Фідокомбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 146147148149150 ... 299>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Фідокомбанк 2.9 5 288
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
32%
92
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
11%
33
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
13%
37
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
20%
57
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
24%
69
Всього голосів : 288
Повідомлення Додано: Нед 31 січ, 2010 18:52

kibas написав:
alexwell написав:спасибо всем участникам ветки. думал стать клиентом эрсте - почитал ветку и передумал. желаю всем успешного решения своих вопросов 8)

А действительно, сначала банк самостоятельно сместил срок уплаты %-ов на 15 дней, за что слупил с нас дополнительно пол-месячного платежа! Потом втюхивает на подпись бредовую допку, думая что клиенты полные лохи. И еще требуют какого то понимания. Охренели!!! Я работал с разными банками. Там за клиентами писают! А здесь, сами видите :!:

Дело в том, что я вывел для себя нехитрое правило. В кризисное время наверное не осталось банков в Украине, которые бы так или иначе не пытались привлекать средства. И некоторые делают это, выполняя незаконные действия с деньгами клиентов. Так вот, я читаю все ветки интересующих меня банков. Чем меньше я вижу кидалова или банальной некомпетентности или желания лохануть клиента со стороны банка, тем выше он в моих глазах. До сегодня про Эрсте ничего плохого не слышал, хотел расширить свой набор банков, в которых обслуживаюсь, но после отмазок про ПО я просто офигел :) Мне такого щастя не надо :)
alexwell

Повідомлення Додано: Нед 31 січ, 2010 20:18

2 Yaryna

Yaryna написав:2 K0zak
K0zak написав:
сама новая процедура погашения вызывает много вопросов - налоговая категорически отказывается оформлять налоговый кредит по такой процедуре.

Це питання зараз вирішується. Ми будемо видавати клієнтам додаткові виписки з окремим вказанням сплати за %, які податкова прийме. Якщо таку виписку ви не отримаєте цього місяця, то вам її видадуть наступного (за цей місяць) чи в інший зручний для вас час. Для того аби технічно владнати цю процедуру нам потрібно кілька днів і над цим зараз працюють. Дякую, що звернули нашу увагу на це і ще раз вибачте за тичасові незручності.

Питання вирішилося чи в процесі ? (мій менеджер незнає про зміни)
K0zak

Повідомлення Додано: Нед 31 січ, 2010 21:06

Aiwa написав:
Chabik написав:
назар написав:
lenin39 написав:А ничего , что практически у всех заемщиков доходы в долларовом эквиваленте попадали в 2, 3 , а то и больше раз. Даже если бы у меня на тот момент и был какой то кредит, то рост курса уже давно бы его перекрыл. Если бы мне не хватало 300 грн по доходам что бы взять кредит 2 года назад и вы мне отказали тогда, то как же мы можем выплачивать кредит, который с курсом вырос на тысячи гривен, это вы не учитываете. ХОТЯ все ИСПРАВНО платим, а вам там всем по барабану ,насрать на всех нас.
Да я колись платив 2300,а тепео плачу 3890 грн!!!! Ярина,а давайте цю різницю Ми з новим ПЗ будем оплачувати на пополам!!! А то виходить,що клієнтів взувають по повній а банк тіпа не при ділах!!! Хватить може є......ти клієнтів,візьміть чють відповідальності на себе!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

шановний, такого бути не може! якщо ви брали кредит і вас у договорі прописана щомісячна плата в 2300грн, то ви так і повинні платити...

ну почему не может ? был платеж 500 долларов грубо говоря 3 тыс грн, теперь те же 500 получается 4 тыс грн.
Саме так! Брав кредит в 2008 це було 480 баксів по 4,8 грн.,а тепер по 8,10..............
назар

Повідомлення Додано: Пон 01 лют, 2010 01:01

банк конечно пакостный со своим "ПО" и всеми вытекающими

но вот заемщики причитающие из-за курса доллара меня всегда удивляли

банк берет у людей депозиты в валюте и должен возвращать в валюте

и от заемщиков хочет того же, чтобы они просто вернули ту сумму в валюте, которую у него взяли, с процентами

сколько это будет в местных тугриках банк не должно волновать,
нужно было брать кредит в этих тугриках или адекватно оценивать риски

говорю, как человек досрочно погасивший валютный автокредит, правда в другом банке, который не вводил новое ПО, а может и вводил, только я этого по счастью не знаю

и как человек, имеющий валютные депозиты - в том числе и в Эрсте
Востаннє редагувалось Oleg_obolon в Пон 01 лют, 2010 01:14, всього редагувалось 2 разів.
Oleg_obolon

Подякував: 21 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 лют, 2010 01:08

Ризики оцінювали адекватно! Але підняття курсу в 2 рази ніхто несподівався!
назар

Повідомлення Додано: Пон 01 лют, 2010 01:18

назар
когда, я брал кредит в 2007 ежемесячный платеж составлял 10% от семейного дохода, а мог бы позволить себе очень понтовитую тачку
и 20% меня бы не свалили
подумайте сколько было у Вас
Oleg_obolon

Подякував: 21 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 лют, 2010 02:07

Oleg_obolon написав:назар
когда, я брал кредит в 2007 ежемесячный платеж составлял 10% от семейного дохода, а мог бы позволить себе очень понтовитую тачку
и 20% меня бы не свалили
подумайте сколько было у Вас
Рівно 33 %.
назар

Повідомлення Додано: Пон 01 лют, 2010 12:50

FLA написав:Ярина, Банк убрал количество платежей с конца таким образом сократив срок действия кредитного договора. Т.к в кредитном договоре окончательная дата стояла на 2017 год, а после введения нового ПО срок погашения стал 2012 год. И вы это называете не изменением условий кредитования. И опять Вы на данный вопрос не ответили на каком основании!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! банк делает такие изменения.
Внедрения нового ПО не есть основанием для изменения договоров.

FLA, я ще раз повторюся - строк кредитного договору не скорочено. Він у вас як був до 2017 року, так і залишився. Кількість платежів було зменшено на основі вашого договору, в якому чітко вказано суму щомісячного платежу і те, що ви зобов'язуєтеся його здійснювати кожного місяця. Якщо би ви здійснювали платежі щомісяця в сумі, передбаченій договором, то жодних змін би не було.
Як я і писала раніше, ви можете розтягнути свої платежі до 2017 року (просто треба написати заяву у відділенні).

FLA написав:2. 3. Внедрение нового ПО не может быть основание для нарушения нормативных документов НБУ. А платежи (темболее внутренние) должны!!!! осуществлятся день в день.

Якщо ви вносите кошти для розрахунку за кредит 15 числа, то вони день в день і будуть перераховані. Вже з квітня ви зможете обирати зручний для себе день для розрахунку. Можливо, на даному етапі це не особливо зручно, але банку, як і клієнтам, важливо аби зобов'язання виконувалися відповідно до договору.

PS. Нашими внутрішніми документами і т.д. ми не порушуємо нормативних документів НБУ.
Yaryna

Повідомлення Додано: Пон 01 лют, 2010 12:59

шановні власники кредитного продукту "Авто-сходи" та інші, що підлягають під заключення ДУ.

ЧОМУ ВИ ДО СИХ ПІР НЕ ЗВЕРНУЛИСЯ ІЗ СКАРГОЮ ДО ВАШИХ ОБЛАСНИХ ВІДДІЛЕНЬ НБУ. МОЯ ОСОБИСТА ЗАЯВА БУДА НАПИСАНА ЩЕ 15.01.2010 В ДЕНЬ КОЛИ Я ПРИЙШОВ ГАСИТИ %, ОСКІЛЬКИ ТІЛО КРЕДИТУ ПРОПЛАЧЕНЕ НАПЕРЕД (ЗЗІДНО ІЗ ДІЮЧИМ КРЕДИТНИМ ДОГОВОРМ). ПЕРЕД ЗВЕРЕННЯМ У РІВНЕНСЬКЕ УПРАВЛІННЯ НБУ МНОЮ БУЛО ЗАФІКСОВАНО ФАКТ НЕПРИЙНЯТТЯ ПЛАТЕЖУ ОКРЕМО НА 2208-% ТА 2203-КРЕДИТ (ЦЕ ДІЮЧІ НОМЕРИ РАХУНКІВ) ВІДДІЛЕННЯМ ЕРСТЕ-БАНКУ. НАПИСАНА БУЛА ВІДПОВІДНА ЗАЯВА, ЯКА ЗАРЕЄСТРОВАНА БАНКОМ, ТА ВІДІСЛАНА ГОЛОСОВА СКАРГА БАНКУ ЗА НОМЕРОМ ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ У ВІДДІЛ СКАРГ. ПІСЛЯ ЦЬОГО БУЛА НАПИСАНА СКАРАГА НА НЕПРАВОМІРНІ ДІЇ В ОБЛУПРАВЛІННЯ НАЦБАНКУ, ДО ЯКОЇ ДОДАНІ: ДІЮЧИЙ КРЕДИТНИЙ ДОГОВІР, ДОДАТКОВА УГОДА, ЯКУ НІБИ-ТО МЕНІ БУЛО ВРУЧЕНО, ТА ЗАЯВА ПРО ФАКТ НЕПРИЙНЯТТЯ ВІД МЕНЕ ПЛАТЕЖІВ БАНКОМ.
ВІДПОВІДЬ ІЗ НБУ УСНА - ЧОМУ ТІЛЬКИ ВИ ОДНІ СКАРЖИТЕСЬ, ДЕ МАССОВІСТЬ ПОДАННЯ СКАРГ? ТОМУ ПЕРЕКОНЛИВО ПРОШУ ЗВЕРТАТИСЬ НА МІЙ ОСОБИСТИЙ МОБ. ТЕЛ. 066 7009797 КЛІЄНТІВ ІЗ РІВНЕНЩИНИ (САМЕ ЗАРАЗ МЕНІ ПОТРІБНІ РІВНЯНИ ДЛЯ ОБЛУПРАВЛІННЯ).
А УСІМ РЕШТІ РАДЖУСЬ ЗВЕРТАТИСЬ ПО УКРАЇНІ ІЗ ВІДПОВІДНИМИ СКАРГАМИ ДО ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ВІДДІЛЕНЬ НБУ. УСІ ДЕТАЛЬНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ТА ФОРМИ НАПИСАННЯ СКАРГ МОЖУ ВИСЛАТИ ЗА ВКАЗАНИМИ ВАМИ АДРЕСАМИ АБО ПО ТЕЛЕФОНУ.
Marlboro5

Повідомлення Додано: Пон 01 лют, 2010 13:02

НЕ ДОДАВ - В УПРАВЛІННІ НБУ ПРОХОДИТЬ ПЕРЕВІРКА МОЄЇ СКАРГИ, ТА СКЛАДАЄТЬ СПРАВА ДЛЯ ПЕРЕДАЧІ В НБУ ПРО ПРИЙНЯТТЯ РІШЕННЯ ПРО ВІДКЛИКАННЯ ЛІЦЕНЗІЇ НА ПЕВНІ ВИДИ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ. ОКРІМ ТОГО, ДОДАТКОВО ПЕРЕДАЄТЬСЯ СПРАВА В ДЕРЖФІНПОСЛУГ, ОСКІЛЬКИ І ЦЕЙ ДАНИЙ ОРГАН МАЄ КОМПЕТЕНЦІЮ ПРО ВСТАНОВЛЕННЯ ШТРАФНИХ САНКЦІЙ.
Marlboro5

#<1 ... 146147148149150 ... 299>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ