддати мiй паспорт були попередженi, спiвробiтники паспортного столу також. Став чекати новин. Новини прийшли швидко - хлопцi затримали одного дядьку, який намагався продати мiй паспорт за 300 гривень. Затримали и побалакали. Повiдомили мене. И все стало на своi мiсця. Я тодi i зрозумiв як все вийшло. Паспорт лишився в копiрувальному аппаратi - тому я його не побачив и тому забув .Як наслiдок - через деякий час в того клерка поцупили нову автiвку з салону. Це лише приклад. Якщо це взагалі не була якась дурна помилка якогось менеджера Привласнення карткu, внесення змiн в комп, що стосуетъся фiнансового номеру нiяк не могло бути помилкою. Едине про що не подумала та дівчина--це що ii очiкувало. I що втекти не вийде, про то теж не подумала Востаннє редагувалось sinowi в Сер 30 лис, 2022 17:27, всього редагувалось 2 разів.
|
|