|
Фідокомбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 31 січ, 2010 18:52
kibas написав:alexwell написав:спасибо всем участникам ветки. думал стать клиентом эрсте - почитал ветку и передумал. желаю всем успешного решения своих вопросов 
А действительно, сначала банк самостоятельно сместил срок уплаты %-ов на 15 дней, за что слупил с нас дополнительно пол-месячного платежа! Потом втюхивает на подпись бредовую допку, думая что клиенты полные лохи. И еще требуют какого то понимания. Охренели!!! Я работал с разными банками. Там за клиентами писают! А здесь, сами видите 
Дело в том, что я вывел для себя нехитрое правило. В кризисное время наверное не осталось банков в Украине, которые бы так или иначе не пытались привлекать средства. И некоторые делают это, выполняя незаконные действия с деньгами клиентов. Так вот, я читаю все ветки интересующих меня банков. Чем меньше я вижу кидалова или банальной некомпетентности или желания лохануть клиента со стороны банка, тем выше он в моих глазах. До сегодня про Эрсте ничего плохого не слышал, хотел расширить свой набор банков, в которых обслуживаюсь, но после отмазок про ПО я просто офигел  Мне такого щастя не надо 
-
alexwell
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 31 січ, 2010 20:18
2 Yaryna
Yaryna написав:2 K0zak K0zak написав: сама новая процедура погашения вызывает много вопросов - налоговая категорически отказывается оформлять налоговый кредит по такой процедуре.
Це питання зараз вирішується. Ми будемо видавати клієнтам додаткові виписки з окремим вказанням сплати за %, які податкова прийме. Якщо таку виписку ви не отримаєте цього місяця, то вам її видадуть наступного (за цей місяць) чи в інший зручний для вас час. Для того аби технічно владнати цю процедуру нам потрібно кілька днів і над цим зараз працюють. Дякую, що звернули нашу увагу на це і ще раз вибачте за тичасові незручності.
Питання вирішилося чи в процесі ? (мій менеджер незнає про зміни)
-
K0zak
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 31 січ, 2010 21:06
Aiwa написав:Chabik написав:назар написав:lenin39 написав:А ничего , что практически у всех заемщиков доходы в долларовом эквиваленте попадали в 2, 3 , а то и больше раз. Даже если бы у меня на тот момент и был какой то кредит, то рост курса уже давно бы его перекрыл. Если бы мне не хватало 300 грн по доходам что бы взять кредит 2 года назад и вы мне отказали тогда, то как же мы можем выплачивать кредит, который с курсом вырос на тысячи гривен, это вы не учитываете. ХОТЯ все ИСПРАВНО платим, а вам там всем по барабану ,насрать на всех нас.
Да я колись платив 2300,а тепео плачу 3890 грн!!!! Ярина,а давайте цю різницю Ми з новим ПЗ будем оплачувати на пополам!!! А то виходить,що клієнтів взувають по повній а банк тіпа не при ділах!!! Хватить може є......ти клієнтів,візьміть чють відповідальності на себе!!!!!!!!!!!!! 
шановний, такого бути не може! якщо ви брали кредит і вас у договорі прописана щомісячна плата в 2300грн, то ви так і повинні платити...
ну почему не может ? был платеж 500 долларов грубо говоря 3 тыс грн, теперь те же 500 получается 4 тыс грн.
Саме так! Брав кредит в 2008 це було 480 баксів по 4,8 грн.,а тепер по 8,10..............
-
назар
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 01 лют, 2010 01:01
банк конечно пакостный со своим "ПО" и всеми вытекающими
но вот заемщики причитающие из-за курса доллара меня всегда удивляли
банк берет у людей депозиты в валюте и должен возвращать в валюте
и от заемщиков хочет того же, чтобы они просто вернули ту сумму в валюте, которую у него взяли, с процентами
сколько это будет в местных тугриках банк не должно волновать,
нужно было брать кредит в этих тугриках или адекватно оценивать риски
говорю, как человек досрочно погасивший валютный автокредит, правда в другом банке, который не вводил новое ПО, а может и вводил, только я этого по счастью не знаю
и как человек, имеющий валютные депозиты - в том числе и в Эрсте
Востаннє редагувалось Oleg_obolon в Пон 01 лют, 2010 01:14, всього редагувалось 2 разів.
-
Oleg_obolon
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 19 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 лют, 2010 01:08
Ризики оцінювали адекватно! Але підняття курсу в 2 рази ніхто несподівався!
-
назар
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 01 лют, 2010 01:18
назар
когда, я брал кредит в 2007 ежемесячный платеж составлял 10% от семейного дохода, а мог бы позволить себе очень понтовитую тачку
и 20% меня бы не свалили
подумайте сколько было у Вас
-
Oleg_obolon
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 19 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 лют, 2010 02:07
Oleg_obolon написав:назар когда, я брал кредит в 2007 ежемесячный платеж составлял 10% от семейного дохода, а мог бы позволить себе очень понтовитую тачку и 20% меня бы не свалили подумайте сколько было у Вас
Рівно 33 %.
-
назар
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 01 лют, 2010 12:50
FLA написав:Ярина, Банк убрал количество платежей с конца таким образом сократив срок действия кредитного договора. Т.к в кредитном договоре окончательная дата стояла на 2017 год, а после введения нового ПО срок погашения стал 2012 год. И вы это называете не изменением условий кредитования. И опять Вы на данный вопрос не ответили на каком основании!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! банк делает такие изменения. Внедрения нового ПО не есть основанием для изменения договоров.
FLA, я ще раз повторюся - строк кредитного договору не скорочено. Він у вас як був до 2017 року, так і залишився. Кількість платежів було зменшено на основі вашого договору, в якому чітко вказано суму щомісячного платежу і те, що ви зобов'язуєтеся його здійснювати кожного місяця. Якщо би ви здійснювали платежі щомісяця в сумі, передбаченій договором, то жодних змін би не було. Як я і писала раніше, ви можете розтягнути свої платежі до 2017 року (просто треба написати заяву у відділенні). FLA написав:2. 3. Внедрение нового ПО не может быть основание для нарушения нормативных документов НБУ. А платежи (темболее внутренние) должны!!!! осуществлятся день в день.
Якщо ви вносите кошти для розрахунку за кредит 15 числа, то вони день в день і будуть перераховані. Вже з квітня ви зможете обирати зручний для себе день для розрахунку. Можливо, на даному етапі це не особливо зручно, але банку, як і клієнтам, важливо аби зобов'язання виконувалися відповідно до договору.
PS. Нашими внутрішніми документами і т.д. ми не порушуємо нормативних документів НБУ.
-
Yaryna
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 01 лют, 2010 12:59
шановні власники кредитного продукту "Авто-сходи" та інші, що підлягають під заключення ДУ.
ЧОМУ ВИ ДО СИХ ПІР НЕ ЗВЕРНУЛИСЯ ІЗ СКАРГОЮ ДО ВАШИХ ОБЛАСНИХ ВІДДІЛЕНЬ НБУ. МОЯ ОСОБИСТА ЗАЯВА БУДА НАПИСАНА ЩЕ 15.01.2010 В ДЕНЬ КОЛИ Я ПРИЙШОВ ГАСИТИ %, ОСКІЛЬКИ ТІЛО КРЕДИТУ ПРОПЛАЧЕНЕ НАПЕРЕД (ЗЗІДНО ІЗ ДІЮЧИМ КРЕДИТНИМ ДОГОВОРМ). ПЕРЕД ЗВЕРЕННЯМ У РІВНЕНСЬКЕ УПРАВЛІННЯ НБУ МНОЮ БУЛО ЗАФІКСОВАНО ФАКТ НЕПРИЙНЯТТЯ ПЛАТЕЖУ ОКРЕМО НА 2208-% ТА 2203-КРЕДИТ (ЦЕ ДІЮЧІ НОМЕРИ РАХУНКІВ) ВІДДІЛЕННЯМ ЕРСТЕ-БАНКУ. НАПИСАНА БУЛА ВІДПОВІДНА ЗАЯВА, ЯКА ЗАРЕЄСТРОВАНА БАНКОМ, ТА ВІДІСЛАНА ГОЛОСОВА СКАРГА БАНКУ ЗА НОМЕРОМ ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ У ВІДДІЛ СКАРГ. ПІСЛЯ ЦЬОГО БУЛА НАПИСАНА СКАРАГА НА НЕПРАВОМІРНІ ДІЇ В ОБЛУПРАВЛІННЯ НАЦБАНКУ, ДО ЯКОЇ ДОДАНІ: ДІЮЧИЙ КРЕДИТНИЙ ДОГОВІР, ДОДАТКОВА УГОДА, ЯКУ НІБИ-ТО МЕНІ БУЛО ВРУЧЕНО, ТА ЗАЯВА ПРО ФАКТ НЕПРИЙНЯТТЯ ВІД МЕНЕ ПЛАТЕЖІВ БАНКОМ.
ВІДПОВІДЬ ІЗ НБУ УСНА - ЧОМУ ТІЛЬКИ ВИ ОДНІ СКАРЖИТЕСЬ, ДЕ МАССОВІСТЬ ПОДАННЯ СКАРГ? ТОМУ ПЕРЕКОНЛИВО ПРОШУ ЗВЕРТАТИСЬ НА МІЙ ОСОБИСТИЙ МОБ. ТЕЛ. 066 7009797 КЛІЄНТІВ ІЗ РІВНЕНЩИНИ (САМЕ ЗАРАЗ МЕНІ ПОТРІБНІ РІВНЯНИ ДЛЯ ОБЛУПРАВЛІННЯ).
А УСІМ РЕШТІ РАДЖУСЬ ЗВЕРТАТИСЬ ПО УКРАЇНІ ІЗ ВІДПОВІДНИМИ СКАРГАМИ ДО ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ВІДДІЛЕНЬ НБУ. УСІ ДЕТАЛЬНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ТА ФОРМИ НАПИСАННЯ СКАРГ МОЖУ ВИСЛАТИ ЗА ВКАЗАНИМИ ВАМИ АДРЕСАМИ АБО ПО ТЕЛЕФОНУ.
-
Marlboro5
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 01 лют, 2010 13:02
НЕ ДОДАВ - В УПРАВЛІННІ НБУ ПРОХОДИТЬ ПЕРЕВІРКА МОЄЇ СКАРГИ, ТА СКЛАДАЄТЬ СПРАВА ДЛЯ ПЕРЕДАЧІ В НБУ ПРО ПРИЙНЯТТЯ РІШЕННЯ ПРО ВІДКЛИКАННЯ ЛІЦЕНЗІЇ НА ПЕВНІ ВИДИ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ. ОКРІМ ТОГО, ДОДАТКОВО ПЕРЕДАЄТЬСЯ СПРАВА В ДЕРЖФІНПОСЛУГ, ОСКІЛЬКИ І ЦЕЙ ДАНИЙ ОРГАН МАЄ КОМПЕТЕНЦІЮ ПРО ВСТАНОВЛЕННЯ ШТРАФНИХ САНКЦІЙ.
-
Marlboro5
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему