|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Сер 15 жов, 2025 10:07
flyman написав: ЛАД написав:А с отличниками... Не пойму. То ли Виталию крупно не везло, что встречался с такими. То ли не о чем было поговорить, просто потому, что им неинтересно было обсуждать, как украсть булочку и рассказать, что дядя трогал ниже пояса.
Безугла типовий такий шкільний "відмінник" з відповідними навиками соціалізації.
Вона якраз атиповий
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1499 раз.
- Подякували: 8257 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 15 жов, 2025 10:10
Wirująświatła написав:удивляет критерии overqualified. Определить недостаток компетенций - раз плюнуть. А переизбыток честно не понимаю как.
Я теж чув про такі випадки, хоч сам не стикався. Ну це якщо уявити, що на позицію стажера чогось подався класний спеціаліст з досвідом. Що з ним там робити - не ясно, швидко виникнуть проблеми мотивації, чи він швидко піде, нащо цей головняк
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 15 жов, 2025 10:12
Wirująświatła написав:мне один работодатель подбирая сотрудников говорил я лучше наберу молодых неопытных, сам их всему научу и они в благодарность будут работать за небольшие деньги, чем возьму с опытом (про переизбыток речь не идёт) начну переучивать и с 1го дня ему платить нормальные деньги. Для неопытных оно конечно хорошо, только мотивации становиться профи как то нет.
Розраховувати тримати на "вдячності" наївно. Врешті він просто стане "кузнею кадрів", бо недоплачує. А от чого треба брати тих, кого треба "переучувать" - то взагалі окреме питання
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 15 жов, 2025 10:14
flyman написав: Faceless написав:В моєму випускному класі було 11 медалістів, і то були реально медалісти, без якихось договорняків.
Це що за школа квадратних відмінників? В мене в школі до третього класу було 4 круглі відмінники. Потім здулися. Тільки одна тягнула, але в неї була ціль поступити на іняз (в СРСР це було модно). В Бандеролога, думаю був один альфа, решта сігми.
То був фізмат ліцей. Більшіть теж вже давно пороз'їхалася, багато хто закордоном
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 15 жов, 2025 13:17
Faceless написав: flyman написав: Faceless написав:В моєму випускному класі було 11 медалістів, і то були реально медалісти, без якихось договорняків.
Це що за школа квадратних відмінників? В мене в школі до третього класу було 4 круглі відмінники. Потім здулися. Тільки одна тягнула, але в неї була ціль поступити на іняз (в СРСР це було модно). В Бандеролога, думаю був один альфа, решта сігми.
То був фізмат ліцей. Більшіть теж вже давно пороз'їхалася, багато хто закордоном
11 медалістів - це які роки? З радянської школи - випуск, 10-ти річка, 4 класи на поток, дали на школу одну золоту медаль. Три повні відмінниці -> медаль в дочки завуча, в якій теж, звичайно, всі п'ятірки. Не дали всім трьом, якась була квота на школу. На рік раніше дали дві, в той рік одну.
-
alibob
-
-
- Подякував: 169 раз.
- Подякували: 82 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 15 жов, 2025 13:47
flyman написав: Banderlog написав:Ви вважаєте його нормальним чи це девіантна поведінка?
Нормальний статистичний розподіл що на це каже? Чи ви про яку нормальність?
Тю, про психологічну понятно.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 118 раз.
- Подякували: 98 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 15 жов, 2025 13:57
flyman написав: Faceless написав:В моєму випускному класі було 11 медалістів, і то були реально медалісти, без якихось договорняків.
Альфа був. Но відмінників теж було дофіга. Да, в мене на випускному екзамені з математики 4 , за орфографію. написав асинптота. Надто багато було 5рок в класі. Думаю в любій школі міста, окрім можливо однієї 5 було б гарантованим Но це не міняє, того, що оцінка це мотивація)
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 118 раз.
- Подякували: 98 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 15 жов, 2025 14:00
Banderlog написав: Wirująświatła написав: Banderlog написав:Я ж Вас просив ? Не треба про секс та гомосексуалістів. Ви від того хвилюєтесь і не можете спокійно про це розмовляти, тому не будем того торкатись
я про гомосексуализм тему ни разу не поднимал. Вы приписываете мне какие то свои комплексы. Забыли о чем несколько часов назад писали? viewtopic.php?p=5898839#p5898839quote="5898999:Banderlog"]навіть для чогось вчите молодіжний сленг что значит для чего то, чтобы влиться в их среду. Или вы думаете с литературным языком Достоевского и толстого с вами там будут общаться?
я писав. Я ) не хвилюйтесь. нехай в мене комплекси. Поки облишим то, бо знову обідитесь і перестанете писати. І я не відміняв свого совєта сплавити 14ну дочку з дому. Ви все мені то вспоминаєте ніби я впоров тоді не знати яку дурню...) вважаю батьки мають на такий хід право. Якщо підліток не слухається, в гріш не ставить правила батьків.. то смисл з ним возитись та тратити на нього час та ресурси? Знає сама як жити ? Нехай живе сама. Повернемось до боротьби з неуспішністю. То в чому справа? Якщо ваша безоціночна метода дозволяє добитись кращої успішності ніж в совковій системі... докажіть. Є переможці республіканських олімпіад з фізики вирощені по Вашій системі?
В ПТУ/коледж/технікум сплавляй
-
flyman
-
-
- Подякував: 1616 раз.
- Подякували: 2861 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 15 жов, 2025 14:03
ЛАД написав: Сибарит написав: ЛАД написав:На костёр вас точно не оправят, не те времена.
Вы неисправимый оптимист 😁 А я что-то уже не уверен, что времена могут чем-то существенно отличаться.
Так я в этом как раз уверен, что времена не сильно отличаются. Возможно, это тоже проявление оптимизма? Но сжигание на костре сегодня всё же не практикуется.
Оптиміст вірить що він живе в кращому із світів. Песиміст побоюється, що так воно і є.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1616 раз.
- Подякували: 2861 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 15 жов, 2025 14:07
Wirująświatła написав:рассматривается легкая, простая и непыльная работа со свободным графиком. Если есть идеи - пишите.
От чат жіпіті і написав)) >>> Пошук легкої, простої та непильної роботи з вільним графіком часто зводиться до варіантів, які пропонують часткову зайнятість, віддалену роботу або потребують мінімальної спеціалізації. Ось кілька загальних категорій та прикладів такої роботи, які можуть бути доступні: Варіанти з гнучким графіком та низьким навантаженням 1. Робота в інтернеті (Онлайн/Віддалено) Це одні з найбільш гнучких варіантів, оскільки часто дозволяють працювати з дому у зручний для вас час. Наповнювач контенту / Модератор чатів/груп: Робота полягає у публікації готових матеріалів, перевірці коментарів, відповідях на прості запитання в соціальних мережах або на форумах. Вимагає уважності та базової грамотності. Транскрибатор: Перетворення аудіо- чи відеозаписів на текстовий формат. Вимагає гарного слуху та швидкості друку. Тестувальник: Тестування простих програм, вебсайтів або ігор на наявність очевидних помилок або збоїв. 2. Послуги та просування Ці варіанти часто пропонують погодинну оплату та можливість обирати зміни. Промоутер/Розклеювач оголошень: Робота, що передбачає роздачу рекламних матеріалів або розклеювання листівок у певних місцях (як згадується у результатах пошуку, це популярний варіант для студентів та тих, хто шукає гнучкий графік). Зазвичай вимагає активності та комунікабельності. Таємний покупець: Відвідування магазинів, закладів харчування чи послуг під виглядом звичайного клієнта для оцінки якості обслуговування. Вимагає уваги до деталей та вміння чітко заповнювати звіти. Вигул собак/Догляд за домашніми тваринами: Якщо ви любите тварин, це може бути простий та приємний спосіб заробітку з графіком, який ви погоджуєте з власником. 3. Допоміжний персонал Це можуть бути вакансії з частковою зайнятістю або на певний період. Мерчендайзер (часткова зайнятість): Викладення товарів на полицях у магазинах згідно зі стандартами компанії, перевірка цінників. Робота часто займає кілька годин на день у різних торгових точках. Помічник в офісі (на півдня): Виконання простих доручень, прийом дзвінків, робота з документами (сортування, копіювання).
-
Успіх
-
-
- Подякував: 296 раз.
- Подякували: 1011 раз.
-
-
Профіль
-
-
4