|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Чет 18 вер, 2025 09:56
Сибарит написав:Я понимаю, что отвращение - это тоже эмоция, но именно такую у меня вызывают пустые видео с удельной смысловой нагрузкой 3 слова за полчаса.
жду когда ИИ научится вынимать смысл из видео и сжимать его до нескольких слов.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3506 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 18 вер, 2025 10:17
Vadim_ написав: Hotab написав:ЛАД Кстати, вы, когда были в училище, потребляли на меньшую сумму. 
Був голодний як церковна криса 😅 Інколи в буквальному сенсі. Молодий здоровий, а годували вонючою капустою квашеною. (барабашов який на той час був на старших курсах в дніпропетровській бурсі по легенді платив податки на моє відгодовування 😅) Я якось згадував, виручали КДЗ для безтолкових, які я робив за гроші. А дочка дійсно підробляє постійно, щоб мати останній айфон, іарподси, макбук , Дайсон і оте все інстаграмне що треба для понтів нью дженерейшін.
Це який рік 1990+ , нас годували +- але то було на теренах запоребрика , іноді сушеною картоплею з якої зварганили "пюре"  але то в учебці , у частині (дуже невелика) годували дуже пристойно , були навіть котлети на свята , допомагали повару дружини офіцерів , посуд -кераміка а не окислений сірий алюміній учебки, вилки /ложки нержавійка.... п.с. кстати, а тебе хтось силоміць пенделями загнав у військове училище чі сам осознанно пішов? п.п.с. бачив у Кап Ярі такий склад але пустий де у землі зроблені емності бетонні кожна кубів на 20 під закваску різних капуст з помідорами...
Наше форумное "pidrilo"(как правильно его охарактеризовал тов.ЮА) 1981г.р. Поэтому его голодное капустное первокурсие пришлось на сокращение армии и министра Кузьмука. Тогда и в боевых частях ели то что вывезли с ЗГВ и часто брежневских времён(туши замороженные были даже 50х годов рассказывали) Но потом в 2000е пошли отбивные за мой счёт, и наш "Гагарин-Бабакин" с 50кг(на рост 162) отожрался до 94кг(цветмет тоже регулярно в части пропадал) Кстати - если оно такое всезнающее - пусть укажет номер бурсы где я учился. Может угадает, как его сегодня нигер "угадал"?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 362 раз.
-
-
Профіль
-
-
|