|
Южаніна: кожен силовик має повоювати |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Пон 05 січ, 2026 09:25
"Кожен силовик має повоювати"? Біда в тому, що силовики вже "повоювали". Знаю двох знайомих/знайомих, один - мобілізований в ЗСУ, другий - "силовик" в одній відомій структурі (не буду називати). ЗСУшник третій рік на війні, досі без УБД, постійно гроші позичає, бо "знову прилетіло, знову все згоріло". Силовик - давно з УБД вже другу квартиру купив і якусь нову електричку, скоріше за все в кредит, той що під 3% спеціально для таких цінних кадрів придумали. Ось так повоював, ось така справедливість, ось така буде і "перемога".
-
Schmit
-
-
- Подякував: 83 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 05 січ, 2026 12:30
До чого тут знаю-не знаю, вони заброньовані, офіційно, ті ж менти зі слів міністра, а не з балачок. На 90%, а в містах на всі 100. В Люті 6 тис. із 141 тис. ментів, і навіть 6 тис. ментів не можуть набрати, шлють СМСки дітям і бабусям, вже писав, це ганьба. І це добровольці, вони не повинні, а інші повинні...
-
hxbbgaf
-
-
- Подякував: 1679 раз.
- Подякували: 2379 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 05 січ, 2026 12:32
До речі, навіщо в кожній бригаді цілі відділи комунікації, в яких ще й є керівництво?
-
hxbbgaf
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 06 січ, 2026 13:45
Офіцери повтікали закордон, і їх навіть звань не позбавляють і ранніх пенсій, якщо такі отримують, а навпаки, прийняли для них закон про множинне громадянство для повної легалізації, не нічого не сказано про військовозобовʼязаних і невійськовозобовʼязаних. Навіть матроси он, кажуть, набираються в закордонні рейси і масово не повертаються.
-
hxbbgaf
-
-
-
-
Профіль
-
-
1