Фідокомбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 4243444546 ... 299>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Фідокомбанк 2.9 5 288
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
32%
92
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
11%
33
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
13%
37
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
20%
57
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
24%
69
Всього голосів : 288
Повідомлення Додано: Сер 06 тра, 2009 23:12

[/quote]
Поточні рахунки
Відкриття рахунку: платне, згідно чинних тарифів Банку.

[/quote]
Вот "згідно чинних тарифів " и написал
Padun

Подякував: 304 раз.
Подякували: 24 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2009 09:08

lebon написав:Не подскажете, какие у банка тарифы по текущим счетам в USD для физлиц ?

проверьте почту :wink:
tovmavrov

Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2009 09:12

lebon написав:
padun написав:Открытие\закрытие- бесплатно, ведение- 20 грн. Выдача- 1%, не менее 5 ЮСД, зачисление- бесплатно.

Поточні рахунки
Відкриття рахунку: платне, згідно чинних тарифів Банку.

Вы мне тарифы для СПД указали? Интересует для физ лиц.

это для физлиц тарифы, все правильно.
tovmavrov

Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2009 10:32

Alexa написав:
Показник поточної ліквідності залишається на високому рівні – 123,8%

Не підкажете як розраховуется цей показник?

Норматив поточної ліквідності визначається як співвідношення активів первинної та вторинної ліквідності до зобов'язань банку з відповідними строками виконання.

Постанова НБУ 28 серпня 2001 року N 368 ,последние изменения внесены пост НБУ 228 від 06/08/2008 р.

Там все написано , Нормативне значення нормативу Н5 (поточної ліквідності) має бути не менше ніж:

40 відсотків
evg777

Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2009 19:09

Kent написав:Дякую Эрсте, але буду тiкати до росiян вони все ж роднiше.I вiдсотки приваблишевi.

Кхе, "родніше, приваблишеві" - ну і нашо, кідь не умієш? Це Ви, часом, не в Українсько-Сибірський (BNP Paribas) зібралися, чи в Альфу? Сходіть, подивіться і вертайтесь :wink:
Masha84

Повідомлення Додано: Нед 10 тра, 2009 04:56

Господа! у меня был вопрос по снятию денег с закончившегося депозита. Я поняла, что сумму более 30 тыс. $ я могу снять только за границей в рамках 50 000 грн. лимита каждый день. Но я вижу, что мой вопрос удалили с форума 07.05. - непонятно кто и как...Повторяю очень важный для меня сейчас вопрос!!!! Куда и как поехать в Россию, чтобы за 4-5 дней снять $ по закончившемуся депо?? Или придётся ехать "отдыхать" в Турцию и там снимать, но это будет дороговато... Подскажите, плиз, если кто воспользовался реально этим вариантом?? :!: :?:
anik0007

Повідомлення Додано: Нед 10 тра, 2009 11:29

Анна, едете в Москву и там через банкомат получаете свои заленые. Я уже писал на этом форуме, что комиссию вы заплатите только своему банку (сколько - читайте договор и тарифы). По Райфайзенбанку можете глянуть здесь
http://www.raiffeisen.ru/retail/atm/?id28=201&i28=1
В Москве также очень широко представлен UniCredit Bank. Информацию по российским банкам несложно найти в Интернете - выбирайте наиболее удобный для вас город (типа Белгород для харьковчан и т.д.)
octopus

Подякував: 98 раз.
Подякували: 137 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 тра, 2009 20:12

anik0007 написав:Господа! у меня был вопрос по снятию денег с закончившегося депозита. Я поняла, что сумму более 30 тыс. $ я могу снять только за границей в рамках 50 000 грн. лимита каждый день. Но я вижу, что мой вопрос удалили с форума 07.05. - непонятно кто и как...Повторяю очень важный для меня сейчас вопрос!!!! Куда и как поехать в Россию, чтобы за 4-5 дней снять $ по закончившемуся депо?? Или придётся ехать "отдыхать" в Турцию и там снимать, но это будет дороговато... Подскажите, плиз, если кто воспользовался реально этим вариантом?? :!: :?:

А вы в ту ветку попали??? Да, и если я не ошибаюсь, в России по моему Эрстэ нэту,короче не интересовался, поправте пожалуйста. :?:
Kent

Подякував: 81 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 тра, 2009 20:17

Kent написав:А вы в ту ветку попали???
Судя по истории ее сообщений, нет :lol: .
octopus

Подякував: 98 раз.
Подякували: 137 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 тра, 2009 20:53

ВІдкриваю Приватне підприємство. Ерсте банк розглядається як кандидат для розрахунково-касового обслуговування. З тарифами банку я вже ознайомлена. Хотілось би почути відгуки тих юридичних осіб, що вже працюють з Ерсте Банком.
Katrina-sh

#<1 ... 4243444546 ... 299>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ