[/quote]
Поточні рахунки
Відкриття рахунку: платне, згідно чинних тарифів Банку.
[/quote]
Вот "згідно чинних тарифів " и написал
|
|
![]()
проверьте почту ![]()
![]()
это для физлиц тарифы, все правильно.
![]()
Норматив поточної ліквідності визначається як співвідношення активів первинної та вторинної ліквідності до зобов'язань банку з відповідними строками виконання. Постанова НБУ 28 серпня 2001 року N 368 ,последние изменения внесены пост НБУ 228 від 06/08/2008 р. Там все написано , Нормативне значення нормативу Н5 (поточної ліквідності) має бути не менше ніж: 40 відсотків
![]()
Кхе, "родніше, приваблишеві" - ну і нашо, кідь не умієш? Це Ви, часом, не в Українсько-Сибірський (BNP Paribas) зібралися, чи в Альфу? Сходіть, подивіться і вертайтесь ![]()
![]() Господа! у меня был вопрос по снятию денег с закончившегося депозита. Я поняла, что сумму более 30 тыс. $ я могу снять только за границей в рамках 50 000 грн. лимита каждый день. Но я вижу, что мой вопрос удалили с форума 07.05. - непонятно кто и как...Повторяю очень важный для меня сейчас вопрос!!!! Куда и как поехать в Россию, чтобы за 4-5 дней снять $ по закончившемуся депо?? Или придётся ехать "отдыхать" в Турцию и там снимать, но это будет дороговато... Подскажите, плиз, если кто воспользовался реально этим вариантом??
![]() ![]()
![]() Анна, едете в Москву и там через банкомат получаете свои заленые. Я уже писал на этом форуме, что комиссию вы заплатите только своему банку (сколько - читайте договор и тарифы). По Райфайзенбанку можете глянуть здесь
http://www.raiffeisen.ru/retail/atm/?id28=201&i28=1 В Москве также очень широко представлен UniCredit Bank. Информацию по российским банкам несложно найти в Интернете - выбирайте наиболее удобный для вас город (типа Белгород для харьковчан и т.д.) ![]()
А вы в ту ветку попали??? Да, и если я не ошибаюсь, в России по моему Эрстэ нэту,короче не интересовался, поправте пожалуйста. ![]() ![]() ВІдкриваю Приватне підприємство. Ерсте банк розглядається як кандидат для розрахунково-касового обслуговування. З тарифами банку я вже ознайомлена. Хотілось би почути відгуки тих юридичних осіб, що вже працюють з Ерсте Банком.
|
|