|
Фідокомбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 29 чер, 2010 12:12
yyyyyyyyy
Я думала, що про ваші контакти, аби з вами поспілкувався пан Цетковський краще питати в діректі. Отож, повторю, буду вдячна, якщо ви вкажете, як п. Цетковському краще з вами сконтактувати.
Що стосується атестації співробітників, то вона проводиться в банку регулярно. Зазвичай ми використовуємо метод "таємний покупець", який допомагає виявляти проблемні місця в роботі відділень. Втім, безперечно, ми зацікавлені і в зворотньому зв'язку від реальних клієнтів, за який я вам і вдячна. От тільки конкретики невистачає для того аби покращити роботу відділень.
-
Yaryna
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 29 чер, 2010 12:29
l_s_v написав:bolex написав:ну мне это тоже неприятно, но т.к. я не открываю депозита, зная что в ближайшие недели мне придется его срывать с места, реальных убытков я не несу.
и, в конце концов, если это так существенно для вас, откажитесь от открытия срочного вкалад, откройте текущий.... или воспользуйтесь услугами других банков. .....
Я уже пользовался депозитными продуктами банка, но не обращал внимания на пункт 6, к котором сказано, что при досрочном снятии депозита берется комиссия за расчетно-кассовое обслуживание ( на данный момент это 1% от суммы) и никто не предупреждал об этом. Досрочно я конечно не снимаю, но сам пункт не вызывает симпатии к банку.
Насправді такий пункт про комісію за дострокове зняття депозиту є досить стандартним для більшості банків. Це не жадність, а необхідність гарантій, що клієнт справді матиме кошти на депозиті на той термін, на який каже. Це необхідність за умов, що банк зобов'язаний повернути клієнтам депозит в будь-який момент (що ми і робимо), і при цьому кредити ми не можемо вимагати назад в будь-який момент. Якщо потрібен постійний доступ до коштів, то краще відкривати поточний рахунок.
-
Yaryna
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 29 чер, 2010 15:40
Yaryna написав:Насправді такий пункт про комісію за дострокове зняття депозиту є досить стандартним для більшості банків.
Раз уж Вы выступаете здесь как официальный представитель банка, давайте правдивую и точную информацию.
Комиссия (именно комиссия, а не снижение процентов) за досрочное снятие депозита действительно есть у некоторых (!) из серьезных банков. Но, по моему впечатлению, вовсе не у большинства, а, скорее, у меньшинства.
И вряд ли Вы проводили специальное исследование, чтобы утверждать что именно большинство банков так поступает.
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лип, 2010 11:28
Помогите !!! Кто обращался в суд с не подписанным дполнительным соглашением, на незаконное требование банка платить каждый месяц тело при наличии переплаты и начисление на это пени? Нужны ссылки на статьи закона, на которые ссылается суд в решении. Уже нет сил. Просто ДОСТАЛ этот беспредел.Провалился бы этот банк. Скиньте решение пожалуйста хоть на эл.адрес или сообщите как можно связаться , исковое напишу сама. Работникам банка ЭРСТЕ на мое сообщение " небеспокоиться".
-
olga78
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 01 лип, 2010 16:21
olga78
я подал в суд. но было только предварительное слушание.
к сожалению очень много недовольных доп.соглашением и противоправными действиями банка, но мало тех кто подал иск в суд. кто еще сомневается - не бойтесь - подавайте иски. если бы вообще был коллективный иск - было бы лучше. если есть кто из Донецка - пишите в ЛС.
-
Ed_T
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 04 лип, 2010 19:22
а кредиты Вы все равно не даете(((
-
Demon1506
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 07 лип, 2010 10:59
Demon1506
Кредити ми даємо, але вимоги до позичальників, правда, дуже жорсткі. Наразі не багато хто може і хоче собі дозволити такі кредити, які банки готові давати. Позичальнику потрібно показати прозорі доходи, працювати в стабільній організації, мати можливість першого внеску на рівні 40-50% та бажання платити від 20-24% річних в грн. Хоча, якщо ви знайшли "саме той автомобіль" чи "саме те житло" за найкращою ціною, то кредит варто брати. Деталі по кредитах Ерсте Банку на сайті http://www.erstebank.ua/sPortal/sportal ... 8001119092
До речі, з 12 липня у нас будуть нові кредитні продукти і новий депозитний продукт.
-
Yaryna
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 07 лип, 2010 11:10
bolex написав: Комиссия (именно комиссия, а не снижение процентов) за досрочное снятие депозита действительно есть у некоторых (!) из серьезных банков. Но, по моему впечатлению, вовсе не у большинства, а, скорее, у меньшинства.
И вряд ли Вы проводили специальное исследование, чтобы утверждать что именно большинство банков так поступает.
bolex, правда, принаймні те, що ми бачимо по наших дослідженнях, на практиці існує два варіанти "мотивації" залишати депозит на той термін, на який є домовленість:
1. перерахунок нарахованих процентів по зниженій процентній ставці (наприклад, за останні 3-6 місяців, залежно від строку депозиту)
2. введення комісії за дострокове розірвання депозитного договору. Ми обрали другий варіант, оскільки, на нашу думку, він є більш прозорим і зрозумілим.
При цьому з фінансової точки зору клієнт зазвичай втрачає одинаково, що в першому, що в другому варіантах.
-
Yaryna
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 07 лип, 2010 12:01
Новый депозитный продукт с 12 июля - тайна? Наверное, просто в очередной раз снизите ставку?
-
Нуину
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 07 лип, 2010 13:30
Пуская сами им и пользуются
-
KAPRA