Психологія та саморозвиток

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
  #<1 ... 569570571572573>
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 13:24

Faceless
Можливо було б цікаво, якби матеріал подавався по типу як це робить вітальян, але людиною, яка не розтратила свій авторитет (а скоріше не накопила антиавторитет) на форумі. Але таких на форумі нема, бо їм самим воно не потрібно. Дійсно експерти з будь якого питання хочуть монетизуваати свої знання і досвід. А невдахи , на яких запиту нема, навпаки навʼязують себе. Включно з пропихуванням свого недоблогу про своє напівголодне життя.
Hotab

Подякував: 395 раз.
Подякували: 2416 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 13:36

ЛАД написав: не особо интересуется.
Возможно, другие причины. Вопрос, действительно, интересный.

Є в мене іще мисль, що їм не дуже і потрібно. Що наше покоління більш "озабочєне" грошима .
А ті хто народжений, умовно з 98, вже росли в інших умовах і легше тратять .
Но можливо це субєктивне погляд. Лишу поки це питання підвішеним...)
Помниться колись з паном психологом була суперечка. Він стверджував, що нема про що в поїзді говорити зі случайними попутчиками :shock:
От це якраз і странно... психолог, що не цікавиться людьми)
Ну й я приводив приклад, що мобілізовані по суті ті ж случайні попутчики, що в кожному можно знайти щось інтригуюче.
Текст одного з побратимів. В нього попри відсутність во , 2 ресторани.
(Критикам вищої освіти думаю буде корисно)
Я дислексик. Я зовсім не вмію грамотно писати. Абсолютний треш.... Всі свої тексти я проганяю через редактор, щоб зберегти Вашу психіку Читати довгі художні тексти для мене мука. Вірші зовсім не затримуються в моїй голові. І я цьому радий !!! Ви запитаєте: "Так що тут хорошого ?". А я відповім ...

1. Я маю здорову самоіронію.
А інакше я б не вижив! Уявіть, кожне оцінювання диктанту в школі супроводжувалось розбором мого, де з 40 слів я робив 50-60 помилок. Це був окремий обряд для підняття всім настрою. Весь клас з вчителькою "раділи" за мене упродовж 10-15 хвилин уроку та продовжували й після закінчення. Після слів особистого репетира, моїм батькам: "він не коли не зможе писати" всім стало легше. Мої муки закінчились. І завдяки підтримці батькам (безмежно вдячний за це їм) - ми всією сім'єю сміялись з моїх конструктів написання, ні як не принижуючи мене.

2. Я мислю образами та сенсами. А інакше я б не вижив! Я не бачу текст натомість я бачу контекст. Для того, щоб сприйняти інформацію чи зрозуміти людину мені потрібно уявити, побачити(в прямому сенсі) думку, мисль... В моїй уяві яскравий, неймовірний світ метафор, образів...Саме це штовхає мене доколупуватись до суті - і це цікаво ! Що багатьох дратує доречі. Але саме це мені допомагає бачити цінності, цілі, переконання людини, що своєю чергою - ефективно налагоджувати контакт. Та й просто неймовірно цікаво жити.

І якщо Вам вдасться перестати виправдовувати себе своїми "багами" та відповісти собі на питання на кшталт "а що мені дає позитивне - мій баг ?" чи "які найкращі риси я проявляю, поруч з багом ?" - Ви найдете свої унікальні таланти

Що характєрно з цим "багом" він служив діловодом :shock:
Banderlog

Подякував: 112 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 14:14

вот едет с вами в купе врач проктолог, рили он должен интересоваться вашими жопами? а психолог почему то должен... как можно такой тупняк думать и на форумах писать. Я поражаюсь интеллекту некоторых (точнее его отсутствию).
  Wirująświatła написав:если нет интереса к собеседнику не начинайте с ним дискуссию,
моё общение чище, я не начинаю дискуссию с теми кто мне не интересен. Потому что я знаю к чему она приведёт. Конфликтами, троллингом и прочим дерьмом не питаюсь. Либо нормальное общение, либо никакого.
Wirująświatła

Подякував: 2519 раз.
Подякували: 3502 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 14:27

Faceless написав:........Форуми як формат вже застаріли.
.......

Почему???
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4852 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 14:28

Wirująświatła
вот едет с вами в купе врач проктолог, рили он должен интересоваться вашими жопами?

1. По легенді ти завів Бандерлога в «вєчний бан»
2. Врач- проктолог в першу чергу просто «людина».
Люди бувають (незалежно від професії) відкриті для нових контактів і спілкувань , і бувають закриті.
Психолог заявляє, що він ну дуже любить цікавитись людьми. Але … Наіпунькав явно. От і все…
Хотя є варіант що він мазохіст: тягнеться до тих , хто його принижує. А спілкуватись з нейтральними в потягу - не хоче.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 14:33

Wirująświatła написав:вот едет с вами в купе врач проктолог, рили он должен интересоваться вашими жопами? а психолог почему то должен... как можно такой тупняк думать и на форумах писать. Я поражаюсь интеллекту некоторых (точнее его отсутствию).
  Wirująświatła написав:если нет интереса к собеседнику не начинайте с ним дискуссию,
моё общение чище, я не начинаю дискуссию с теми кто мне не интересен. Потому что я знаю к чему она приведёт. Конфликтами, троллингом и прочим дерьмом не питаюсь. Либо нормальное общение, либо никакого.

Интересно, проктологу со случайными попутчиками в купе больше не о чем поговорить, кроме как о "жопах"?
"Психолог" погружается всё глубже. :)
"Я поражаюсь интеллекту некоторых (точнее его отсутствию)."
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 14:38

Banderlog написав:
  ЛАД написав: не особо интересуется.
Возможно, другие причины. Вопрос, действительно, интересный.

Є в мене іще мисль, що їм не дуже і потрібно. Що наше покоління більш "озабочєне" грошима .
А ті хто народжений, умовно з 98, вже росли в інших умовах і легше тратять .

Вполне вероятно.
Но заработать они всё-таки хотят.
Да и другие интересы должны бы быть. Почему не обсуждают на форуме?

Текст одного з побратимів. В нього попри відсутність во , 2 ресторани.
(Критикам вищої освіти думаю буде корисно)
Я дислексик. Я зовсім не вмію грамотно писати. Абсолютний треш.... Всі свої тексти я проганяю через редактор, щоб зберегти Вашу психіку Читати довгі художні тексти для мене мука. Вірші зовсім не затримуються в моїй голові. І я цьому радий !!! Ви запитаєте: "Так що тут хорошого ?". А я відповім ...

1. Я маю здорову самоіронію.
А інакше я б не вижив! Уявіть, кожне оцінювання диктанту в школі супроводжувалось розбором мого, де з 40 слів я робив 50-60 помилок. ......

Що характєрно з цим "багом" він служив діловодом :shock:
Пример очень интересный. Но представить себе не могу. Интересно было бы пообщаться с человеком вживую.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 14:51

Wirująświatła написав:вот едет с вами в купе врач проктолог, рили он должен интересоваться вашими жопами? а психолог почему то должен... как можно такой тупняк думать и на форумах писать.
ну якось так, можно тупити. В мене образованіє не гуманітарне, і емоційно якось тож, скупуватий. Eq не розвинуте.
Должен тут слово не підходяще. Не обовязково ж жопами цікавитись, чи там як ви то називаєте девіаціями) но люди як вид цікавіші за макак?
тут зявляється підозра, що Ви не любите людей...
Потом щодо ідеалізації макак. Ви не думали що вони не є нашої первісною основою? Можливо вони паралельно з нами еволюціонували? І стоять ще дальше від спільного предка ніж ми?)
Banderlog

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 14:55

Banderlog
. Не обовязково ж жопами цікавитись,

Не всіх трогали нижче пуза. Може без жоп вже ніяк.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 15:11

ЛАД написав:Пример очень интересный. Но представить себе не могу. Интересно было бы пообщаться с человеком вживую.
такі шанси, випадають тіки случайно, в поїзді. Або на війні. Жарт.
Він зара подався в онлайнмотіватори, суміщає з службою.
Понятно, що цікавий, інакше б не тащив його текст сюди.
Я взагалі про те що в нього проблеми з письмом не знав. Разів 5 общались зранку по пару годин, поки народ ще спить. Запамятався.
А в тексті важно -
думка про хороше, яке проявляється в нас поряд з нашими недостатками.
Banderlog

Профіль

1
1
  #<1 ... 569570571572573>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему