Психологія та саморозвиток

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
  #<1 ... 570571572573>
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 15:15

Re: Психологія та саморозвиток

ЛАД написав:
  Faceless написав:........Форуми як формат вже застаріли.
.......

Почему???
В мене немає відповіді чому, але це факт. Колись форумів були тисячі, на всі можливі теми, зараз чахнуть всі, не тільки фінанс. "Курілки" чудово реалізовані в тг каналах :)
Які форуми ви зараз можете згадати? ФУП (форум української правди) - ніколи не читав, але як я розумію, наш спільний знайомий хббгаф - типовий представник тих хто там крутиться.
Про Мінфін промовчу з солідарності до колег.
ДОУ? Наш спільний знайомий Флайман врешті більше тусується тут.
Можливо, що молодші покоління не люблять читать багато букв, рілзи в істі і тіктоки заходять краще. Це просто різне сприйняття, різний досвід, це люди, не травмовані модемним зʼєднанням і wap протоколом. А може раптом трапиться щось і вони знов стануть модні, як вінілові програвачі і плівкові фотоапарати
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8224 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 15:26

Banderlog написав: А ті хто народжений, умовно з 98, вже росли в інших умовах і легше тратять .
Но можливо це субєктивне погляд. Лишу поки це питання підвішеним...)

Тратять легше, але це не договіроздатне покоління.
Не розуміють, чому треба виконувати те про що домовитись.
Позицію міняють в залежності від обставин що складаються.
На пенсію від цього покоління я б не розраховував.
Вони себе не прогодують. Будуть без каналізації, водопроводу та опалення.
Пік це народжені в 80-х. Далі деградація.
Це лише про Україну.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2331 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 15:29

Wirująświatła написав:вот едет с вами в купе врач проктолог, рили он должен интересоваться вашими жопами? а психолог почему то должен... как можно такой тупняк думать и на форумах писать. Я поражаюсь интеллекту некоторых (точнее его отсутствию).
  Wirująświatła написав:если нет интереса к собеседнику не начинайте с ним дискуссию,
моё общение чище, я не начинаю дискуссию с теми кто мне не интересен. Потому что я знаю к чему она приведёт. Конфликтами, троллингом и прочим дерьмом не питаюсь. Либо нормальное общение, либо никакого.
Ну от про купе поїзда. Як ми вже вияснили, в мене eq не розвинене, грєшен. Але якось смолтоки ж виникають періодично. Не те щоб я набивався з усіма в купе потриндіть, але ж часом спілкуєшся. Колись їхав в купе з мужиком, що їхав на чергове судове засідання тільки з тюрми, там більше йому хотілося виговоритися, складна і цікава історія з підставами, криміналом і наркотіками, а в мене де-не-де, та й якась емпатія буває. На моєму місці міг бути і якийсь проктолог, і що б йому завадило так само підтримати розмову?
Ну і якісь зачатки eq допомагають зрозуміти по ходу бесіди, як уникати конфліктів і конфронтацій і взагалі щоб бесіда не зайшла не туди.
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 15:32

Faceless я что кому то навязываю свои правила (про купе)? Бога ради общайтесь с кем хотите. Лучше в купе чем дома в потолок смотреть. Главное потом не говорите собеседнику, что это был троллинг и общаться в общем то вы не собирались. Общение - ценность. За каждое общение нужно быть благодарным, хотя бы внутри. Общение без интереса к собеседнику - неискренное. Конечно не обязательно оно приводит к конфликту, но и радости не доставляет. Лучше найти людей которые вам интересны, чем общаться с кем попало.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 16 чер, 2025 15:36, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2519 раз.
Подякували: 3502 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 15:35

Wirująświatła написав:Faceless я что кому то навязываю свои правила? Бога ради общайтесь с кем хотите. Лучше в купе чем дома в потолок смотреть. Главное потом не говорите собеседнику, что это был троллинг и общаться в общем то вы не собирались. Общение - ценность. За каждое общение нужно быть благодарным, хотя бы внутри.
Це ніби досить очевидні речі, що сідаючи в потяг у вас немає запиту і потреби вислухати, як виливає душу випадковий попутник. І він сам це розуміє. Але життя воно таке - бентежне
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 15:38

Faceless написав:
Wirująświatła написав:Faceless я что кому то навязываю свои правила? Бога ради общайтесь с кем хотите. Лучше в купе чем дома в потолок смотреть. Главное потом не говорите собеседнику, что это был троллинг и общаться в общем то вы не собирались. Общение - ценность. За каждое общение нужно быть благодарным, хотя бы внутри.
Це ніби досить очевидні речі, що сідаючи в потяг у вас немає запиту і потреби вислухати, як виливає душу випадковий попутник. І він сам це розуміє. Але життя воно таке - бентежне

здесь есть форумчанин который распивал коньяк в поезде с попутчиком зсушником, а потом тот зсушник за ним бегал с ножом. Шото не понравилось. У вас есть рецепты как читать то что у случайного оппонента в голове? как на него подействует та или иная ваша фраза? за фразу "извините я устал и хочу поспать" еще никого не прирезали. Только говорить ее надо в начале, а не в конце.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 15:42

Hotab написав:Banderlog
. Не обовязково ж жопами цікавитись,

Не всіх трогали нижче пуза. Може без жоп вже ніяк.

був в мене случай в юності, ліз на стіну без драбини...
А мама мого однокласника притримувала мене нижче спини щоб не довбанувся. Потом я щось озираюсь а вона моргає своїй подрузі з намьоками на пошлость :shock: :lol:
Ото мене тоді це в потєряшки вибило.
Це зара я розумію, що всі ми люди, но до цього треба було дожити до її віку :lol:

мож в нього теж щось подібне, но стало не поводом поржати а травмірующим опитом. Бо ві він був підлітком голодним, і за бєляш і піво, з жєнщіной бальзаковського возраста.
А потім він слухав музику, топтав бєляш і плакав...
Banderlog

Подякував: 112 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 15:42

Wirująświatła
Ви от краще скажіть, на більш цікаву тему. Чи взагалі є наукове підґрунтя ділити людей на "покоління", і чи є підстави для стереотипів щодо таких "поколінь", як от озвучене вище?
Типу мілєніали якісь одні, зумери теж мають узагальнені характеристики і якісь інші.
Що психологія каже на цю тему? Чи це безґлузді стереотипи?
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 15:46

Wirująświatła написав:
  Faceless написав:

здесь есть форумчанин который распивал коньяк в поезде с попутчиком зсушником, а потом тот зсушник за ним бегал с ножом. Шото не понравилось. У вас есть рецепты как читать то что у случайного оппонента в голове? как на него подействует та или иная ваша фраза? за фразу "извините я устал и хочу поспать" еще никого не прирезали. Только говорить ее надо в начале, а не в конце.

Я ж кажу, в мене eq не рівня профі. Така ситуація може статися не тільки в поїзді, взагалі будь-де і навіть коньяк не обовʼязково пить. І навіть те що ви дрихнете і не починали бесіду не дає ніяких гарантій.
Життя бентежне.
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 16:01

Faceless понятия не имею. То что общество со временем меняется вы же спорить не будете? А как разделять поколения хз, люди рождаются не порциями к какой то дате.
  Faceless написав:Я ж кажу, в мене eq не рівня профі. Така ситуація може статися не тільки в поїзді, взагалі будь-де і навіть коньяк не обовʼязково пить. І навіть те що ви дрихнете і не починали бесіду не дає ніяких гарантій.
Життя бентежне
общались полчаса без коньяка, потом он вынул бутылку, вы ее отберете? Когда проще отказаться пить до начала общения или если знакомство уже состоялось? Потом начнется ваня ты шо меня,не уважаешь, я за тебя кровь в окопе лил, а ты выпить со мной не хочешь.

Я бывал в разных ситуациях (с 13 дома не сидел) конечно я не буду вам их тут рассказывать, но если взвесить пользу от случайного знакомства и потенциальные проблемы, вес пользы гораздо ниже.

Бывает знакомьтесь с девушкой все супер замечательно потом появляется ее муж и на вас кидается. Девушке просто хотелось, чтобы он приревновал. У них тогда секс страстнее. Кейс из жизни у меня был такой приятель, шо то уинего периодически ломалось и жена заводила другого чтобы отремонтировать. Чувак был шкаф 2метровый на эмоциях вполне мог навалять другому. А его вина в чем? Хитрая супруга не говорила что она замужем и муж ревнивый.

Есть места для общения, фанфик сообщества, комиконы, антикафе, курорты, санатории, курсы английского или чего то там.
безопасность перечисленных мест= 100%.

Ну а так для желающих испытать судьбу, пощекотать нервы сгодятся и экзотические варианты. Рекомендую ночные электрички попробовать.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 16 чер, 2025 20:35, всього редагувалось 5 разів.
Wirująświatła

Профіль

2
3
  #<1 ... 570571572573>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему