Фідокомбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 193194195196197 ... 299>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Фідокомбанк 2.9 5 288
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
32%
92
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
11%
33
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
13%
37
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
20%
57
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
24%
69
Всього голосів : 288
Повідомлення Додано: Сер 24 лют, 2010 14:38

Пани Ярина, не вешайте лапшу людям. Когда клиент вносит деньги на текущий счёт, то в графе НАЗНАЧЕНИЕ ПЛАТЕЖА чётко указывает, что деньги он вносит на погашение задолженности по кредиту а не для того, чтобы за интернет заплатить. И на кой тогда всякие заявления, скажите на милость?
TRUE

Повідомлення Додано: Сер 24 лют, 2010 14:45

Я всех правильно понял? Никто не хочет встречаться и уж тем более давать интервью?
мое мыло: yaroslav_mudriy@mail.ru
Gruv

Повідомлення Додано: Сер 24 лют, 2010 14:54

Yaryna написав:
ranger написав:Многие из нас не используют и не собираются использовать этот счёт в других целях, кроме кредита. А нельзя ли в ДС сразу указать, что деньги попавшие на этот счёт сразу списываются по кредиту? А если там не было нужной суммы, и поэтому до 15 числа была списана сумма менее чем по графику - выставить просрочку.
Чтобы не писать никаких заяв, не переносить никаких дат?
....
Просто грамотно составить ДС.

ranger, наразі в програму не пожна налаштувати так, що при зарахуванні коштів на поточний юбрахунок вони відразу списувалися на кредитний. Потенційно, (до речі, дякую за ідею:-) ми розглядаємо можливість такого допрацювання. Зараз проблема в тому, що деякі клієнти таки використовують цей рахунок не тільки для розрахунків за кредит... Тобто допрацювання трохи складніше, ніж поставити кілька галочок, але ми над цим працюємо.

Що стосуєтья ДС, ще раз повторюся, ви можете вносити свої правки і обговорювати їх з менеджером. Ми готові розглядати ваші пропозиції і робити деякі корективи в ДС.

Я думаю, что все неудобства нововведений банка связаны с корыстной целью банка, но если это, к тому же, ещё и просчёты, связанные со спешкой и некомпетентностью - это ВТОРОЙ МИНУС банку.

Ведь многие сотрудники банка имеют вклады и кредиты в своём банке. Поэкспериментируйте сначала полгодика на своих "кроликах", а уж потом хорошо отлаженную систему запускайте в мир. А то так многие клиенты могут не досчитать своих денежек из-за сырой и не отлаженной технологии и не обученного персонала банка. Ведь вы все сами говорите, что вынуждены учиться на ходу, т.е. по ходу (или на лету). На лету пилоты летать не учатся, сначала тренируются на тренажёрах.
ranger

Повідомлення Додано: Сер 24 лют, 2010 15:02

Re: Депозиты

kibas написав: Неудивляйтесь, если нерадивый кассир в один ужасный день спишет с Вашего счета и др. счетов по 149 тыс.грн. по-своему усмотрению и ... на следующий день не выйдет на работу! Значит вы выбрали "правильный" банк!

Касир нічого не спише без ваших підписів. А якщо у вас є бажання не конструктивно покритикувати, то почніть з того, що на вулиці ходять злодії, бурудбки падають з балконів і вбивають людей і т.д. Шанс такого нещастя набагато вийщий, а ніж можливість наших касирів вчинити злочин. Касири Ерсте Банку прискіпливо обираються, вони в більшості дуже професіні і люди, які цінують свою роботу.
Yaryna

Повідомлення Додано: Сер 24 лют, 2010 15:09

TRUE
Праивльно, в графі вказується для чого ці гроші зачисляються на рахунок. При цьому система працює таким чином, що кошти списуються в конкретний день і система не моніторить рахунок щодня на предмет наявності коштів для оплати за кредит. Перерахування таких коштів з поточного на кредитний рахунок відбувається вручну, для цього і треба писати заяву. Чи можна налаштувати так систему - теоретично можна і ми над цим працюємо, про що я вже тут на форумі писала.
Yaryna

Повідомлення Додано: Сер 24 лют, 2010 15:09

ПОРА БЫ УЖЕ БАНКУ НАМ ЗА "ГАРНІ" ИДЕИ ПРЕМИИ ВЫДАТЬ ВВИДЕ ПОНИЖЕНИЯ СТАВОК :D

а пока наши пожелания банк РАССМАТРИВАЕТ - продолжает нас облопошивать. Иначе не скажешь. Не хочу оскорблять сотрудников банка своими высказываниями, но как это назвать иначе..

К тому же на пластиковой карточке чётко написано, что счёт по кредиту №....
Востаннє редагувалось ranger в Сер 24 лют, 2010 15:16, всього редагувалось 1 раз.
ranger

Повідомлення Додано: Сер 24 лют, 2010 15:11

Re: Депозиты

ranger написав: Если я открою депозит после того как оплачу по кредиту, то моя оплата автоматически перельётся с текущего счёта на депозитный счёт? Ведь кредит я теперь плачу именно через текущий счёт. Я правильно понял Ваш ответ? Тогда у меня будет автоматически просрочка после 15-го.

Ні не зовсім так, ви ж пишете призначення коштів, і кошти із призначенням для погашення кредиту на депозитний рахунок не зачисляться.
Yaryna

Повідомлення Додано: Сер 24 лют, 2010 15:12

ranger

Я думаю, ви можете це обговорити з вашим менеджером:-)
Yaryna

Повідомлення Додано: Сер 24 лют, 2010 15:19

Yaryna
Тогда почему нельзя программе сканировать ежедневно счета, на которые попали деньги "призначені на погашення кредиту", и списывать их сразу-же.

Я знаю ответ: БАНКУ ЭТО НЕ ВЫГОДНО.
ranger

Повідомлення Додано: Сер 24 лют, 2010 15:20

Yaryna написав:TRUE
Праивльно, в графі вказується для чого ці гроші зачисляються на рахунок. При цьому система працює таким чином, що кошти списуються в конкретний день і система не моніторить рахунок щодня на предмет наявності коштів для оплати за кредит. Перерахування таких коштів з поточного на кредитний рахунок відбувається вручну, для цього і треба писати заяву. Чи можна налаштувати так систему - теоретично можна і ми над цим працюємо, про що я вже тут на форумі писала.

Почему заранее до 15-го числа нельзя примеру клиенту, который готов 15-го прийти и оплатить, написать в электронном виде заявление, отправить и 15-го погасить и обязательный платёж и досрочный так, чтобы и то и другое были списаны именно 15-го числа, а не через неделю и более?
Krees

#<1 ... 193194195196197 ... 299>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ